TIBHAR Stalo Teniso Raketės, Spuogų-be Teniso Raketės Aukštos Kokybės Peilis 6/7/8/9 Žvaigždės Su maišeliu

TIBHAR Stalo Teniso Raketės, Spuogų-be Teniso Raketės Aukštos Kokybės Peilis 6/7/8/9 Žvaigždės Su maišeliu

TIBHAR Stalo Teniso Raketės, Spuogų-be Teniso Raketės Aukštos Kokybės Peilis 6/7/8/9 Žvaigždės Su maišeliu

€29.06

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Baseboard Sluoksnis Skaičius: 7
  • Guma: Į Spuogus
  • Dydis: 160*152mm
  • Svoris: Heavy Tip Light Handle (Offensive)
  • Modelio Numeris: Žvaigždė
  • gerai supakuota: užtikrinti, kad atvykti saugiai
  • Apačioje: Anglies Pluošto
  • Garantija: Originalus
  • Rankena Reiškia,: Laikymas Horizontaliai
  • Prekės Pavadinimas: TIBHAR

TIBHAR Stalo Teniso Raketės, Spuogų-be Teniso Raketės Aukštos Kokybės Peilis 6/7/8/9 Žvaigždės Su maišeliu

Tian Zichao treneris Jiangxi Provincijos Komanda

Bandymas santrauka: Atkaklumas Traukti galimybė stabilumo Aukščiausios arti profesionalios raketės lygio, pataikyti kamuolį trapumą, stiprios kontrolės.

Judėjimas, Kaita Prasideda Čia

TIBHAR buvo įkurta 1969 m., gaminti ir parduoti gumos ir stalo teniso lentos profesionalių sportininkų.Šiandien "TIBHAR" tapo sinonimu su kokybės visame pasaulyje.

Išankstinio Vertikaliai, Mėlyna Kempinė Guma

Mėlyna kempinė guma naudojama provincijos profesionali komanda.Derinys iš lanko ir greitai nutraukti žaidimo stilius, nustatyti klijai yra stipri, ir greitis yra toks greitas, kad priešininkas negali atsispirti.

Ne Įprasta Mėlyna Kempinė

Specialiai sukurtas sportininkams, kurie daugiausia kontroliuoti kamuolį ir yra santykinai mažos jėgos.Ji gali sumažinti sunkiųjų jausmas, kai, panaudodamas jėgą, ir gauti ilgą lanką, kuris padeda kontroliuoti kamuolį.Jis gali žaisti greita ataka ir elektros lanko artimiausioje etape.

Backhand TIBHAR Oranžinė Kempinė Guma Rankovės

Tegul neprofesionaliems tenka patirti šokiruojantis nukentėjo oranžinė kempinė kartu su vertikaliai medienos dugno plokštė, eksponatų neįprastai stabilių rezultatų, mproving vartotojo galimybę toliau kontroliuoti.

Gimęs Nuolatinės Kontrolės

Juoda, su kuriomis susiduria gumos backhand-oranžinė kempinė [TIBHAR AUDRA] pasirenka lipni + sutraukiančių savybių, specialiai sukurta 40+ didelis kamuolys era, todėl greičiau kamuolys greitis ir geras kamuolys valgyti.Kad trūksta backhand stiprumo, o sumažinti klaidų skaičių.

Stiprūs Ašmenys Įžeidžiantis

Unikalus Ir Galingas Ginklus, natūralaus medžio masyvo jaustis, o užtikrinti offensiveness, veiksmingai pagerinti tvirtumą apačioje raketė, silpnąsias vietas, kad yra sunku kontroliuoti, ir deformacijos ir atkūrimo greitis yra greitas, tinka šiuolaikinės konkurencinga žaidimai.

Toliau Kovos Valgyti Kamuolys Stabili

Ji gali sumažinti sunkiųjų jausmas, kai, panaudodamas jėgą.Kai svorio centras yra priekyje per sprogimą, galinga sprogstamoji jėga gali gauti ilgiau lanką, kuris padeda kontroliuoti kamuolį.

Puikus nelankstumą

Už ku bandymo, padėkite telefoną butas raudonų medvilnės guma TIBHAR raketę.Išankstinio-Žaibo [TIBHAR ŽAIBO] kontaktai, ji pasiliks tvirtai, ir tai yra beveik neįmanoma patraukite be jėga.

Neįvykdyti Informacija

Kiekviena raketės yra tikrinami sluoksnis po sluoksnio, griežta kokybės kontrolė, siekiant suteikti jums maloni patirtis.

Patogu Srityje Daugiausia Dėmesio Skiriama Jums

Vertikaliai produkto serijos yra padalintas į 5 sluoksnių gryno medžio, 7 sluoksnių gryno medžio, 5 medienos ir 2 anglies.Pagal jūsų pageidavimus ir žaisti įpročius, pasirinkti raketę, kad jums tinka.Taip pat galite pasikonsultuoti su mūsų klientų aptarnavimo rekomenduoti raketės jums tinka.

CS: Paspaudę raketė su nykščiu ir rodomuoju pirštu, panašus į rašyti su rašikliu.FL: paspaudę rakete rankoje,panašaus stiliaus, turintis virtuvinis peilis.

Žymos: akių teniso robotas, nittaku stalo tenisas, teniso joola, drugelis tenergy 05 fx Zinojo.lt, rankinė, donic gumos, beyblade sprogo shu kurenai, tabl tenni raketę, stalo tenisas tibhar, padel tenisas

Atsiliepimai

Reitingas