Meihan ping (2 kryptys/set) gamtos 6mm Pietersite turas nuostabi, granules, akmens, Kalėdų papuošalai priėmimo dizainas

Meihan ping (2 kryptys/set) gamtos 6mm Pietersite turas nuostabi, granules, akmens, Kalėdų papuošalai priėmimo dizainas

Meihan ping (2 kryptys/set) gamtos 6mm Pietersite turas nuostabi, granules, akmens, Kalėdų papuošalai priėmimo dizainas

€13.13

Produkto aprašymas

  • Prekės Svoris: Approx 21g/str.
  • Elemento Tipas: Karoliukai
  • Metalo Tipas: NĖRA
  • Akmens originalas: Namibija
  • Kiekis: Maždaug 62beads/kryptis
  • Modelio Numeris: PG1463
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išorinis Skersmuo: 6mm
  • Prekės Forma: Apvalios lakuotais-formos
  • Akmens Gydymo Metodas: Natūralus
  • Medžiaga: Pietersite
  • Prekės Pavadinimas: Mei Han Xing
  • spalva: Natūralus

Didmeninė gamtinių 6mm Pietersite apvalūs karoliukai 100%, naujas Produktas, Medžiaga: Pietersite Dydis apie: 6mm Svoris : Apie 62beads/21g/kryptis , 2strands/set Hole apie: 1 mm Spalva: Natūrali

Turime ir kitų dydžio ir apvalios formos šie rutuliukai.Jei jums reikia šių produktų, prašome peržiūrėti mūsų parduotuvę.Ačiū!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

*Mišrus kad sveiki!OEM kad sveiki!

*Jūs galite maišyti jokių prekių iš mūsų parduotuvės togethe.Didelė nuolaida dideliems didmeninė užsakymą!

Užsakymai yra daugiau nei 150 USD, mes išsiunčiame jam EMS arba DHL nemokamai.

Pristatymas:

*Visi užsakymai siunčiami per 3-7 dienas.

*Mes laivas ir visi mūsų daiktai worldwild tik EMS,DHL, "FedEX", Kinija Paštu arba Honkongo Paštu.Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti savo vežimą metodas.Paprastai tai trunka 15-25 darbo dienas atvykimo Kinija Po Oro Mial,ir trunka 7-12 dienų EMS/DHL/FedEX.

*Mes siunčiame savo daiktus į jūsų registruotą adresą, kad rodo alibaba.com,todėl prašome įsitikinkite, kad jis yra teisingas.Rusijos pirkėjai, prašome pateikti mums jūsų išsamų adresą anglų ir rusų kalba per 1-2 dienas,todėl, kad jūs galite gauti savo sklypo paprastai.

*Mes atsiųsime elementą kaip "dovaną",ir mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių.

*Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro,laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Prašome susisiekti su mumis pirma,ir mes padėsime jums stebėti jį.

Jūs galite užsisakyti daugiau prekių, už mūsų,prašome įtraukti jas į pirkinių krepšelį, kartu ir prašymą jav sujungti transportu.Mes visuomet siunčiami nemokamai siurprizas jūsų sklypą.

Apie mus

Prestyle-perlas - internete didmeninė karoliukai & juvelyrikos parduotuvė, Guangzhou,Kinija,yra profesionalus didmenininkas, karoliukai,jewely ir reikmenys,reikmenys kelis tūkstančius aukštos kokybės produktų didmeninės kainos.Čia jūs galite gauti plačiausią pasirinkimą pusiau brangakmeniai brangakmenio produkto.Mes taip pat gali pritaikyti karoliukai pagal jūsų užklausą arba dizainas.Tai yra mūsų labai malonu pristatyti mūsų gražų produktus jums.

Grįžti:

Jūs galite prašyti grąžinamosios išmokos arba mainus, jei mes:

-Blogo straipsnių siųsti jums; -prekė turi kiekio problemas;

-Prekė yra demaged tranzitu ir kt; -Mes grąžinsime nėra laivybos kaina.

Grąžina turi būti inicijuota pirkėjas per 15days pristatymo data.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus sąlygas.Kaip ruturning, kad nepatinka punktas geros būklės,pirkėjas turi sumokėti papildomą siuntimo mokestį.

Atsiliepimai:

Teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir mes bus daryti tą patį grįžti.Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus,mes mielai slove problema.100% pasitenkinimas garantuotas!

Žymos: natur akmens, jutiklis įrankis, 4 baterija, taškas suvirintojas, larimar akmens, granulių, pietersit akmens, han mei, pavarų 6mm 8mm, namibija pietersite karoliukai

Atsiliepimai

Reitingas