Ramadanas Dekoratyvinis Žibintų Mediniai Žibintų Su LED Žibintai, Žibintų Festivalis Laimingas Eid 2021 Žibintai Apdaila

Ramadanas Dekoratyvinis Žibintų Mediniai Žibintų Su LED Žibintai, Žibintų Festivalis Laimingas Eid 2021 Žibintai Apdaila

Ramadanas Dekoratyvinis Žibintų Mediniai Žibintų Su LED Žibintai, Žibintų Festivalis Laimingas Eid 2021 Žibintai Apdaila

€9.85

Produkto aprašymas

  • Proga: Eid al-Fitr
  • Funkcija 1: EID Mubarakas Apdaila
  • Parama: Dropshipping/ Didmeninės
  • Modelio Numeris: Eid Mubarakas LED Šviesos Atmosfera
  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 3 funkcija: Ramadanas apdaila
  • modelis: Žvaigždė

Kulka Taškų:

1. Atostogų Apdailos Šviesos Eilutę: yra Multy stilių lemputes galite pasirinkti iš: mečetė, penkiakampė žvaigždė, aliejus, lempos ir žibintai.Naudoti mirksinčios šviesos apšviesti jūsų atostogų šalis, šviesus pasakų žibintai papuošti Eid al-Fitr, vestuvės, pobūviai, šventės, ir kt.

2. Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, saugus ir aplinkai apsaugoti, ne radiacija arba taršą, išsaugoti šviesos energiją, ir uždirba labai mažai šilumos.

3. Platus naudojimas: Gali būti pakabinti ant durų, židinys, sienos ir pan., gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, sukurti turtingą festivalio atmosferą.

4. Geriausia Dovana: Šios eilutės lemputė gali būti naudojama patalpose ir lauke, dovana vaikams ar draugams Eid Mubarakas ir Padėkos.

5. Pastaba: Akumuliatoriaus energijos tiekimo režimo.

Specifikacija:

Medžiaga: akrilas

Naudoti: laisvalaikis apdaila

Pakavimo Sąrašas:

1*Dekoratyvinės Šviesos Eilutę

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: jautis metų, žibinto medienos, dekoro žibintų, 2021 laimingų naujųjų metų, dekoro ramadanas, gimtadienis led, statusas ramadanas mubarakas, led žibintai, popierinių žibintų, arabų eid mubarakas dekoras

Atsiliepimai

Reitingas