GPS Seklys Super Mini TKSTAR TK921 Automobilių Vaikai Nešiojamų Tracker Real Time Stebėjimo Prietaisą SOS Signalą Nemokamai Web APP"

GPS Seklys Super Mini TKSTAR TK921 Automobilių Vaikai Nešiojamų Tracker Real Time Stebėjimo Prietaisą SOS Signalą Nemokamai Web APP

GPS Seklys Super Mini TKSTAR TK921 Automobilių Vaikai Nešiojamų Tracker Real Time Stebėjimo Prietaisą SOS Signalą Nemokamai Web APP"

€38.60

Produkto aprašymas

  • GPS Tikslumas: 5m
  • Garantija: vienerių metų
  • Svoris: 23 g
  • Interneto Platforma/APP: Tarnavimo Laikas Nemokamai
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 10 Iki 19 Val.
  • Speciali Funkcija: Interneto Prijungtas
  • Darbo laikas: 0.57 dienų
  • Įtampa: 12V
  • Prekės Pavadinimas: MiCODUS
  • Modelio Pavadinimas: TK921
  • GPS Jautrumas: -159dBm
  • Elemento Dydis: 47mm x 24mm x 17mm
  • GSM dažnių Juosta: 850/900/1800/1900Mhz
  • funkcija 3: Greičio viršijimo signalas/Low battery alarm
  • Budėjimo Laikas: 7 Dienų
  • Galia: W
  • Tinklas: 2G GSM/GPRS
  • Funkcijos 2: Istorija maršruto peržiūra/Vibracijos signalas/SOS Signalas
  • Funkcija 1: Realaus laiko sekimas/Geo-tvoros
  • Gps Modulis: Taip
  • GPS tipas: GPS Tracker
  • Ekrano Dydis: Nėra Ekranas

Prašome Atkreipti Dėmesį Prieš Perkant

Šis modelis nepalaiko balso stebėseną.

Prašymas

Tinka Automobilių / Sunkvežimių / Mokyklos maišą / Kišenė / Bagažo / Lentelės apačioje / Piniginės ir kt.

Super Mini Dydis

Labai lengva būti atliekami ir paslėptas.

Apie Tinklą

Band GSM:850/900/1800/1900Mhz; Jis gali būti naudojamas visame pasaulyje, išskyrus JAV, Australijos, Naujosios Zelandijos, pietų Korėjos, Japonijos, Kanados, Singapūro, Kinijos,Taivano.

Realiuoju laiku

Raskite nors nuotolinio tikslai SMS,PROGRAMĖLĖS ir Interneto platforma. 3 būdai stebėjimas:GPS/WIFI/LBS AGPS padeda nustatymo

Geo-tvoros

Ši funkcija gali būti taikomi mokyklose, šeimose, ir jei šis prietaisas yra tiekiamos iš mūsų vaikų mokyklos maišą, mes naudojame mokykla regioną stebėti vaikų veiklą.

Apie Baterijos

Laukimo laikas:7 dienos; Darbo laikas:12 valandų(energijos taupymas, galite įjungti miego režimą).

Visos Veiklos Yra Mūsų Rankose

Prietaisas gali kontroliuoti mūsų veiksmų istorija, istorinis maršrutas yra visiškai mūsų rankose, kuris garantuoja saugumą vaikui.

Vibracijos Signalas

Jei mes gauname vibracijos signalizacijos pranešimas išsiųstas jūsų prietaise, tada tai, kas atsitinka su mūsų vaikas, mes turime ją išspręsti laiku!

Greičio Viršijimo Signalas

Ši funkcija yra iš esmės tinka automobilis(kaip, pavyzdžiui, mokykla automobilis).Kai automobilis yra greičio viršyjimo, mes gali priimti signalą informaciją laiku.

SOS Signalas

Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, mūsų administratorius gaus įspėjamųjų pranešimų.Šiuo metu, mes žinome vieta prietaiso ir reikia padėti mūsų vaikams laiku!

