47x22mm rombo Formos Viela Geometrinių Dizaino su 2 Kilpos Pakabos Jungtys Pakabukas & Auskarai Prekių PASIDARYK Išvadas Komponentai

47x22mm rombo Formos Viela Geometrinių Dizaino su 2 Kilpos Pakabos Jungtys Pakabukas & Auskarai Prekių PASIDARYK Išvadas Komponentai

47x22mm rombo Formos Viela Geometrinių Dizaino su 2 Kilpos Pakabos Jungtys Pakabukas & Auskarai Prekių PASIDARYK Išvadas Komponentai

€14.77

Produkto aprašymas

  • Papuošalai Išvados Tipas: Jungtys
  • Medžiaga: Žalvaris
  • spalva: Įvairių spalvų, galite pasirinkti
  • Min. užsakymo: 50 vienetų
  • Metalų Tipas: Vario
  • Modelio Numeris: filigranas gėlių tuščią parametrai
  • Pristatymas: Nemokamas pristatymas Registruotu paštu per
  • Dydis: 47x22mm
  • Produkto Savybės: auskarai prekes
  • Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: CLDXUCLD

· Dydis (apytiksliai): 47x22mm

· Spalva:

antikvariniai bronzos, sidabro tonas,

aukso tonas, jums rinktis

· Konvertavimas: 1mm=0.039 colių, 1 colis=25.4 mm

· Prekė yra nikelio & švino nemokamai.

Pastaba:

1. Nuotrauka negali aiškiai atspindėti tikslios spalvos kaip išvardytų dėl fotoaparato, apšvietimo bei kitų veiksnių, tokių kaip jūsų ekrano nustatymų.

2. Nuotrauka yra išdidinama rodyti smulkmenas, žiūrėkite aprašą tikrąjį dydį.

3. Vaizdas rodomas vaizdas elementą.Gausite iš galimų daug.

Pakavimas Ir Pristatymas:

1. Kiekvienas elementas yra supakuoti atskirai ir su burbuliukai, tada visi jūsų daiktai yra įdėti į atitinkamą sklypo/box, prašome kreiptis į fowllowing nuotraukų sklypas.

2. Apskritai, jūsų užsakymas bus išsiųstas iš Registruotu Paštu arba EUB NEMOKAMAS PRISTATYMAS pagal " nuo durų iki durų paslauga, jei daugiau, mes bus padaryti sprendimą, kuris metodas pakuotės turėtų būti išsiųstas.

Grąžinimas:

1. Mes esame pasiryžę jums pateikti geriausių klientų aptarnavimo, galima.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkti, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums greitą sprendimą.Prašome leiskite mums dirbti klausimais.Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą palankiu būdu.

2. Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas (off-pareiga savaitgalį).Dėl skirtingos laiko zonos tarp Honkongas ir jūsų vietą, kartais atsakymas bus atidėtas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų po 2 darbo dienų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

3. Nepatenkinti produktas gali būti grąžintos per 14 dienų nuo pristatymo dienos.Mes galime pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus, bet mes nesame atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.Prašome susisiekti su mumis laisvai prieš išsiunčiant jūsų grąža.

Atsiliepimai:

1. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo ir plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su keturi 5-Išsami Pardavimo Reitingas (DSR remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Jis tiesiog jus 1 minutę.

2. Deja, Jei jūs planuojate duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą.

Susisiekite Su Mumis:

Jei turite bet kokių klausimų (pvz.: gauti sugadintos prekės, nereikia gauti savo daiktą, gauti klaidingą objektą ir pan.), prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Laiškus bus atsakyta laiku, išskyrus tuos atvejus, savaitgalį & šventes.Dėl skirtingos laiko zonos tarp Honkongas ir jūsų vietą, kartais atsakymas bus atidėtas.Prašome būti kantriems, ačiū!

Žymos: metalo vielos filigranas, cldxucld išvados, filigranas auskarai po išvadas, cut diamond vielos, metalo platus pakaba, metalo viela kailis rūbams, sidabro vielos filigranas, deimantas sriegis, Stud Auskarai Išvados, metalo krūtinė pakaba

Atsiliepimai

Reitingas