Megaorei2 720p Vaizdo Įrašą, Night Vision Rifle taikymo Sritis Kamera Tepimas su Stebėti ir 850nm Lazerio SPINDULIŲ Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Šernas

Megaorei2 720p Vaizdo Įrašą, Night Vision Rifle taikymo Sritis Kamera Tepimas su Stebėti ir 850nm Lazerio SPINDULIŲ Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Šernas

Megaorei2 720p Vaizdo Įrašą, Night Vision Rifle taikymo Sritis Kamera Tepimas su Stebėti ir 850nm Lazerio SPINDULIŲ Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis Šernas

€129.89

Produkto aprašymas

  • Naudojimas: Naktį Medžioklės Naktinio Matymo
  • Speciali Funkcija: Filmuoti ir Fotografuoti nuotraukas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įtampa: 3.7V
  • Modelio Numeris: MEGAOREI2-TAIKYMO SRITIS-CAM
  • Ekranas: 4.3 Colių LCD Ekranas
  • Ir SPINDULIŲ bangos ilgis: 850nm
  • Atminties palaikymas: iki 128G TF kortelę (MicroSD kortelė)
  • Foto rezoliucija: 1280x720P
  • Tipas: Naktį Visonai už Spotting scope/Šautuvas taikymo Sritis
  • Vaizdo Išvestis: AVI
  • Vaizdo Rezoliucija: 1280*720P
  • Laikymo Tipas: TF Kortelę (MicroSD Kortelė)
  • IR Aptikimo Atstumas: 200-400meter
  • Naudoti: Šautuvas Naktinio Matymo Taikymo Sritis
  • Prekės Pavadinimas: Megaorei

Megaorei2 720p Vaizdo Įrašą, Night Vision Rifle taikymo Sritis Kamera Tepimas Monokliai su Stebėti ir Lazerio SPINDULIŲ Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis

Pamiršti kitų "PASIDARYK pats" naktinio matymo taikymo sritis fotoaparatų rinkoje!Pažvelgti MEGOAREI2! GERAI, kūnas atrodo taip pat, bet siela visiškai skirtingi!Ji yra tikra, skaitmeninis 720p HD raiška, ji gali filmuoti ir fotografuoti nuotraukas visiškoje tamsoje naktį!"Pirkti dabar" ir pasidalinti savo medžioklės video su savo draugu!

PATIKRINTI, KAIP MŪSŲ KLIENTŲ BANDYMO MEGAOREI2

Megaorei2 Night Vision Rifle taikymo Sritis pelnas aukštą reputaciją po klientui išbandyti exteme sąlygas.Naktinis Matymas: 5 žvaigždžių!HD raiška: 5 žvaigždžių!Anti-atsparus smūgiams: 5 žvaigždžių!

FILMUOTI IR FOTOGRAFUOTI PASIDALINK SU DRAUGAIS

Patentų Megaorei2 720p Vaizdo Įrašą, Night Vision Rifle taikymo Sritis Kamera Tepimas Monokliai su Stebėti ir Lazerio SPINDULIŲ Infraraudonųjų spindulių Žibintuvėlis leidžia filmuoti ir fotografuoti nuotrauka pasidalinti su savo draugais, kai esate medžioklės ir wildwife stebėdami.

AIŠKIAI MATYTI, DIENĄ IR NAKTĮ

Su Megaorei2 night vision rifle scope, jūs galite pamatyti, ir įrašyti bet kokį objektą ne visiškos tamsos.Todėl jūs galite mėgautis savo medžioklės dieną, ir naktį.Jūs galite matyti iki 400-kieme diapazonas su savo infraraudonųjų spindulių naktinio matymo taikymo Sritį.Idealiai tinka įvairių naudojimą, pvz., priežiūros, naktį, Medžioklės, laukinių gyvūnų stebėjimo ir tyrinėti urvų ir pan.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

Atsparus smūgiams/RECOILPROOF visada yra vienu iš pagrindinių taškas night vision rifle taikymo sritį.Keli gamintojai ar kūrėjai gali išspręsti problemą.Mes ją išspręsti! 1. Į Megaorei2 720p night vision rifle scope, mes silikonu, siekiant apsaugoti svarbius komponentus, kurie yra lengvai skaldytų įprastu "PASIDARYK pats" naktinio matymo prietaisas dėl sunkaus smūgio, atatranka.Tai silicio įvyniojimas dizainas leidžia SUPER ANTI-SHOCK veiklos Megaorei2. 2. Megaorei2 naktinio matymo riflescope baterijos skyrelio naudoti patentų dual pavasario dizainas, dvi spyruoklės iš abiejų baterijų skyrelio pasinaudoti baterijos sandariai, todėl jums niekada nerimauti, kad baterijos bus prastas kontaktas ar šuolis iš kameros, kaip kulka dėl didelio šoko atatranka.

