UŽ " Dell PowerEdge R440 naujų Serverių Vėsinimo Ventiliatorius NW0CG 0NW0CG

UŽ

UŽ " Dell PowerEdge R440 naujų Serverių Vėsinimo Ventiliatorius NW0CG 0NW0CG

€24.65

Produkto aprašymas

  • Model1: NW0CG
  • Modelis: NW0CG 0NW0CG
  • Pakuotė: No
  • Model2: 0NW0CG
  • Modelio Numeris: R440
  • Tipas: SATA Kabeliai

UŽ " Dell PowerEdge R440 naujų Serverių Vėsinimo Ventiliatorius NW0CG 0NW0CG

Jei jūsų tikslaus modelio nėra, išvardytų aukščiau, mes negali būti atsakinga dėl jokių suderinamumo problemų.Jei yra kokių neaiškumų, prašome kreiptis į aptarnaujantį personalą laiku.

Prieš perkant daiktus, prašome atkreipti dėmesį: 1. Prašome įsitikinkite, kad modelis tvarka. 2. Mes atlikome bandymą 100% iki išsiuntimo.Jei produktas turi problemų transportuojant, prašome mums apie tai pranešti nedelsiant po produkto gavimo. 3. Mūsų produktai turi gerą išvaizdą ir funkciją.Galite pateikti užsakymą su 100% garantija.Aš garantuoju, kad visi mano produktai yra geri. 4. Nereikia kelti skandalą dėl to, kad produktas yra per senas.Mes turime išsamias instrukcijas.Jei negalite priimti, prašome nedėkite siekiant išvengti nereikalingų ginčų.Ačiū! 5. Kai kurie produktai yra visiškai naujas, jei akcijų turi naujų riedmenų, mes atsiųsime visus naujus produktus, jei naują akcijų išparduoti, mes išsiųsti senų produktų.Jie veikia taip pat!jokio skirtumo! 6. Produkto kokybė yra aukščiausia.Jei nesate patenkintas su įsigytu gaminiu, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.ASAP.Mes jums suteiks sąlygas, bet grąžinti ir pvm grąžinimo paslauga elementus pagal jūsų reikalavimus.

Žymos: atveju serveris, dell poweredge r520, f238f, "dell" nešiojamas kompiuteris, sas serverio, "dell" g7, nešiojamojo kompiuterio ekranas, failų serveris dell, r428, dell server poweredge

Atsiliepimai

Reitingas