Dvipusis Pėdų Failą, Pedikiūro Įrankiai + 10vnt Sauso Šlifavimo Popierius Kojų Kaliaus Negyvas Odos Valiklis Pedikiūro Įrankis Pėdų Dildė Set

Dvipusis Pėdų Failą, Pedikiūro Įrankiai + 10vnt Sauso Šlifavimo Popierius Kojų Kaliaus Negyvas Odos Valiklis Pedikiūro Įrankis Pėdų Dildė Set

Dvipusis Pėdų Failą, Pedikiūro Įrankiai + 10vnt Sauso Šlifavimo Popierius Kojų Kaliaus Negyvas Odos Valiklis Pedikiūro Įrankis Pėdų Dildė Set

€7.22

Produkto aprašymas

  • Dydis: 25 x 4.6 x 1.5cm
  • Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Pusės Koja Failų
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Tipas: Dvipusės Koja Failų

Daugiau Produktų:

1 VNT. Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Pusės Koja Failą Negyvas Odos Valiklis Priežiūros Priemonė su 10 VNT. Šlifavimo Sausa Trinkelės 9.84 x 1.81 x 0.59 colių

Informacija:

10 PAKEITIMAS PAGALVĖLĖS: paketas ateina su 10 dalių pakeitimo pagalvėlės, kurios yra lengvai pakeičiama, siekiant sukurti naują.Dviejų pusių storas ir plonas skirtingų naudojimo reikalavimus.

EXFOLIATES GREITAI ir LENGVAI: Puikus pedikiūro priežiūra kojų, greitai ir lengvai pašalinti kietas odos šveitimas švelniai pirmyn ir atgal judėjimo.

SAUGIAI IR ERGONOMIŠKAI: Tai ne elektrinis pėdų failą, todėl yra saugus naudoti.Jis turi dideles ergonomiška ir tvirta rankena.Į microsanding pėdų dildė paviršiaus darbai pašalinti negyvas odos, paliekant jums su sklandžiai kojų ir sumažinti krekingo kulniukai.

LENGVA VALYTI: galite naudoti plovimo šepetys paliesti vandens, keletą kartų valyti po naudojimo.Taip pat galima valyti su plovikliu.Tai yra labai svarbu palaikyti asmens higienos, kad jūs galite taip pat sausa ir sterilizuoti saulėje po šepečiu.

ŠI DILDĖ PRATĘSTAS IKI PABAIGOS: Plonas pateikimo srityje leidžia lanksčiai naudoti ant įvairių sričių kojas, o tarp kojų.Jis atneš jums patogiai ir užtikrintai patirtis.

Produkto Aprašymas:

Naudojimo nurodymai:

1 žingsnis: Pamirkykite kojas inwarm, muiluotu vandeniu atlaisvinti sausos odos.Tai leidžia lengviau padavimo.

2 veiksmas: Paleiskite toolacross kulniukai ir kamuoliukų tos pėdos šono į šoną judesio lengvai buff offrough, sausos odos.

3 žingsnis: Thoroughlydry kojų.Pasirinkite Koja Failo priedą.Failo visą apačioje kiekviena pėda ina šoninių judesių.

Specifikacija:

Spalva: skiedra gary

Dydis:

Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Pusės Koja Failų: 25 x 4.6 x 1,5 cm / 9.84 x 1.81 x 0.59 colių

Pakeitimo Pagalvėlės: 10,8 x 3.4 cm / 4.25 x 1.34 colių

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Komplektą Sudaro:

1 x Nerūdijančio Plieno, Dvigubo Pusės Koja Failų

10 x Pakeitimo Pagalvėlės

Įspėjimas:

Nenaudokite onirritated,uždegimas, arba užkrėsta odos ar atvirų žaizdų.

Nenaudokite, jei youare cukriniu diabetu arba yra prastos kraujo apytakos.

Nenaudokite, jei metalbecomes rūdžių spalvos,lenktos arba sugadintas.žala gali būti.

Pasikonsultuokite su physicianbefore naudoti, jei oda sąlygos.

Seekmedical dėmesį, jei oda tampa labai erzina, ar kraujuoja.

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: brolis koja, kilimų indijos, pedicur įrankis, oneplus 5 usb prievadas, pėdų lenkijos, kulnas tarka, ans pedikiūro kėdė, 100 švitriniu popieriumi, kojų malūnėlis, nano poliruotu paviršiumi stiklo nagų failą

Atsiliepimai

Reitingas