Trimble DINI12 Skaitmeninis Lygis baterijos kroviklis

Trimble DINI12 Skaitmeninis Lygis baterijos kroviklis

Trimble DINI12 Skaitmeninis Lygis baterijos kroviklis

€57.53

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: JHCH
  • Lizdas Standartas: ES/JAV
  • Modelio Numeris: ND6072-1200(4pin)
  • Naudoti: Standartinė Baterija
  • Pakuotė: Taip
  • Ekranas: Taip
  • Greitai įkrauti: Taip
  • Protingas Mokestis: No
  • Tipas: elektrinis

Techniniai duomenys:

1. Suderinamos baterijos įkroviklio Trimble DINI12 Skaitmeninis Lygis

2. Baterijos Modelis:DINI12 baterija

3. spalva : juoda

4. įėjimas : 120-240VAC 50-60HZ

5. galia : DC9V 1.2

6. gausiai inventorius

7. visiškai naujas ir aukštos kokybės

8. pirkimas urmu , palankios kainos

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay;

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo;

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Garantija

Vienerių metų garantija.Jei jaučiatės nusivylęs punktas, pasakykite mums, su 7 dienas po pristatymo.Daiktas turi būti grąžinamas į pradinę būklę grąžinimo/keitimo.Laivybos išlaidos yra jums.Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes kortelės apie kiekvieno pirkėjo ir padarysime stengiasi išspręsti problemą geros verslo būdu.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

DUK

Visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš vežimą.Visas nuotraukas rodomas yra 100% tikri, ir nuoroda tik.Prašome leisti galimi nedideli skirtumai dėl techninio tobulinimo ir dispersiją.Jūsų užsakymas yra pripažinta kaip jūs su visa gavimo produkto specifikacijos ir atitinkamos politikos.Mūsų klientų tarnyba yra pasirengusi t jums padėti bet kuriuo metu.Siekiant sukurti malonią patirtį jums, mes yra įsipareigojusi teikti aukščiausios kokybės ir puikus aptarnavimas visą laiką.

Atsiliepimai

Patenkintas klientas mums yra labai svarbus, jei esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkintas prekės jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Pastaba

1. "Flash" atminties kainos svyruoja problemas, kaina gali keistis.Taigi, prašome patvirtinkite kaina su mumis prieš užsakymą.

2. Mes turime daug skirtingų pakuočių taigi, jei u turi reikalauti, prašome susisiekti su manimi. (Ir kaina turėtų būti skirtingos)

3. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

Žymos: kroviklis trimble, trimble dini 12, trimble tsc2, rtk baterija, trimble tsc3, trimble baterija r7, kabelio trimble, etario "samsung" baterijos, baterijos kroviklis trimble, baterija atveju trimble

Atsiliepimai

Reitingas