Aromaterapija Lempos Naktį-šviesos Išskirtinį 3D Elektros Difuzorius Vaškas Ištirptų Naftos Degiklis JK, JAV, ES Kištuko Laikiklį Namų Miegamajame Dovana 2021

Aromaterapija Lempos Naktį-šviesos Išskirtinį 3D Elektros Difuzorius Vaškas Ištirptų Naftos Degiklis JK, JAV, ES Kištuko Laikiklį Namų Miegamajame Dovana 2021

Aromaterapija Lempos Naktį-šviesos Išskirtinį 3D Elektros Difuzorius Vaškas Ištirptų Naftos Degiklis JK, JAV, ES Kištuko Laikiklį Namų Miegamajame Dovana 2021

€4.84

Produkto aprašymas

  • Tipas:
  • Pakuotė: urmu
  • Naudoti: Aromatiniai
  • Gamyba:
  • Modelio Numeris: Stiklo aromatinės lempos
  • Klasifikacija: Bazinė Alyva
  • Kištuko tipas:
  • Taikymo Scena: Gyvenamasis Kambarys
  • kilmė:
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、Unikalus, Elegantiškas ir Prabangus: Mūsų vaško lydymo krosnis yra pagaminta iš vitražo ir dažytos rankomis.Tai yra puikus priedas prie bet kurios šiuolaikinės namuose, biure, sporto salė, spa, arba studijoje.Dovanas šeimai ir draugams.Tai puiki puošmena jūsų kambaryje.

2、Oro Gaiviklis: Tai kuro degiklis gali būti naudojamas su eteriniu aliejumi arba vašku.Pasirinkite savo mėgstamą kvapą, turi užpildyti kambarį su atpalaiduojantis aromatas, kad jūs ir jūsų svečiai jaustųsi laimingas ir panaikinti blogiausias Kvapus, tokius kaip dūmai, tabako, naminių gyvūnų šlapimo, šiukšlių, ir nemalonu vonios kambarys aromatas.

3、Paprastą, Saugų ir Reguliuojamas: Mūsų vaškas melter yra lengva valdyti.Įjunkite maitinimą, įjunkite jungiklį, ir kvepalų netrukus išplito po visą kambarį, sukuriant malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.Stiklo aromaterapija lempa su reguliuojamu valdymo mygtukas yra lengva valdyti ir gali būti koreguojama, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

4、Nuimamos Stiklo Taros: Stiklo aromatinės lempos su atskiriama vaškas konteinerių, lengva valyti, nemokamai pakeisti vidaus žvakės aromatas su skirtingų kvapų.Neapima šviesos lemputės.Žvakė šildytuvas turi visus temperatūros stabilumo, patvarumo, jokios liepsnos, suodžių ar kitų teršalų.

5、Naktį-šviesos Funkcija ir Aukštos kokybės: Tai 3D aromaterapija lempos gali sukurti išskirtinį formų ir spalvų, ir subtiliai juos integruoti į veidrodį kiekvieno degiklio, tokiu būdu sukuriant išskirtinį dizainą.Kiekvienas degiklis atrodo gražus, kai jo nenaudojate, ir taip pat suteikia apšvietimas, namų, biurų, miegamieji, vaikų kambariai, gyvenamosios patalpos ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 3D stiklo ir ąžuolo

Dydis: apie 12*17,5 cm/4.72*6.89 colių

Bendrosios produkto pakuotės: apie 23*17*25cm/9.06*6.69*9.84 colių

Jungiklis: tolygus reguliavimas

Linijos ilgis: apie 1,5 m/59.06 colių

Elektrinė galia: 25w

Svoris: apie 650 gramų

Įpakavimas: Polistirolo, ir kartoninė

Naudojimo instrukcijos:

1. Pridėti keletą lašų į pusę puodelio vandens naudotis visi eteriniai aliejai.

2. Nepilkite per daug.

3. Naudojant vašką srautas, prašome būti atsargūs, kad įtraukti per daug, ir nenaudokite vandens, kai naudojant vaško srautas.

Pakavimo Sąrašas:

Aromaterapija Lempos*1

Žymos: aromatas degiklis aliejus, elecrical smilkalų degiklis, aromatas keramikos lempos, aromatinės lempos, aromaterapija difuzinis, žvakė šilčiau žvakė, naftos degiklis degiklis, smilkalai degikliai elektrinis, degiklis aliejus, aromat aliejus

Atsiliepimai

Reitingas