IP65 Vandeniui

Nesijaudinkite, jei prietaisas pažeistas, kai vaikas žaidžia lauke.

Kaip naudoti

1.Įdėkite SIM kortelę; 2.Paspauskite įjungimo mygtuką du kartus, prietaisas bus paleisti; 3.Mėlyna ir geltona žiburiai "flash" tuo pačiu metu, nurodydamas, kad prietaisas turi GPS ir GSM signalus.

Platforma Ir Mobiliosios PROGRAMĖLĖS

GYVENIME NEMOKAMĄ Svetainę: www.mytkstar.net Mobile APP:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis :123456. Jūs galite pakeisti jį).

Pakuotės ekranas

Apžvalga: TK921 dirba pagrįstas esamu GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų, šis produktas gali rasti ir stebėti bet kokį nuotolinio tikslai SMS, PROGRAMĖLĖS ir Interneto.Ji priima pažangiausias technologijas, GPS/WI-fi ir a-gps vietos nustatymo.Ji yra labai maža ir turi tiek GPS vietos nustatymo ir stebėjimo funkcija.Prietaisas yra labai maži ir labai lengva paslėpti.Jis gali bu naudojamas Automobilių mokykloje/ maišas/ kišenė/ Lentelės apačioje/ Piniginės/ sunkvežimis,Ypač tinka pradėti dėl mūsų vaikų mokykla, maišeliai.kuris garantuoja saugumą vaikui.Funkcijos: 1.Realaus laiko sekimas: Mes galime rasti bet nuotolinio tikslai SMS ,PROGRAMĖLĖS ir interneto svetainės;3 būdai stebėjimas:GPS/WIFI/LBS/,a-gps padeda padėties nustatymo; 2.Apie Tinklą Band GSM:850/900/1800/1900Mhz; Prietaisas gali būti naudojamas paprastai į savo šalį; Išskyrus šias šalis: JAV, Australija, Naujoji Zelandija, pietų Korėja, Japonija, Kanada, Singapūras, Kinija Taivanas; 3.Geo-tvoros Ši funkcija gali būti taikomi mokyklose, šeimose, ir jei šis prietaisas yra tiekiamos iš mūsų vaikų mokyklos maišą, mes naudojame mokykla regioną stebėti vaikų veiklą; 4.Istorija maršruto peržiūra Prietaisas gali kontroliuoti mūsų veiksmų istorija, istorinis maršrutas yra visiškai mūsų rankose, kuris garantuoja saugumą vaikui; 5.Vibracijos signalas Jei mes gauname vibracijos signalizacijos pranešimas išsiųstas jūsų prietaise, tada tai, kas atsitinka su mūsų vaikas, mes turime ją išspręsti laiku; 6.SOS signalas Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, mūsų administratorius gaus įspėjamųjų pranešimų.Šiuo metu, mes žinome vieta prietaiso ir reikia padėti mūsų vaikams laiku; 7.Greičio viršijimo signalas Ši funkcija yra iš esmės tinka automobilio.Kai automobilis yra greičio viršyjimo, mes gali priimti signalą informaciją metu; 8.Appliction Automobilių mokykloje/ maišas/ kišenė/ Lentelės apačioje/ Piniginės/ sunkvežimis; 9.Super mini dydis Prietaisas yra labai maži ir labai lengva paslėpti; 10.Mažos galios signalo Kai mes gauname tai įspėjamųjų pranešimų, mums reikia krauti laiku; 11.Apie baterijos; Laukimo laikas:7 dienos; Darbo laikas:12 valandų(energijos taupymas, galite įjungti miego režimą).

Žymos: tracker sinotrack, gp tracker, tkstar tk915, tk905, tkstar 3g kelio, tkstar, 3g 4g automobilinis gps seklys, tk911, transporto priemonės, gps sekimas, "kuga" 2 led

Atsiliepimai

Reitingas