Silikono Vynuogių Karoliukai Dildo Moterų Plonų Į Storas Masturbator Minkštas Didžiulis Penis Didelis Karoliukai Stipri Siurbimo ne Vibratorius, Rankinis

Silikono Vynuogių Karoliukai Dildo Moterų Plonų Į Storas Masturbator Minkštas Didžiulis Penis Didelis Karoliukai Stipri Siurbimo ne Vibratorius, Rankinis

Silikono Vynuogių Karoliukai Dildo Moterų Plonų Į Storas Masturbator Minkštas Didžiulis Penis Didelis Karoliukai Stipri Siurbimo ne Vibratorius, Rankinis

€12.53

Produkto aprašymas

  • Tipas: G-Spot
  • Dydis: 1 piece
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Modelio Numeris: K00011
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Medžiaga: Silikono

Šis produktas yra iš FEIHAN prekės ženklo šių produktų ekranas:

Aprašymas:

Minkštos ir kietos tekstūros, nemokama, jei norite įterpti, mėgaukitės malonumo įvairių kampų

Poveikį išangės, orgazmą patirtį.

Odos priežiūra: nekenkia odai, geriau apsaugoti save.Elemento Tipas: Analinis Kaištis

Specifikacija:

Lytis: Vyras,Moteris

Medžiaga: PVC

Spalva:Juoda,Nuogas,Juoda

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1 * Analinis Kaištis

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

1. Pasaulio transportas (išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Po pavedimo patikrinti, kad bus tvarkomi laiku.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Transportavimo laikas paslaugą teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

5. Jei negavote prekės per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą, ir mes su jumis susisieksime kaip galima greičiau ir atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmo pasitaikiusio sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas kreipkitės į mus, per 30 dienų nuo gavimo datos.Jei šis punktas nuosavybės teise priklauso jums už daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir nesiųsime jums grąžinti pinigus ar pakeisti.be jokių išimčių!Krovinių tenka pardavėjui, ir pirkėjui.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, jūs turite mums pateikti sekimo numerį prekes, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Jei produktas neatitinka reikalavimų, skatinimo, mes padengti visas siuntimo išlaidas. 1 .Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždučių komentarą, ačiū tau labai.

2 Prašome nepalikite neigiamų pastabų be prašo mūsų pagalbos.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Vertinimas yra mūsų gyvenimas.Prieš išvykdamas neutralų ar neigiamą komentarą, susisiekite su mumis geresnis sprendimas.Mes pasistengsime atsakyti į visus naujienos kuo greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Dėkojame už jūsų aplankyti, mes padarysime viską, kad tarnauti jums!

Žymos: sekso žaislas moteris, didelis tikroviškas dildo didžiulis, dildo didžiulis, ekstra storio vibratorius, dildo plonas, super silicio dildo, sekso žaislai moteris arklio penis, vibrat, lytis įsiurbimo, siurbimo vibratorius žodžiu

Atsiliepimai

Reitingas