Apsaugos Atveju AirPods Pro 2-in-1 PC+TPU Lagaminą Anti-rudenį, atsparus smūgiams Apsauginis Atveju Matinio Mėlyna+Raudona

Apsaugos Atveju AirPods Pro 2-in-1 PC+TPU Lagaminą Anti-rudenį, atsparus smūgiams Apsauginis Atveju Matinio Mėlyna+Raudona

Apsaugos Atveju AirPods Pro 2-in-1 PC+TPU Lagaminą Anti-rudenį, atsparus smūgiams Apsauginis Atveju Matinio Mėlyna+Raudona

€3.89

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Kita
  • Modelio Numeris: Apsauginis Apvalkalas
  • Produktų Statusas: Sandėlyje

Aprašymas:

Apsauginės atveju AirPods Pro " yra mažas ir praktiškas.Atsparus smūgiams ir anti-kritimo atveju daro savo AirPods Pro sveika ir tobula.Įvairių spalvų pridėti daugiau elegancijos į savo prietaisą.

Savybės:

2 in 1 Medžiagos

Vidinis sluoksnis minkštos TPU medžiagos, išorinis sluoksnis sunkiai PC medžiagos, patogiai jaustis, suteikia malonumą naudoti jausmas.

360° Visišką Apsaugą

Atsparus smūgiams ir sudužti atsparus apsauginis padengti apsaugo ausines nuo purvo, dulkių ir kitų dalelių.

Anti-rudenį Dizainas

Patvarus atveju, veiksmingai sugeria smūgio, kai nukrito, todėl kelią AirPods Pro nuo smūgio.

Padalinta Dizainas

Lengva išardyti, patogus ir ne skauda AirPods Pro.

Paramos Belaidžio Įkrovimo

Paramos belaidžio įkrovimo, lengva naudoti.

Plonas Dizainas

Įrengtas, su skyle, jūs galite lengvai pakabinti jį savo maišą, lengva nešiotis, patogus naudoti.

Specifikacija:

Prekės pavadinimas: Airpods Pro apsaugos atveju

Medžiaga: PC+TPU

Paviršiaus Tipas: Lygi/Matinio ( pasirinktinai )

Spalva: Juoda/Raudona/Tamsiai Mėlyna/Raudona+Mėlyna/Mėlyna+Raudona ( pasirinktinai )

Prekės dydis: 7 * 4.6 * 2.5 cm /2.76 * 1.81 * 0.98 in(L * W * H)

Prekės svoris: Apytiksl.17g /0.6 oz

Pakuotės dydis: 13 * 8.6 * 3cm /5.12 * 3.38 * 1.18 in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 20g /0.71 oz

Paketų sąrašo:

1 * AirPods Pro apsaugos atveju

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: husa oro ankštys, stabdžių blue ray, kovos su mėlyno stiklo, airpodspro atveju skaidrus, ankštys oro, airpods atveju, baltos spalvos lagaminas, airpodspro atveju charakterį, kabelio oro ankštys, airpod pro lagaminą atveju, airpod " pro "atveju, "keychain"

Atsiliepimai

Reitingas