450W Elektrinės Žirklės Elektrinės Pruner Vaisių Medžio Sodo Žirklės 36V Ličio Baterija 4400mah Elektros Genėjimo Žirklės, Sodo

450W Elektrinės Žirklės Elektrinės Pruner Vaisių Medžio Sodo Žirklės 36V Ličio Baterija 4400mah Elektros Genėjimo Žirklės, Sodo

450W Elektrinės Žirklės Elektrinės Pruner Vaisių Medžio Sodo Žirklės 36V Ličio Baterija 4400mah Elektros Genėjimo Žirklės, Sodo

€636.62

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Elektros Pruner
  • Funkcija 1: Elektrinės Žirklės
  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcijos 2: Elektros Pruner
  • Pruner Tipas: PRIEKALAS
  • Genėjimo Įrankis Tipas: Genėjimo įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Anti-Slip Danga

450W Elektrinės Žirklės Elektrinės Pruner Vaisių Medžio Sodo Žirklės 36V Ličio Baterija 4400mah Elektros Genėjimo Žirklės, Sodo

Naujas SUCA patogus 4.5 cm elektros vaisių medžio žirklės elektrinės genėjimo žirklės šakų supjaustyti sodo šakų žirklės

Produkto Pavadinimas: Elektros ir Genėjimo Žirklės prekės Kodas: SC-3603

Elektros genėjimo žirklės parametrai:

1. Didžiausias šlyties skersmuo: 45mm.Angos dydis 3cm ir 4,5 cm keitimas

2. Galia : 450w

3. Žirklės svoris: 1kg

4. Ličio baterija: 36V4.4Ah/144Wh

5. Baterija svoris: 1.3 kg

6. Naudojimo laikas: 8-10 valandų

7. Įkrovimo įtampa: 110~240v

Elektros vaisių filialas žirklės pjovimo diapazonas: skersmuo 30MM sunku šakos (sunku filialai: holas, boxwood, kipariso, kadagio, crape mirtų, arbatmedžio ir kt.) iki 45MM, minkštas šakos (minkštas filialai: vynuogių filialai)

Produktų Ekranas:

Pagrindinio sudėtis elektros vaisių filialas žirklės:

1, elektrinės žirklės 2, baterija 3, kroviklis 1 4, maitinimo kabelis apie 1,5 m ilgio

5, baterijos kuprinė 6, nustatyti techninės priežiūros ir koregavimo priemonės 7, įrankių dėžutės ir atsitiktinių failų

Savybės elektros vaisių filialas žirklės yra taip:

1. Ne abrazyvas ašmenys, pagaminti iš volframo plieno, tvirtos.

2. Žemas triukšmo lygis, geras nuovargis varža, 8-10 valandų nepertraukiamo darbo per dieną

3. Gali būti plačiai naudojamas įvairių vaismedžių sodas gamybos sričių.

4. Mažinti darbo intensyvumą darbuotojų (žirklės) ir nauja priemonė stiprinti darbo sauga.

5. Elektrinės žirklės dirbti veiksmingai, kuri mažina darbuotojų skaičių ir sumažina gamybos išlaidas.

6. Lanksti naudoti, lengva pasukti, saugus ir patikimas, lengva prižiūrėti, lengva pakeisti ašmenis.

Privalumai elektriniai vaisių žirklės:

1. Didelis energijos taupymo naudą.

2, didesnis efektyvumas: dviašmenis peilis dizaino, gali būti bi-directional apdailos efektyvumo, tinka apdailai arba optikos.

3. Geras ilgaamžiškumas ir mažos nesėkmės rodiklis.Operacijos yra stabili, pilnas paramos struktūra yra paprasta ir pjovimo galimybes ir gyvenimo ašmenys yra didelės.

Mažiau problemų, reguliuoti ir prižiūrėti, taip pat patogiau.

4 darbo rezultatų yra stabili, apdailos kokybė gali atitikti sodininkystės reikalavimus.Plokštumą paviršiaus yra geriau nei, kad rankiniu apipjaustymas, ir iš esmės nėra nuotėkio.

Po genėjimo, ji yra arti gamtos augimo valstybės gyvatvorių.Susidaro kupolo paviršiaus yra didelis, apkarpymo paviršius yra tvarkingas ir gražus, ir daigumas bud lapai yra tvarkingas ir netvarkingos nei rankinis, genėjimo, ir skaičius daigumas yra daugiau.

5, apsaugos apsaugos funkcija: kūno / mechaninė sauga, apsauga: ašmenys taip išnirimas, kai pakimba, grandinės self-test

Programa pradės variklio stebėti ir apsaugoti variklį nuo degimo.Variklio apsaugos funkcijos yra kontroliuojamos Salė chip jungikliai.

Paspaudus gaiduką tiek vėl bus atidaryti peiliu krašto ir uždarykite jį.Akumuliatoriaus Perkrovos Viršįtampių Perkaito Overdischarge Undervoltage yra apsaugotas valdybos palaikyti normalų veikimą.

Savybės elektros vaisių filialas žirklės:

1. Daugiau humaniškų: mokslo ir meno derinys, technologijos ir žmogiškumo, su tvirtą struktūrą ir gerą funkciją, kad dizainas, estetinio ir labiau ergonomiška.

2, labiau atsipalaidavęs: tiesiog bakstelėkite pirštu, filialų ir gali būti iškirpti iš karto.

3, daugiau taupantis: stiprus energijos, naujų brushless DC motor, stiprus galia, ilgalaikį darbą, nebėra vertus, gerklės, rankos skausmas, po pjovimo filialas, gali lengvai dalyvauti kitų ūkio darbų.

4, vaisių medis yra daugiau sveika: šlyties skyriuje yra glotnus, lengvai išgydyti, siekiant išvengti atsiradimo vaisių medis pūva pakitimai sukelia netolygus arba suplėšomi supjaustyti.

5, labiau aplinką tausojančių: ličio baterija ratai, jokios taršos, mažas energijos suvartojimas, mažos veiklos sąnaudos.

6, patvaresni: apačioje kaltės, yra maža.Operacijos yra stabili, pilnas atraminė konstrukcija yra paprasta, pjovimo galimybę ir gyvenimo ašmenys yra daug, kaltės, yra mažas, ir reguliavimo ir priežiūros, taip pat patogu.

7, lengvesni-aukštųjų technologijų ličio baterija didesnės talpos, lengvesnis svoris, svoris žirklių dalis yra lengviausias tokio pobūdžio šalyje, labiau tinka ilgų darbo valandų.

Jei esate profesionalus vaismedžių genėjimas specialistas, turite jį:

1. Galite du kartus efektyvumo genėjimo ir padidinti pelną, genėjimas.

2, realus įgyvendinimas remiasi technologija ir pažangi įranga uždirbti pinigus, o ne remtis fizine jėga paleisti anksčiau.

3. Po genėjimo operacija yra baigta, nebus ilgalaikis skausmas pirštus ir rankas, todėl jūs galite ir toliau gyventi lengvai.

Žymos: sodo pruner, genėjimo elektros, drakonas vaisių, 36v, l elektros genėjimo žirklės, pruner, apvalkalas genėjimo žirklės, kalvio priekalas, Sodas, baterija genėjimo žirklės

Atsiliepimai

Reitingas