100vnt vario 2mm Bananų Lizdas terminalo 2mm Banana Plug adapter

100vnt vario 2mm Bananų Lizdas terminalo 2mm Banana Plug adapter

100vnt vario 2mm Bananų Lizdas terminalo 2mm Banana Plug adapter

€19.71

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: ZHTCRJ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA

Savybės: Būklė:naujas: Kiekis:100vnt (20 vnt Black +20pcs Raudona +2 0 vnt mėlyna +20pcs žalia+20pcs geltona ) 2mm Bananų Lizdas 2mm Banana Plug

Metalo medžiaga: varis

ilgis: apie 23 mm Draugai, jei jums reikia pasirinkti spalvą, prašome palikti pranešimą arba susisiekite su manimi.Ačiū.

Paprastai, mes išsiųsti elementą per China Post ar HongKong Post visame pasaulyje.Ji trunka 25 - 45 dienas, kad dauguma šalies .Mes taip pat tiekimo greitas būdas tokių kaip DHL,UPS,EMS ir t.t., Bet reikia pridėti papildomų pinigų už jį .Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl smulkmenų.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: 2mm bananų jungtis, bananų jungtis, bananų vario plug, 2mm banana plug, 2mm bananų lizdas, fisual bananų kištukai, plastikiniai bananų terminalas, floppy maitinimo adapteris, linaro, bananų sienos

Atsiliepimai

Reitingas