5 Amp/8 Amp Variac Kintamasis Transformatorius 1000VA/2000VA vienfazis Max 0-250 Volt AC Išėjimo Reguliatorius

5 Amp/8 Amp Variac Kintamasis Transformatorius 1000VA/2000VA vienfazis Max 0-250 Volt AC Išėjimo Reguliatorius

5 Amp/8 Amp Variac Kintamasis Transformatorius 1000VA/2000VA vienfazis Max 0-250 Volt AC Išėjimo Reguliatorius

€57.53

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • darbo laikas: 8 Valandos
  • Įėjimo įtampa: 220vac
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išėjimo įtampa: 0-250VAC
  • Oro drėgnumas: ≤5%

Aprašymas:

Kontaktai įtampos reguliatoriai yra ne trūkumas, ištikimybė bangos.nešiojamų dydžio,lengvas didelio efektyvumo, patogumo naudoti,patikimumas ir ilgaamžiškumas moveent.Jis gali būti plačiai naudojamas pramonėje(pavyzdžiui, chemijos pramonės mašinų, metalurgijos Priemonė & išvaizda, mašina manufature, lengvosios pramonės), seientific experimenis, visuomenės facilitise ir housebold prietaisai, realizuoti tikslus, įtampos reguliavimas, temperatūros ontrol, šviesos reguliavimas ir įjungimo controletc.

Pagrindinis principas

Reguliatorius yra savaime prikabinti transformatoriaus, kad ratas santykis gali beadjus-stalo nuolat.Pagrindinių ašių, veikia su teptuku rėmelius, kai regualtor teptuku pasikartoti tohand-whlle ratas santykis gali būti keičiamas continuall, kai skaidrė su šlifuoti paviršius, ritės taip, kad išėjimo įtampos reguliuoti nuo nulio iki max sklandžiai.

Pagrindinis struktūra

Ląstelių struktūra vienfaziai 1KVA/ 2KVA reguliatorius reguliuoja įtampą ląstelių statybai.Ritės, kad iki paviršiaus tam tikru mastu lygaus paviršiaus fixde stiklo plieno pagrindo, susisiekite su grupės teptuku tallied sandariai su grind paviršiaus veiksmų pavasario streso.Veikia rankenėlę ratai, šepečiu grind paviršiaus coli reguate įtampos, normat rūšies ląstelių reguliatorius stovi,ne su saugos ventation padengti.

Techniniai duomenys:

5/8 amp maksimali galia

1000VA/ 2000VA Kintamos Įtampos Reguliatorius

Įėjimo įtampa: 220VAC

Išėjimo įtampa: 0-250VAC

Būklė tempurature:<40℃

Drėgmė: ≤5%

Darbo valandos: 8 valandų

Skaitmeninio Išėjimo Galios Matuoklis Įtraukti

On/Off Maitinimo Jungiklis yra Apšviesta

Bruto svoris: 6.4 KG

Pakuotės dydis: 28 x 25 x 22 cm

Eksploatavimo sąlygos:

1. Aplinkos vidutinė temperatūra 15-40 ℃.

2. Aukštis: įrengimo vieta įtampos reguliatorius neturėtų būti daugiau nei 1000m.

3. Oro santykinė drėgmė: vidutinio drėgnumo už drėgniausias mėnuo yra 90% vidutinis tempcrature yra 25℃.

4. Cuurent ir įtampos banga:maitinimo įtampa banga užsidaro, kad sirte.

5. Be dujų, dūmų,chemikalų aggradation,du defilcment,kitų sprogstamųjų andcorrosive klausimais, kurie gali rimtai paveikti izoliacija įtampos reguliatorių įrengimo srityje.

6. Be blogai vibracijos ir wallow diegimo srityje.

7. Naudojamas patalpose lygiagrečiai ryšio neleidžiama.

8. Specialias paslaugų teikimo sąlygas, kurios doesn' t atitinka pirmiau nurodytas sąlygas, turi būti patvirtintas užsakovo ir gamintojo.

