100vnt/daug 26mm Apvalus Magnetinis Nerūdijančio Geležies Paspaudimų Visos Eyeshadow, Makiažas Magnetinio Visos

100vnt/daug 26mm Apvalus Magnetinis Nerūdijančio Geležies Paspaudimų Visos Eyeshadow, Makiažas Magnetinio Visos

100vnt/daug 26mm Apvalus Magnetinis Nerūdijančio Geležies Paspaudimų Visos Eyeshadow, Makiažas Magnetinio Visos

€13.73

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: SSP-A397
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: Metalinis Blizgus
  • Medžiaga: Metalo
  • WT: 1.7 G
  • Funkcija: paspaudę kompaktiniai akių šešėliai milteliai
  • Dydis: 26mm

100vnt/daug 26mm Apvalus Magnetinis Nerūdijančio Geležies Paspaudimų visos Eyeshadow, makiažas magnetinio visos

Pelėsių Pavadinimas: 26mm Apvalus Magnetinis eyeshadow paspaudus pan nerūdijančio geležies

Pelėsių Skaičius:BTP-A397

Apie Prekę :

1.Medžiaga: Ketaus Spalva: nerūdijančio plieno Naudojimas: Už įspausti į presuoti milteliai

Apie Dydį Aprašymas:

Dydis: gali būti šiek tiek nuokrypis, tai yra normalus reiškinys!Be to, spalvų, storio ir svorio, gali būti šiek tiek skiriasi iš skirtingų partijų.Dalis produktų spalva skiriasi nuo nuotraukos.Pranešame, kad šios problemos, prieš pateikdami užsakymą.Ačiū už jūsų supratimą.ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

APMOKĖJIMAS:

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO IR TT

Prašome don ' t atsipirkimo prieš pat gauti mūsų patvirtinti.(mes patvirtinti išlaidų pagal atnaujinimo kursą ir krovinių vežimo išlaidos po gauti užsakymą)

Apie Laivybos :

Mes siunčiame mūsų prekes EMS,DHL,UPS, apie krovinių vežimo sąnaudų ,tai yra tik nuorodos , krovinius, kaina yra tik forma, kreipkitės į interneto paslaugų prieš užsakant.paprastai nekilnojamojo krovinių vežimo savikaina bus mažesnė negu automatinė formatu internete.prieš pateikiant užsakymą, prašome tyrimą, mumis ,Mes pasistengsime jums pasiūlyti geriausią pasiūlymą .po išsiuntimo ,mes atsiųsime jums sekimo numerį .

Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti/Grąžinimas:

Mes niekada neprisiima jokios priežasties grąžinti pinigus.Grąžinimo sąlygos, kaip nurodyta toliau:

A.Produktai yra sugadinta, kai pirkėjas pirmiausia atidarykite dėžės, nufotografuoti parodyti pardavėjui per 3days, mes grąžinsime vertė kartą gauti realus įrodymas iš pirkėjo(per 3days, nes gauti pirkėjų įrodymo)

B. Kiekis yra trūkumas.Tiesiog parodykite mums, vaizdo, nes pirmiausia atidaryti langą, parodyti mums, kiekis galite tikėtis.Mes grąžinsime ieškinio vertė iš karto. (per 3days, nes gauti pirkėjų įrodymus).

C. Jei pirkėjas susidarytum prekei, prašome mums parodyti nuotrauką, kaip įrodymą.Po to, kai mes susitarti dėl ieškinio, prašome grįžti į mus per 30days.mes persiųs teisingą elementus, po to gauti grįžo daiktai.Taip pat pasirūpinsime mes pakeitimo laivybos kaina.

PASTABA: Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

Mes grąžinsime visą laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Ali express".ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Už kokybės kontrolę mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, prieš išvežant.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jumis.

26mm Paspauskite Pelėsis JAV dolerių 26.00 /vnt.

Žymos: eyeshadow paspauskite įrankis, keptuvėje paspauskite, eyeshadow tin pan, eyeshadow visos didelės, baltos spalvos eyeshadow visos, eyeshadow visos skaidrios, pakepti keptuvėje paspauskite, ketaus keptuvėje paspauskite, eyeshadow metalo paspauskite, vieno paspaudus eyeshadow visos

Atsiliepimai

Reitingas