"Bluetooth" Beanie kepurė su LED Žibintų Apšviesta Beanie Kepurė Įkrovimo Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žiemą Šiltas Megzti Skrybėlę BMF

"Bluetooth" Beanie kepurė su LED Žibintų Apšviesta Beanie Kepurė Įkrovimo Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žiemą Šiltas Megzti Skrybėlę BMF

€14.40

Produkto aprašymas

  • Stilius: Atsitiktinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: /

"Bluetooth" Beanie kepurė su LED Žibintų Apšviesta Beanie Kepurė Įkrovimo Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žiemą Šiltas Megzti Skrybėlę BMF Aprašymas:

Savybės:

1. Žibintuvėlis Žibintai Bžūp, "Bluetooth" Built-in Stereo Garsiakalbiai ir Mikrofonas.Super minkštas Akrilo medžiagos mezgimo kepuraitė patenkinti jūsų multi reikia vienu metu ir lengvai plaunama.

2. USB įkrovimo baterija (akumuliatorius, ilgas baterijos veikimo laikas.

3. Belaidžio skrybėlę yra įrengtas LED apšvietimas, puikus naktinis veiklos.

4. Šis "bluetooth" ausinių kepuraitė leidžia jums mėgautis muzika, apsaugant nuo šalčio.Integruotas mikrofonas, įlaipinami skambučius tiesiogiai ir rankas nemokamai kalbėti.Puikus ėjimas, bėgimas, slidinėjimas, žygiai ir kt.

5. Puiki Dovana: Minkštas tampus medžiagos, vienas dydis kepuraitė tinka dauguma vadovų, puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims."Bluetooth" įrenginio ir lempos yra nuimamas, patogus kepuraitė skalbimo.Didžiosios kalėdų dovanos ar gimtadienio dovana šeimai ir draugams!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Hat kraštų: ne kraštų

Bžūp perimetras: suaugusiųjų (lankstus)

Kaip naudoti: Įjunkite "Bluetooth" mobiliojo telefono, paspauskite ir palaikykite "Bluetooth" maitinimo mygtuką ant kepurės įjungti, ir rasti BT-01 "Bluetooth" mobiliojo telefono.

Komplektą Sudaro:

1 x "Bluetooth" Kepuraitė

1 x USB kabelis

Žymos: "bluetooth" bžūp led, variklio dangčio led, hat muzika, "bluetooth" hat, "bluetooth" hat led, beani led, kepurės led, kepuraitė led usb, kepurė su led, "bluetooth" variklio dangčio

Atsiliepimai

Reitingas