Naujas nagų rinkinys 25pcs GDCOCO nagų lako gelio 3 žingsnis mirkti išjungti 12 w led nagų manikiūro lempa gelio rinkinys

Naujas nagų rinkinys 25pcs GDCOCO nagų lako gelio 3 žingsnis mirkti išjungti 12 w led nagų manikiūro lempa gelio rinkinys

Naujas nagų rinkinys 25pcs GDCOCO nagų lako gelio 3 žingsnis mirkti išjungti 12 w led nagų manikiūro lempa gelio rinkinys

€57.11

Produkto aprašymas

  • Pilnas Komplektas: 25pcs gel polish & led lempos
  • Modelio Numeris: 70312
  • Prekės Pavadinimas: gdcoco
  • NET WT: 8ml/vnt gelio lenkijos
  • exp: 24 Mėnesių
  • Komponentas: Nagų Gelis
  • Kiekis: 1Set
  • PANAUDOTA: nagų dizainas
  • Išgydyti: LED Lempos
  • Tipas: UV Gelis
  • Nagų Rinkinys: Priemonė/apdaila/gel polish/lempos
  • Nagų Manikiūro: mirkymas off led gelio lenkijos
  • Tomas: 8 ml
  • Elemento Tipas: Nagų Gelis lenkijos Įrankių rinkinys

25pcs GDcoco nagų gelis +12 w led nagų lempa rinkinį šią nuorodą ,galite pasirinkti bet gdcoco spalvos trečioji galimybė,pls nepamirškite palikti spalvų skaičius, kai jūs pateikiate kad Funkcija: 100% aukščiausios kokybės užtikrinimo, Apima visus nagų dailės Pagrindinius įrankius.Suitale tiek namuose, naudoti ir profesionalams.Produkto informacija:

1*36W UV LED Lempos

25*Nagų Gelis lenkijos 8ml

Maloniai Priminimas:

Prašome antspaudas jūsų nagų krašto, kai teptuku topcoat.Tokiu būdu bus išvengta krašto skaldos ir padaryti nagų gelis gauti ilgesnis laikas.

Kaip mirkti off nagų gelis lenkijos?1 žingsnis: Sugerti medvilninio tampono su remover liquid.2 žingsnis: Deformuoti pirštų.3 žingsnis: Palaukite 2 ~ 5 min.4 žingsnis: Švelniai failą toli.Laivybos

Q: Kaip stebėti ir siuntimo informacija?

Prašome prisijungti su savo sekimo numerį į šią svetainę:

Bet paprastai, stebėjimo informaciją galioja per 5 darbo dienas po to, kai mes išsiųsti jūsų užsakymą.

Užsakyti & Mokėjimo

Q: ar jūs, mano laivas įvairių užsakymų, viena sklypo?

A: Jei jūs darote įvairius užsakymus tą pačią dieną, / tą pačią parduotuvę ir laivas pačiu adresu, mes pakuoti ir laivų juos į vieną sklypą kartu.

Q: Kaip pasirinkti skirtingų spalvų į vieną, kad gauti nuolaida?

A: Jei norite įsigyti daugiau nei vieną gaminį, prašome įtraukti viską, kad jūsų Krepšelį pirmas.Kai jūs atliekate kasos puslapyje, Pardavėjas Nuolaida bus automatiškai apskaičiuoti.

Q: Kodėl nepatvirtina mano mokėjimo?

A: mokėjimo kontroliavo Zinojo.lt platforma, susisiekite su paslaugos, jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo.Interneto nuorodos:

Q: aš atšaukė užsakymą, kodėl pinigai nebuvo grąžinti į sąskaitą?

A: pinigai bus grąžinti į jūsų sąskaitą per 7 dienas normaliai.Nes visi susiję mokėjimai buvo kontroliuojama Zinojo.lt, prašome susisiekti su paslaugų pagal šią nuorodą pat:

Dėl Spalvų Skirtumo Ir Apimtis

Q: Kodėl yra spalvų skirtumai tarp realių produktų ir rodomų nuotraukų kompiuteryje?

A: Dėl nuotraukos buvo imtasi įvairių apšvietimo fone bei bus paaiškėjo, skirtingų ekrano, todėl jis yra normalus spalvų skirtumas tarp realių produktų ir nuotraukas.Bet spalvos mums parodė, turėjo 99% arti tikrosios spalvos.Mes rekomenduojame jums patikrinti atsiliepimus ir palyginti mūsų klientams nekilnojamojo nuotrauką atitinkamai.

Q: Kodėl yra tai, prekes gavau ir ne iki galo?

A: Mes paskelbėme kiekviename buteliuke su tikslaus tomas kaip ir kiekvienas 5ml jar/butelis.Bet jei butelis buvo užpildytas visiškai pilnas, apimtis yra ne mažiau kaip 8ml.Turime užtikrinti, butelis su mažais tuščia erdvė folija sandarinimo.Tuo tarpu, dėl to, kad prekės buvo užpildyti mašina, ±2% klaidų yra įmanoma.

Grąžinti

Klausimas: Ką daryti, jei aš gauti pažeistas produkto?

A: Jei jums rasti bet kokią žalą, kai gaunate siuntinį , prašome fotografuoti ir parodė mūsų paslaugų prieš atidarant pakuotę.Jei tai bus patvirtinta, mes jums patenkintas sprendimas.

Klausimas: Ką daryti, jei aš gauti užsakymą praleisti kai kurie elementai?

Prašome pasakyti mums tikslią prekės ir spalvos numerį galite praleisti, mes patikrinti ir patvirtinti su mūsų užsakymo sistemos/ pristatymas sistemos tikslus svoris.Jei tai bus patvirtinta, mes jums patenkintas sprendimas.

Mūsų sprendimas įtraukti, bet neapsiribojant, pvz.: Išsiųsti prekes, grąžinti susijusių pinigus ir suteikti mūsų specialų kuponą už kitą, kad ir t. t.

Žymos: gelis nagų lakas uv, nagų dailė, Gelis Lenkijos, Gelis lakas, lempa led, dh nagai, uv gelis, gdcoco gelis, uvf nagų lakas, uv gelis nagų lakas canni

Atsiliepimai

Reitingas