ILDA 15K Galvo Skaitytuvas DJ rgb lazerių šviesos diskoteka lazerinis projektorius Aukštos klasės lazerinio skenavimo galvutė scenos šviesos

ILDA 15K Galvo Skaitytuvas DJ rgb lazerių šviesos diskoteka lazerinis projektorius Aukštos klasės lazerinio skenavimo galvutė scenos šviesos

ILDA 15K Galvo Skaitytuvas DJ rgb lazerių šviesos diskoteka lazerinis projektorius Aukštos klasės lazerinio skenavimo galvutė scenos šviesos

€82.18

Produkto aprašymas

  • Optinis Kampas: 40 Laipsnių Max
  • Garantija: 2 Metai
  • ILDA Standartas: 15K Galvo Skaitytuvas
  • Galia: 25W
  • Modelio Numeris: ALYAT-15
  • Nuskaitymo Greitis: 15Kpps ILDA ne 8 laipsnių
  • Elemento Tipas: Scenos Apšvietimas Poveikis
  • Prekės Pavadinimas: DYUE
  • Signalo Įėjimo Įtampa: Analoginis 5V
  • Proga: Profesionaliojo Scenos ir DJ
  • Stilius: DMX Scenos Šviesos
  • Variklio Tipas: Uždaro Ciklo Galvanometras
  • Įtampa: 90-240V

Sveiki atvykę į septynių žvaigždučių šviesa parduotuvė

Profesinės galvo skaitytuvas ILDA 15Kpps Didelės Spartos Galvo Skaitytuvas Lazerio Šviesos Sistemos Parodyti Nemokamas Pristatymas

Nemokamas Pristatymas!

2 Metų Garantija!

Techniniai parametrai:

Modelis

ALYAT-15Kpps galvo skaitytuvas

Optinis Kampas

40°Max

Nuskaitymo Greitis

15kpps ILDA, esant 20 laipsnių 18Kpps ILDA 18 laipsnių

Veidrodis Tipas

1 Aukštos kokybės dielektrinių veidrodžių atspindžio >98%, o 400nm-700nm (RGB sistemos programa);

2 Aukšto atspindžio viena spalva dielektrinių veidrodžių atspindžio >99% ne 532nm ( didelės galios žalia sistemos programa)

Veidrodžio Dydis

7*11*0.6 mm

Signalo Įėjimo Įtampa

Analoginis±5V

Maitinimo Reikalavimai

AC85-265V 50-60Hz išvestis ±15V 0.5 A

Garantija

2 Metai

Tikrinimo dalys:

Prašome įsitikinti, kad šios dalys yra įtrauktos:

2×Skeneriai

1×Vairuotojo lenta

1 x mount Scanne

1×maitinimo(PŪLIAI)

2×Kabeliai vairuotojas skaitytuvas

1×Kabeliai vairuotojo PUS

Neprivaloma dalys:

Scanfail valdybos neprivaloma

DMX valdybos neprivaloma

ILDA valdybos neprivaloma

Daugiafunkcinis ILDA&DMX Kontrolės Valdyba yra neprivaloma

LCD ekranas yra neprivaloma

SD atminties funkcija neprivaloma

Skenavimo Kampas:

Potenciometras funkcija: Ofsetinės: Elektros kompensuoti vairuotojo, ne galvo !Sureguliuojami gamykloje.HFD: Aukšto Dažnio Slopinimas.Taiso undershoots LFD: Žemo Dažnio Slopinimas Taiso overshoots.Servo: Servo-Pelnas.Galia grįžtamojo ryšio signalo vidaus PID valdiklis.Dydis: Padidina arba sumažina įėjimo jautrumas visą vairuotojas.Nesikeičia tvarkyklės nustatymus.Pozicija Skalė: gamyklinis nustatymas.Lineartity: gamyklinis nustatymas Įspėjimas ! 1Tune Galvo Scanner tik profesionalams!Jei norite nustatyti jūsų galvo scanner, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime jums dokumentą! 2The produktas bus nuolat tobulinama ir modernizuojama,skirtingų partijų produktų gali būti skirtingi savo išvaizda,t jis nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Jei kokių nors neatitikimų nustatyta, tarp nuotraukos ir tikrasis produktas tikrasis produktas turi dominuoti,tikiuosi gauti jūsų suprasti ir paramą!

Mes taip pat pateikti OEM ir ODM paslaugos !Kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis.

Mokėjimo terminai:

Mes galime priimti TT/ Western Union ir pan., jei turite kokių nors klausimų apie mokėjimo, rašykite mums: ar palikti pranešimą su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Laivybos sąlygos:

Visi mūsų kroviniai yra supakuoti elgtis atsargiai. 100% patikra prieš siunčiant jums, ir užtikrinti visiško kokybės problema!

Mes išsiūsime prekes su jumis, kuo apmokėjimo gavimo /išvalytas!Prekės bus vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongo Paštu, Oro Paštu, AVS ir tt, laivybos paprastai trunka 7-35 darbo dienų (tai neapima savaitgaliais ir atostogų metu) ,konkretūs atvykti laiku, priklauso nuo pirkėjų adresą ir vietinės laivybos kompanijos.

Pastaba: Prašome atsiųsti telefono ir teisę adresas labui greitas ir saugus pristatymas.Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 150USD.Mes išsiūsime prekes su jumis per DHL/UPS/Fedex/EMS, bet ir Afrikos šalių ir atokioje vietovėje, jis turi būti daugiau nei 300USD.Kaip žinoti, ar jūsų adresas yra atokiose vietovėse ?Apsilankykite : Vietos DHL interneto svetainę

Grąžinimo sąlygos:

Visi mūsų produktai yra naujas ir yra pristatymas jums toje pačioje nesugadintas sąlyga.Neturėtų būti jokių problemų, jei tvarkoma teisingai, ir/ar tinkamai įrengti.Jei įranga ne darbo, kai gavote arba miręs dėl atvykimo, mes mielai Keistis naują vienetą (pačios markės/modelio).Skambinkite mums keistis per 7 dienas nuo laiko gaunate prekę.

eedback sąlygos:

1 Mes dėkingi, jei galėtumėte mums duoti teigiamų atsiliepimų po sandoris yra baigtas.

2 Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvienas pirkėjas, kuris užpildytas mokėjimo

Prašome susisiekti su mumis prieš skelbdami bet koks ginčas ar nepalikdamos jokių neigiamų atsiliepimų, kaip profesionalus ir atsakingas pardavėjas Zinojo.lt, mes tikrai padarysime viską, kad išspręstų visas problemas, suteikti jums patenkinti atsakymą!

Mes pažymėkite elementą kaip mažas komercinę vertę jums.Prašome atkreipti dėmesį, žemiau: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, ar su jumis šalies postas, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes sumažinti papildomą mokestį mūsų klientams.Siekiant išvengti nelaimės, jums yra siūloma, kad žinote savo vietos papročius ir vyriausybės reglamentas, prieš perkant!

Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Prašome įrašyti savo el. pašto adresą, kai jūs paklausimą ar užsakymą, taip, kad mes galime susisiekti su jumis informacija apie gaminį laiku!

Žymos: disco lazeris, galvo, rgb lazerių app, mini projektorius, dj lazeriu, lazerių šou dj, dmx ilda, dj mikšeris, popieriaus diskoteka, galvo skaitytuvas

Atsiliepimai

Reitingas