Mediniai Galvosūkiai Vaivorykštė Kačių Blokai Įspūdį Vaikams Suaugusieji

Mediniai Galvosūkiai Vaivorykštė Kačių Blokai Įspūdį Vaikams Suaugusieji

Mediniai Galvosūkiai Vaivorykštė Kačių Blokai Įspūdį Vaikams Suaugusieji

€32.04

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Mediena
  • Lytis: Unisex
  • Puzzle Stiliaus: 3D DĖLIONĖ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Gyvūnų
  • Įspėjimas: Laikyti atokiau nuo ugnies!
  • Amžius: > 6 metų
  • Modelio Numeris: Dėlionės

Savybės:

1. Puikus Įdomus: Tai gamtos tematikos dėlionė-mėgautis atpalaiduojančia laiko su šį paslaptingą vilkas galvą, dėlionės!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai.

2. Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, lygaus paviršiaus apdorojimo, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, bei matomas apsauginį sluoksnį po ekologiški dažai gydymas.Galima pakabinti ant sienos, ar perduotas kitiems.

3. Įgūdžių Tobulinimas: Gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.Jums bus sumišęs su smegenų dėlionės šį dėlionės žaidimas visą dieną.

4. Ideali Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Ramiai Savo mintis: Jigsaw puzzles ramus protas ir paskatinti novatoriškų meditacijos būseną.Puikus tėvų-vaikų žaidimas.Intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: beržas

A tipas(apie):

33*28cm/12.99*11.02 colių (šiek tiek didesnis už A5 lapo)-224 gabalus-vidutinio sudėtingumo, 7 metų ir vyresni, surinkimo laikas 1-2 valandos.

B tipo(apie):

34*20cm/13.38*7.87 colių (šiek tiek didesnis už A5 lapo)-316 gabalus-vidutinio sudėtingumo, 7 metų ir vyresni, surinkimo laikas 1-2 valandos.

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Žymos: mediniai galvosūkiai katės, medinė dėlionė whimsi, medinės dėlionės dėlionės derliaus, medinė dėlionė kamuoliai, medinės dėlionės dėlionės etsy, individualiems poreikiams pritaikytos medinių pjūklelis dėlionės (galvosūkiai), medinės dėlionės dėlionės dėžutėje vaikai, asamblėjos medinės dėlionės dėlionės, medinės dėlionės dėlionės airija, paprastas medinis pjūklelis dėlionės (galvosūkiai)

Atsiliepimai

Reitingas