Rašalo Sklendė už spt 510 35pl spausdinimo galvutė

Rašalo Sklendė už spt 510 35pl spausdinimo galvutė

Rašalo Sklendė už spt 510 35pl spausdinimo galvutė

€13.15

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 510
  • Prekės Pavadinimas: ZUCZUG
  • Tipas: Kita

Produkto Pavadinimas: Seiko 510 spausdinimo galvutė sklendė Gamintojas: Seiko Aprašymas: Tirpiklis

Modelis: SPT 510

Naudojama:

Seiko SPT 510 spausdinimo galvutė

jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis!Mes galime sutikti T/T", "Western Union" ir "Money Order", geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo,jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums konw prieš jums užsisakyti.Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas. 2. Pristatymo Laikas: daug atsarginių dalių turi daug instock, mašina yra 7-10days,spausdinimo galvutė yra 3-4dienos. 3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 4. Pirkėjas atsakymus (jei) viskas mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.

1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant. 2. Visi produktai turi 1 metų garantiją.spausdinimo galvutė nėra įtrauktas. 3. jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų arba ginčų.mes pasistengsime, kad mūsų geriausias, išspręsti problemas.

1. Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra "kaip minėta" jų aprašymai.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti. 2. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, dauguma atsakė, kad su 12 darbo valandų.

Žymos: spt 510 35pl, Spausdinimo galvutė, dx7 spausdinimo galvutė, vadovas spausdintuvą, crystaljet, spt, 35pl, spausdinimo galvutė seiko 510, Tirpiklis, vadovas seiko

Atsiliepimai

Reitingas