Priežiūra:

1. Per įprastą veikimo, reguliavimo, turėtų būti reguliariai tikrinamas anglis teptuku ir įsitikinkite, kad teptukas ir kontaktiniai dalys negali būti daugiau kaip thewide oftwo laidų.

2. Patikrinkite insutation atsparumas reguliariai (santykinis oro drėgnumas yra 95% tesed su 500 metrų), izoliacijos varža tarp ritės ir bazės shouldn' t beless nei 2mm.

3. Už thre fazės reguliatorius,patikrinkite ir sureguliuokite teptuku reguarly.

4. Prašome prisijungti žemės linijos vegulator atveju.Po operacijos,pasukite ranka varantys žymiklį į "zero" vietoje, ir nutraukė elektros energijos.

Pakuotė:

1 X Kontaktas Įtampos Reguliatoriai

Garantija: suteikiame vienerių metų garantija.Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba repairment dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).Skubus pristatymas: Mes išsiųsti prekes FEDEX/DHL/EMS express " ir kitų komercinių išreikšti jums ir e-pašto sekimo numerį immedicately.Laivybos laikas priklausys nuo vietos ir pristatymo būdą.Atkreipkite dėmesį: jei jūsų adresas yra per daug nutolusi pasiekti, bus papildomas nuotolinio už papildomą mokestį.FEDEX laivybos laikas: 5-10 darbo dienų priklausys nuo jūsų buvimo vietą DHL laivybos laikas: 5-8 darbo dienas, priklauso nuo jūsų buvimo vietą EMS laivybos laikas: nuo 10 iki 25 darbo dienas, priklauso nuo jūsų buvimo vietą rusijos klientams, mes galime siųsti mašinos CDEK ir tai yra komercinė ir taip pat lengva padaryti su muitinės klirensas, tranzito laikas: 25-40 darbo dienų.Bet gerbiamas kliente, jei jūsų adresas yra per nuotolinio pasiekti, kad iki CDEK, gali būti, nuotolinio už papildomą mokestį atsiranda.Tačiau nereikia nerimauti, kad mes esame visada pasirengę grąžinti visus savo pinigus atgal, jei jums nereikia, tai nebėra.Ir mes būtume tikrai dėkingi, jei galite patikrinti su mumis, kad iš anksto su savo miestą ir pašto kodą .JAV,atkreipkite dėmesį,: Amerikos regiono AK, LABAS, PR, yra atokiose vietovėse.Šiose vietose bus imamas papildomas siuntimo išlaidas.Prašome siųsti mums žinutę prieš perkant.Pirkimo instrukcijos: Ne pirkimo metu, prašome nurodyti savo kontaktinį telefono numerį iš savo Paypal komentarus srityje.Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga.mes esame pagerbti ir atsakingas pardavėjas.mes visada stengiamės pasiūlyti geriausią kokybės ir paslaugų pirkėjui su mūsų 100 proc. nuoširdumo.Tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų.Pls nepalieka mums neigiamų atsiliepimų arba žemas, ar pradėti bylą be jokių ryšių, jei yra problema,jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Pls palikti gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums.labai ačiū iš anksto.jei jums nereikia gauti elementą arba failą prarado pristatymo.mes grąžinsime jums pilną pinigų.Tarptautinės Pirkėjas.pls Pastaba: b.Importo muitų,mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą arba krovinių,Šios rinkliavos yra pirkėjo atsakomybė.c.prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Pirkėjas iš brazilijos.ukraina.rusija.pls susisiekti su mumis apie krovinių vežimo prieš pirkdami mūsų elementą.Techninė pagalba: mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems mūsų daiktų pardavimo.jeigu turite kokių nors techninių problemų, dėl mūsų daiktų.Pls nedvejodami susisiekite su mumis.mūsų techninė pagalba visada šalia jūsų.Apmokėjimas: Kredito kortelės

Žymos: tv flyback transformatorius, el84 vamzdis, gs led driver, srovės jutiklis split core, gitara išėjimo transformatorius, mikrobangų transformatoriai, transformuoti transformacijos, tdgc2, 300b, mažas kintamo transformatorius

Atsiliepimai

Reitingas