Wifi ES Smart Šviesos Jungiklis Sienos Jutiklinį Jungiklį 1Gang 1way Smart Home Paramos Alexa "Google" pradinis Asistentas IFTTT Android AC220V

Wifi ES Smart Šviesos Jungiklis Sienos Jutiklinį Jungiklį 1Gang 1way Smart Home Paramos Alexa

Wifi ES Smart Šviesos Jungiklis Sienos Jutiklinį Jungiklį 1Gang 1way Smart Home Paramos Alexa "Google" pradinis Asistentas IFTTT Android AC220V

€12.06

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Szaoju
  • Modelio Numeris: AO-WIFI001
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Garantija: 1 METAI
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Dabartinis: 10A
  • Savybės: Sienos Touch APP Jungiklis
  • Maks. Įtampa: 250V
  • Jungiklio Tipas: Ewelink APP kontrolės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savarankiškai Vartoja Galia: Mažiau nei 0,1 mW
  • Dydis: 86*86*35MM
  • Maitinimo Šaltinis: Reikia Neutralus Laidas
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Išorės Rėmas Medžiaga: Grūdintas Krištolo Stiklo Skydelis

Funkcijos: Suderinama

Jutiklinio jungiklio skydelis palaiko maksimali galia 2200W, kad gali dirbti su daugeliu šviesos ir kiti elektros prietaisai, taip pat yra Suderinama su " iOS " ir "Android" OS.

APP Nuotolinio Valdymo

Vartotojas gali naudoti išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu kontroliuoti įjungti / išjungti namų elektronika, bet kuriuo metu ir bet kur per APP, kaip ilgai, kaip telefonas turi 2G/3G/4G/WIFI tinklo.Tai daro savo namų apyvokos prietaisai smart režimas per 1 sekundę.

Aukščiausios Kokybės

Jutiklinio jungiklio skydelis yra pagamintas iš ugniai atsparaus ABS "shell" ir grūdinto stiklo plokštės, kuri užtikrina gerą ilgaamžiškumą.Prabangos ir mados dizaino, kad gali būti gerai dera su dauguma namų su įvairių papuošti stiliaus.

Daugiau Protingas

Darbas su "Amazon" Alexa / "Google" pradinis, vartotojas gali valdyti šią WiFi lizdą naudojant balso per Alexa / "Google" prietaisą įjungti/išjungti jungiklis, kuris leidžia veikti patogiau, ir daugiau pažangių.

Laikmačio Funkciją ir Tinklas nuo Darbo, Funkcija

Jutiklinio jungiklio skydelis palaiko laikmačio funkciją, kuri apima ir atgalinės atskaitos, vieno ir pakartokite laikmatis, ji gali nustatyti Maks. 8 grupių laikmačio nustatymas.Ji taip pat remia tinklas nuo darbo funkcija, laikmatis nustatymas gali dirbti kaip įprasta, net jei tinklas yra išjungiamas.

Pastaba:

Jutiklinio jungiklio skydelis priklauso nulio ugnies linijos ir nepalaiko vieno gaisro linijos.Jutiklinio jungiklio skydelis reikia prisijungti prie neutralios linijos.gali QR kodą QR kodą, kortelės atsisiųsti PROGRAMĄ, ir skaityti vartotojo vadove.

Problema ir Pasiūlymų :

Prietaisas nėra pastovus prijungimas dėl App 1. Kiekvienas maršrutizatorius, turintys ryšį ribotas, tačiau vis daugiau ir daugiau smart prietaisu dirbantys šeimos 2. Daug šeimų, kurios vis dar naudoja labai sena versija maršrutizatoriai, net daugiau, nei 3years prieš versija.Norint turėti puikią patirtį, pasiūlymas : 1. iš naujo nustatyti maršrutizatorius ryšio ribotas 2. keisti naują naujinimo versija maršrutizatorius 3. atkreipkite dėmesį,, tai pereiti dirbti tik 2.4 G WIFI tinklo, ne 5G.

Specifikacija:

Tipas: Jutiklinis Jungiklio Skydelis (ES Standartas) Medžiaga: Ugniai atsparus ABS, Grūdinto Stiklo Kiekis: 1 VNT Prekės Spalva: Juoda, Balta Vardinė Įtampa: AC 90V-250V, 50/60Hz Nominali Galia: 2200W Maks.Srovė: 2A "Wi-Fi": 2.4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n Kištukas: ES standartą. OS Pritarė: "Android" ir "iOS" Belaidžio Energijos Suvartojimas:

Pakuotė:

1* "Wi-Fi" Touch Šviesos Jungiklis 1*QR Kodų Kortelę

Dydis

Reikia neutralus laidas

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1500usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Žymos: livolo jungiklis, namų smart, pereiti zigbee, juoda mados kaukė moteris, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, fonas gimtadienio, durų tuya smart, mygtuką, micro, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas