Moterų Juosmens Cincher Lieknėjimo Diržas Juosmens Treneris Korsetas Svorio Kūno Shaper su Modeliavimas Dirželis Pilvą Kontrolės

Moterų Juosmens Cincher Lieknėjimo Diržas Juosmens Treneris Korsetas Svorio Kūno Shaper su Modeliavimas Dirželis Pilvą Kontrolės

Moterų Juosmens Cincher Lieknėjimo Diržas Juosmens Treneris Korsetas Svorio Kūno Shaper su Modeliavimas Dirželis Pilvą Kontrolės

€3.78

Produkto aprašymas

  • Kontrolės: Reguliuojamas Įmonės Kontrolę
  • Shapewear: Juosmens Cinchers
  • visa pardavimo: Priimtas
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Apdaila: Tuščiaviduriai Iš
  • Modelio Numeris: Lieknėjimą Juosmens, Skustukai
  • Dropship užsakymo: Priimtas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Storis: STANDARTAS
  • Kontrolės Lygis: Vidutinis
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • spalva: Juoda / Smėlio
  • Medžiaga: Spandex

[xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Gaminio dydis informaciją

Juosmens Dydis

Dydis S: 62-68cm

Dydis M: 68-74cm

Dydis L: 74-80cm

Dydis XL: 80-86cm

Dydis 2XL: 86-92cm

Dydis 3XL: 92-98cm

Funkcija

Spalva: Juoda

Medžiaga: Poliesteris 70%, Spandex 30%

Dydis: S,M,L,XL,2XL,3XL

ATNAUJINTAS MEDŽIAGA elastinga medžiaga bus padidinti savo pilvo srityje temperatūros (Pirties Efektą), ji bus sukelti jums prakaitas ir pertvarkyti ir sumažinti riebalų sankaupos.Vidinis sluoksnis buvo sukurtas taip, kad sugertų prakaitą taip, kad jums nebus jaustis nepatogiai.

PADIDINTI ĮMONĖS KONTROLĖS Didelis ir platus 3 eilėmis kablys ir akių uždarymo leisti dydžio koregavimo, kai jums reikia daugiau slėgio, suteikdami jums didesnį pasirinkimą dėvėti.

ATGAL PALAIKYMAS ir LAIKYSENOS KOREKCIJA 4 lankstus, spiralės plieno kaulus ir suteikia pagalbą į apatinę nugaros dalį, kuri leidžia cincher, siekiant padėti jums sumažinti nugaros skausmą ir pataisyti savo laikyseną.Ji taip pat padeda išvengti cincher iš valcavimo, kai jūs sėdynės ar perkelti.

PATOBULINTI SAVO JUOSMENS Cincher gali dirbti kaip tuck diržą ir priploti skrandį iš karto ir slepia išsipūtęs ant pilvo sukurti sklandų, pilvo, padidinti savo treniruotės ir formos juosmens būti daugiau plonesni.

EFEKTYVUS JUOSMENS CINCHER Juosmens žoliapjovės diržas gali efektyviai įmonė kontrolės suglebęs riebalus pilvo ir liemens padaryti, kad jūsų kūnas ne gabalų ar iškilimų ar skerdienos, kuri gali padaryti jūsų kūno gauti atgal į savo pradinę formą, suteikia jums gražus smėlio lakrodžio pav.

PADIDINTI RIEBALŲ DEGINIMAS Aukštos kokybės medžiagos padeda didinti mūsų kūno temperatūrą ir išlaikyti kūno šiltas, kaip ir pirtis, aplink savo pilvo,todėl jums prakaitas 3 kartus daugiau nei bet kada anksčiau ir padidinti kalorijų deginimas veiksmingos treniruotės.Ji taip pat padeda deginti riebalus pilvo, juosmens ir nugaros, padėti jums prarasti keletą colių trumpą laiką, lengviau ir greičiau pasiekti lieknėjimo poveikį.

Po GIMDYMO SHAPEWEAR Šis produktas yra pakankamai tvirtas, kad būtų naudojamas kaip kaulų juosmens mokymo korsetas.Tai didina šilumos veikla ir švelniai pakelia underbust, galite lengvai valdyti savo pilvą tik pradėti jį imtis cm nuo jūsų juosmens ir sukurti smėlio lakrodžio pav ir skatinti greitai po gimdymo atsigauti.

TINKA OCCATION Geriausias zumba, joga, sporto salė, sporto, bėgimas, važiavimas dviračiu ir daug daugiau sporto,riebalų deginimas ir svorio numesti, ir įstaiga pastate, sumažinti pilvo dydį ir padidinti spaudimą pilvo, padeda turite gražią kūno formos.Idealus dėvėti darbo, sporto salė, pobūvių, vestuvių, pažintys, prekybos, vidaus ir lauko, kasdien.kt.

Pakavimo sąrašas

1 x juosmens diržas moterims

Modelis Rodo

Produkto Rodyti

Produkto Rodyti

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

Žymos: šluostė odinis korsetas, esc lieknėjimą, d treneriai, shaper, atsitiktinis moterų, juosmens treneris sa, korsetas moteris, vyrai, korsetai, bonned korsetas viršų, gt sijonas

Atsiliepimai

Reitingas