Aukštos Kokybės Kvadratinių Skylių Gręžimo karūnos Mortising Dantis Skylę Gręžti, "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Įrankius (5/16,3/8,1/2 Colio)

Aukštos Kokybės Kvadratinių Skylių Gręžimo karūnos Mortising Dantis Skylę Gręžti,

Aukštos Kokybės Kvadratinių Skylių Gręžimo karūnos Mortising Dantis Skylę Gręžti, "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Įrankius (5/16,3/8,1/2 Colio)

€11.43

Produkto aprašymas

  • Naudoti: Medienos Gręžimo
  • Tipas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: CHEERBRIGHT
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Greitapjovio Plieno

Produkto Naudojimas:

Naudoti kvadratinių skylių gręžimo karūnos, kad aikštėje skyles ant darbinio paviršiaus.

Paprastai, kvadratinė skylė gręžti, reikia būti naudojamas su kvadratinių skylių gręžimo staklės (aikštė medienos dygiavimo mašinos).

Kvadratinių skylių gręžimo karūnos sudaro grąžtą core tiek ir aštrių išorinis gręžimo rankovėmis.

Naudojant kvadratinių skylių gręžimo karūnos (įdiegta aikštėje tenon mašina), kad square "hole yra greitesnis, nei naudojant dantis ar kitas vadovas metodai, ir dydis square" hole yra tikslesnis.

Kvadratinės skylės grąžtas pagamintas iš greitapjovio plieno ašmenys yra aštrūs ir dėvėti, atsparus, bendras terminio apdorojimo (terminio apdorojimo), didelis kietumas, ilgas tarnavimo laikas, gręžimo rankovės U-formos dizaino, siekiant palengvinti įvykdymo medienos skiedros ir pagerinti gręžimo efektyvumo.

Šį kvadratinių skylių gręžimo karūnos tinka medienos, įskaitant MDF, MDF plokštės, medienos drožlių plokštė, kanalo medienos, pušies medienos, liepų ir kt.

Pastaba: Tai nėra tinkamas perdirbti metalo, stiklo, plastiko, betono, gipso kartono ir kt.

Medžiaga: HSS

Dydis: D Tipo(Skylės diametras) D1(Rankena (skersmuo) d2(Tvirtinimo skersmuo) B(Griovelį gylis) L(Visas ilgis) 5/16 5/16 maždaug 1/4 3/4 maždaug 2 val 8-1/2 3/8 3/8 maždaug 5/16 3/4 maždaug 2 val 8-9/16 1/2 1/2 maždaug 3/8 3/4 maždaug 2-3/4 apytiksliai 8-1/4

Pastaba: dydis užspaudimo gręžimo rankovės aikštės dvipusės dygiapjovės staklės turi būti didesnis nei 19mm (3/4 colio)

Naudojimas pastaba:

1.Įprastai naudojant, nereikia bandyti formuoti ją ne vieną kartą, bet reikia paspausti ir liftas kelis kartus.Tai ne tik padės gręžimo karūnos vykdyti pjuvenų, gręžimo tinkamą square " hole, bet taip pat apsaugoti grąžtas.

2.Naudojant nuolat, ilgą laiką, atkreipti dėmesį į aušinimo gręžimo karūnos.

3.Prašome žiūrėti video konkrečioms operacijoms

4.Ji turėtų būti specialiai pažymėti, kad: Mes primygtinai nerekomenduojame naudoti gręžtuvai, ar paprastu gręžimo stovai (ne aikštėje medienos dygiavimo mašinos), kad atitiktų šį grąžto, kad aikštėje skyles.

Savybės:

[Staigiai ir Efektyviai] - Kvadratinės Skylės Grąžtas pagamintas iš greitapjovio Plieno ašmenys yra aštrūs ir dėvėti, atsparus, bendras terminio apdorojimo (terminio apdorojimo), aukštos kietumas HRC 48~50, ilgas tarnavimo laikas, gręžimo rankovės U-formos dizaino, siekiant palengvinti įvykdymo medienos skiedros ir pagerinti gręžimo efektyvumo.

Kvadratinių skylių gręžimo karūnos sudaro grąžtą core tiek ir aštrių išorinis gręžimo rankovėmis.

Ji turi būti naudojamas su kvadratinių skylių gręžimo staklės (aikštė tenon mašinos).

Naudojant šį grąžtas (įdiegta aikštėje tenon mašina), kad square "hole yra greitesnis, nei naudojant dantis ar kitas vadovas metodai, ir dydis square" hole yra tikslesnis.

[Produkto Naudojimo] - Šį kvadratinių skylių gręžimo karūnos tinka medienos, įskaitant MDF, MDF plokštės, medienos drožlių plokštė, kanalo medienos, pušies medienos, liepų ir kt.Pastaba: Tai nėra tinkamas perdirbti metalo, stiklo, plastiko, betono, gipso kartono ir kt.

1, Mes visi naudoti Zinojo.lt platforma, logistika, greitas pristatymas ir garantija logistikos laiku 2, Po žadėto laiką yra pristatytas, prašome susisiekti su mumis, mes bus padaryti tam tikrą kiekį kuponų 3, Jei tai nėra siunčiama po žadėto termino, mes grąžinsime arba vėl besąlygiškai

Grąžinamoji išmoka 1, Besąlygiškai grąžinti nepavyksta per nustatytą laiką 2, kai prekė yra pažeista, yra prastos kokybės, fizinį objektą ir aprašymas neatitinka besąlygiškai grąžinti 3, netaikoma, nenori būti iš dalies kompensuojami

Grįžti keistis

Pirkėjas gali grąžinti per 60 dienų nuo prekių gavimo dienos.Susisiekite su pardavėju prieš kreipiantis dėl grąžinimo.

Klientų aptarnavimas

Išankstinio pardavimo ar po pardavimo pradėtos konsultacijos pirkėjas, privalo atsakyti per 24 val.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vietos aikštėje, nagų perdavimas, gręžimo poveikis, foret, tiek gręžimo, Automobilių remontas įrankis, priemonė medienos, chisel staliaus darbai, įrankis, staliaus darbai, gręžimo

Atsiliepimai

Reitingas