Elektrinis smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas JA55

Elektrinis smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas JA55

Elektrinis smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas JA55

€4.93

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: elektrinis
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Elektrinis smūginis Grąžtas Dulkių Padengti Elektros Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Dulkių Surinkėjas JA55 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Dulkių Surinkimo Priemonė: išlaikyti sujaukia iš apimtų jūsų grindų arba baldų, bando šis universalus grąžtas priedą.Tai patogus prietaisas telpa į grąžtai ir pagauna dulkių, sukurta iš gręžimo skylės gipso, medžio, metalo, betono ir kitų medžiagų.

2. Sumažinti Nepasieks: "PASIDARYK pats" projektams gali gauti nepatogus.Kaip jums gręžti naujos skylės, dideli ar maži, smulkūs milteliai nusėda per kambarį nuo poslinkis asbesto cemento plokštės arba medžio gabalus.Naudokite šią gręžimo dulkių dangtelį kontrolės šiukšles ir palikti savo grindų ir paviršių dustless taip, kad valymas po projekto yra lengva.

3. Lengva Naudoti: Lengva įdiegti, lengva valyti, ir pasirengę įdiegti tik vieną minutę.Skalowalne dizainas nebus trukdyti jūsų darbui.

4. Tinka Kelių grąžtus: gręžimo dulkių dangtelis gali būti naudojamas ant įvairių namų projektų, kad reikia gręžti. 1.1±0.1 cm skylės diametras tinka labiausiai grąžtai be jokių koregavimų reikia.Tinka dalgiai, elektros kirtiklius, perkusija, grąžtai, gręžtuvai, ir kt.

5. Su mūsų gręžimo dulkių dangtelį, galite būti dulkių ir nuolaužų už švarią erdvę.Gręžimo priedas yra pagamintas iš patvaraus silikono.Jame yra tuščiaviduriai kolegija, kuri renka dulkes ir šiukšles, kaip jūs gręžimo kiekvieną skylę.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Elektrinis gręžtuvas ar elektrinis plaktukas nėra įtrauktas.Dulkių padengti tik.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikono Guma

Dydis: kaip paveikslų paroda

Naudojimas: Tinka gręžimo karūnų virš 16mm

Komplektą Sudaro:

1/2/5(pasirinktinai) x Dulkių Apima

Žymos: padengti gręžimo, gumos gręžimo dulkių dangtelį, dailidės plaktukas, dūmų dulkių surinkėjas, milwaukee pamačiau, griovimo jack hammer pramonės, ilgai tvs, Dulkių Surinkėjas, pakuotės scrunchie, gręžimo dulkių surinkėjas

Atsiliepimai

Reitingas