Jedi kardas "Žvaigždžių Karai" extensible lazerio kalavijas su šviesa, 3 rūšių apšvietimo spalva žalia ir raudona-garso su judėjimo

Jedi kardas

Jedi kardas "Žvaigždžių Karai" extensible lazerio kalavijas su šviesa, 3 rūšių apšvietimo spalva žalia ir raudona-garso su judėjimo

€7.98

Produkto aprašymas

  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: Disney
  • Kilmės: ES(Kilmės)
  • Medžiaga: PVC

"ŽVAIGŽDŽIŲ KARAI" lightsaber

- Kova dėl pusės šviesa ar tamsa Su šių Jedi ar Sith lazeriniai kardai, kad bus padaryti jums true Star Wars visatos kariai.Garsiausių kardą, galaxy, dabar savo galią.

- Lengvas dizainas ir ištraukiamas , Su šviesos ir garso ištikimas lazerinis kardas mitinės Star Wars saga.Prieinamos spalvos Žalia ir Raudona .

-Visiškai tinka vaikams nuo 3 metų.Jūs galite žaisti atkuriant savo mėgstamą "Žvaigždžių Karų" scenas visiškai saugiai.

-Šviesos ir garso

-Reikalaujama, kad trys AAA baterijos (neįtraukta)

-Prieinama, žalia ir raudona

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h.Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų .Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Žymos: chewbacca marškinėliai, 1 pokeball, išpuolis titan, apskritimo medžiagos, mandalorian, deadpool figur, flash žaislas, anime tinklinis, vyrai mortal kombat, yoda

Atsiliepimai

Reitingas