"PASIDARYK pats" Knyga Užkampis Medienos Bookends modelių Kūrimo Rinkinys Su LED Šviesos,3D Medinė Dėlionė Bookends "PASIDARYK pats" Medinis Modelis Žaislų Rinkiniai Kamieninių Žaislas

"PASIDARYK pats" Knyga Užkampis Medienos Bookends modelių Kūrimo Rinkinys Su LED Šviesos,3D Medinė Dėlionė Bookends "PASIDARYK pats" Medinis Modelis Žaislų Rinkiniai Kamieninių Žaislas

€145.79

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: BS01
  • Amžius: Suaugusieji
  • Prekės Pavadinimas: CUTEBEE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įspėjimas: jokio gaisro

"PASIDARYK pats" Produktas:

1.Tiksliai kalbant, alėja knygos užkampis nėra skirta būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar Lentynoje dekoracijas.Jis ateina su dalių, reikia surinkti "PASIDARYK pats".Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

Įdomus Dizainas:

Medinės figūros yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.LED šviesos, ornamentas, sienos lempos yra gana realus ir protingai suprojektuoti, yra verta kainą, jei jūs ieškote malonumą.be to,,jūs galite naudoti savo vaizduotę, spalvų ir juos dovanas.

Puiki Dovana:

Labai puiki dovana ir kolekcionuojamų, kurie naudojasi amatų ir figūrėlės, dėžutės pats atrodo kaip dabartis - labai gražus ieškote!Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

Visas Pastatas Nustatyti:

Mes norime paskatinti jūs jį lengva surinkti, tik šiek tiek kantrybės.Lazeriu supjaustyti sluoksnių medienos medžiagos, nr. tonxic, nekenksmingas aplinkai,gabalai yra labai gerai iš anksto supjaustyti ir iššokti iš rėmų lengvai.Jūs turite naudoti mažai smėlio popieriaus, kad ateina su juo, smėlio, kai į gabalus, kol jis tinka,anglų vadovą su detaliais ir spalvoti paveikslėliai padės jums, kaip tai padaryti, žingsnis po žingsnio.

Svarbi Pastaba:

Rinkiniai buvo patikrinta 100% kruopščiai iki pristatymo, ir taip užtikrinti, kad priedai yra išsami ir nėra. dalis.jei bet klausimas, kai jūs surinkti, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis, mes jums išspręsti bet kokią problemą artimiausiu metu.Pastaba:jums reikia paruošti silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijos(tipas 2032) pagal save, nes jie yra draudžiami gabenti oro transportu.

Žymos: knyga užkampis, "pasidaryk pats" electron rinkinys, cutebee lėlių namelis, pliušas, kamieninių žaislas, mtb stem, variklis rc bakas, earphon, knyga užkampis lentynos įterpti, knygos atveju užkampis

Atsiliepimai

Reitingas