FalconEyes Mini Led Šviesos Vaizdo Kamera 18W Vasaros Fotografia Apšvietimo Splashproof Nešiojamas Lankstus Medžiaga Lemputė RX-8T

FalconEyes Mini Led Šviesos Vaizdo Kamera 18W Vasaros Fotografia Apšvietimo Splashproof Nešiojamas Lankstus Medžiaga Lemputė RX-8T

FalconEyes Mini Led Šviesos Vaizdo Kamera 18W Vasaros Fotografia Apšvietimo Splashproof Nešiojamas Lankstus Medžiaga Lemputė RX-8T

€69.85

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: Taip
  • Tamsos: 0-100% Tolygus Reguliavimas
  • Modelis: RX-8T
  • CRI: 95
  • Spalvos Temperatūra: 5600K
  • Kištukas: ES/ AU/ US/ UK Plug(Alternatyvūs)
  • LED Nr.: 90pcs
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Matmenys(cm): 21 x 21 x 0,5 cm(0.69 " x 0.69 x 0.02 pėdų)
  • Maitinimo Šaltinis: DC-9V 3A
  • Neto Svoris: 0.4 kg
  • Galia: 18W
  • Prekės Pavadinimas: Falconeyes

Falcon Akis 18W Mini Vasaros 5600K LED Fotografia Vandeniui Led Apšvietimas Video, Foto Lempos Kamera, Nešiojamas Lankstus RX-8T " Falcon Akis 18W Mini Vasaros 5600K LED Fotografia Vandeniui Led Apšvietimas Video, Foto Lempos Kamera, Nešiojamas Lankstus RX-8T FalconEyes RX-8T 18W LED šviesos yra lankstus medžiaga šviesa, kuri jums gali reguliuoti apšvietimo kampas smiply valcavimo audiniu. 5600K dienos, CRI95, 0-100% tolygus ryškumą, ji siūlo natūralios šviesos profesionalios fotografijos.Jis gali būti rankinis, montuojamas ant kameros/trikojo.Tai yra patogu, lengvas ir lengvai atlikti, aplink kurią yra puikus naudoti kaip savo no-saulės šviesos atšvaitas, arba kaip užpildyti šviesa.Padedant neprivaloma, apkabos, vartotojas gali prijungti Roll-Flex LED lemputė šviesos stendas siekiant naudoti kaip LED panel.Funkcijos: 1. 90pcs aukštos kokybės LED šviesos, 5600K arti, prie natūralios šviesos, CRI95 atkurti tikrosios prekės spalvos. 2. 18W galia, 0-100% tolygus reguliuojamu ryškumu. 3. Lanksčios audinio, dizaino, skirta reguliuoti apšvietimo kampas lengvai. 4. Su 1/4" varžtų skylės ir šalto batų kalno apačioje, gali būti rankinis, montuojamas ant kameros/trikojo; 5. 2 elektros energijos tiekimo būdais, AC maitinimo ar F550 baterija. (Baterijos nėra įtrauktas.) 6. Splashproof dizaino, gali atsispirti netikėtas vandens purslų. 7. Mini ir lengvas, nešiojamas atlikti/store; puikus mini LED šviesos profesionalios fotografijos/video/studija.Dalies Numeris RX-8T Šviesos Šaltinis 90 Led Spalvos Temperatūra 5600K Spalva Kontrolės 0-100% Tolygus Reguliavimas Išėjimo galia 18W Įtampa DC-9V 3A Vidutinis tarnavimo laikas 50000H Maitinimas 9V 3A Neto Svoris 0.4 kg Matmenys(cm) 21 x 21 x 0,5 cm 95 CRI Apšvietimo Atstumas 5M Vandeniui Taip

Paketų Sąrašo: 1 * Šviesos 1 * Adapteris 1 * Adapteris Laido

PASTABA: baterijos nėra įtrauktas.Jei jums reikia, kad pirkti su šviesa, prašome susisiekti su mumis.

RX-8OB ir RX-8SB softbox nėra įtraukti.Jei jums reikia, prašome įsigyti papildomai.

Po pirkimo, prašome patvirtinkite, kuris kištuko tipas jums reikia naudoti jūsų šalyje.Priešingu atveju, mes bazę PayPal adresu atsiųsti tinkamą kištuko tipas.

Spustelėkite žemiau vaizdai patikrinti daugiau informacijos.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Paprastai mes rašyti "LED Šviesa") aprašymas laivybos sąskaitą faktūrą, ir deklaruoti vertės užsakymo sumos.

2. Jei galite palikti pranešimą pasakykite mums, kiek mes turėtume pateikti muitinės deklaraciją, tada mes jūsų nurodymus.

3. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

4. Pardavėjas nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento pirkėjo šalyje.

5. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: nešiojamų led vaizdo šviesos, 95 cri led, 1 vaizdo led šviesos, falcon akis galia, spalvų led vaizdo šviesos, dienos šviesos lemputė balta, pritemdomi dienos šviesos lemputės, led vijim, falcon akis aštuonkampis, dienos šviesos lemputės įmonė

Atsiliepimai

Reitingas