Didmeninė Naują atvykimo Prom Queen sexy apatinis trikotažas Moterims Clothingsexy naktinis klubas clubwear Ms Nuožulnios pečių vientisas Suknelės

Didmeninė Naują atvykimo Prom Queen sexy apatinis trikotažas Moterims Clothingsexy naktinis klubas clubwear Ms Nuožulnios pečių vientisas Suknelės

Didmeninė Naują atvykimo Prom Queen sexy apatinis trikotažas Moterims Clothingsexy naktinis klubas clubwear Ms Nuožulnios pečių vientisas Suknelės

€9.84

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Prekės Pavadinimas: Patiekiamos Jasper
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Siluetas: A-LINE
  • Iškirpte: Vieną Petį
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Nepadori Nuotrauka: No

Sveikiname mūsų parduotuvės!jūs taip pat galite didmeninės čia, pirkti , nuolaida !

Nemokamas pristatymas!Gamyklos Kainą!

Aukštos Kokybės!Įpakavimas: miela dovana.

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Aprašymas : medžiaga:

Dydis:

Tai ne standartinis dydis jav prašome pagal dydį, formą mūsų dydžių lentelė.

krūtinė:84-92cm; liemuo:70-78cm; hip:86-94cm.

Priedai neįtraukiami.

Šis klijavimas informacija yra tik nuoroda tik.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių).

Kūno tipų, matavimo smėlio specialius gali šiek tiek skirtis dydžio.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

jūs taip pat galite sumaišyti visus elementus savo parduotuvėje kartu, taip, kad gali jums sutaupyti iš viso, laivybos mokestis.Geresnės kokybės geresnes paslaugas ,mes kaip tik jums !mėgautis savo pirkinių laiko, klausimų spustelėkite trademanager, pasakykite man, plz .Mes labai vertinate visų mūsų klientais ir mes VISADA įsitikinkite, kad esate laimingas su savo sandorį.Savo klientams mes galime pasiūlyti labai gerus produktus ir gražus paslaugų ir stengiamės, kad jūsų patirtis pas mus yra daug pleasent.

Vežimą:

Visada mes laivas punktas atlieka EMS(4-7days) , arba kinijos, oro paštu(15-25days) . : (, išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).

Prekės bus išsiųstos per 1-3 dienas nuo gauto mokėjimo, Mes laivą iš daiktų, kuriuos Oro Pasaulyje,

jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis nemokamai, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, dėka.

Atsiliepimų: :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Atsiliepimų politika:

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai `t norite blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

*** Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

pasiūlymas/37089211555.html?spm=b26110380.7927930.tkhy006.13.bnU7mh

Žymos: icami prom dress, suknelė audinys prom, suknelė fetišas, clubwear oda, clubwear sexy hot, baby doll, seksuali moteris, vidurio prom dress, Karšto Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims, suknelė ziajać prom, suknelė skiry prom

Atsiliepimai

Reitingas