TINKA VISŲ 18650 BATERIJAS

Baterijos 18650 4200mAh 3.7 V, Li-ion: 3pcs reikia 2vnt Rodyti 1pc IR Apšvietimas (Baterijos nėra įtrauktas dėl laivybos kontrolės), nes mūsų patentų, dizaino, galite naudoti visų rūšių 18650 baterija nesvarbu, ilgis 65 arba 70mm.Dvi spyruoklės iš abiejų pusių akumuliatorių skyriuje galite pasinaudoti baterijos sandariai.Jums niekada nereikės nerimauti, kad baterija bus prarasti dėl atatrankos.

ATNAUJINTI 720P REALAUS SKAITMENINIS IR SPINDULIŲ KAMERA

Su Megaorei2 AI Smart IC viduje, mes padidinti kamera su 720P realaus skaitmeninės ir profesinę dieną vizija ir naktinio matymo jungiklis. 720P padeda jums gauti aiškiau vaizdo ir profesinės dienos/nakties jungiklis padeda created geriausius vaizdo efektus, nesvarbu, dieną ar naktį.360 laipsnių reguliuojamas kameros padeda išspręsti dėmesio ir gauti aiškų vaizdą; 3MP ir 16MM kameros objektyvas turi didelį pagerėjimą, taškų ir laukas, vaizdo efektas geresnis ir aiškesnis, ir laukas yra platesnis.

720P HD " RAIŠKOS VAIZDO

Mes esame pirmasis "PASIDARYK pats" Medžioklės Naktinio Matymo Riflescope rinkoje, kurie gamina skaitmeninio signalo ir 720p HD raiška Naktinio Matymo Prietaisas.Kiti "PASIDARYK pats" produktų rinka yra visi su analoginis signalas, analoginis signalas reiškia snaigės ant ekrano.

PATOGI OPERACIJA MENIU

Sistema integruoja į Megaorei2 720p naktinio matymo riflescope fotoaparatas vaizdo įrašymas yra labai lengva ir patogu naudoti, tiesiog paspauskite mygtukus galinėje ekrano pusėje.Megaorei 2 Kartos Naktinio Matymo taikymo Sritis vaizdo kamera, diktofonas, su visais tvirtinimo elementai jums reikia, kad varžtas vairuotojas ir camouflag wrap, jūs galite surinkti, jis greitai keletą minučių. 1. Įdėti 2vnt apie 18650 baterijos (neįtraukta) akumuliatoriaus skyrių ekrane, įdėti 1pc į žibintuvėlį. 2. Įdiegti ekranas ir ir SPINDULIŲ Šviestuvas apie optinį taikiklį su antgaliai. 3. Atlaisvinkite varžtus , ir centralizuotai nustatyti fotoaparato vamzdelio gale okuliaro optinės akyse. 4. Įjunkite įrenginį ir sukite objektyvą įrangos (viduje vamzdis) sufokusuoja gauti ryškų vaizdą. 5. Ateityje programos, jei vaizdas yra neryškus, kurią sukelia skirtingų atstumų tarp objektų, vaizdas turi būti išaiškintas pakoregavo montavimo padėtis pakeisti atstumą tarp fotoaparato ir optinės akyse. 6. Ir SPINDULIŲ šviestuvas yra asistentas būdas gyvinti objektą, kai tikslas yra ne tik 200m, yra kampine kampu, kai kalno ir SPINDULIŲ šviestuvas, todėl jūs galite reguliuoti pozicijaIR apšvietimas (atgal arba pirmyn), kad ir SPINDULIŲ šviestuvas pagyvinti tikslas.

Žymos: 10x50 monokuliariniai, didelis šautuvas taikymo sritis, šilumos taikymo sritis, ir šautuvas taikymo sritis, spotting scope ilgo nuotolio medžioklė, ir spindulių lazerinis, riflescope hakko, adapteris fotoaparato taikymo sritis, rifl taikymo sritis, cam taikymo sritis

Atsiliepimai

Reitingas