MCAO Ruožas Slipcover Už Kambarį Ir Biuro Sofa Cover Modernaus Stiliaus Namų Puošybai Sofos, Kėdės Raštas JF86-1

MCAO Ruožas Slipcover Už Kambarį Ir Biuro Sofa Cover Modernaus Stiliaus Namų Puošybai Sofos, Kėdės Raštas JF86-1

MCAO Ruožas Slipcover Už Kambarį Ir Biuro Sofa Cover Modernaus Stiliaus Namų Puošybai Sofos, Kėdės Raštas JF86-1

€21.28

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Maišymo
  • Modelio Numeris: JF86
  • Prekės Pavadinimas: MCAO
  • Dydis: 4 sizes available
  • Taikoma Sofa: Grupinių Sofa
  • Stilius: Modernus
  • modelis: Paprastas Dažyti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Gamyba: Sofa Dangtis

produkto introdution

Gamintojas: MCAO Prekės ID:JF86( sofa cover ) Kiekis: 1 VNT(neapima pagalves ir kiti priedai, tik sofa cover) Tinka sofos Dydis: · 1-kopėtėlės, ilgis sofa turėtų būti per 90 x 140 cm · 2-jų vietų, ilgis sofa turėtų būti per 145×185 cm · 3-jų vietų, Ilgis sofą, turėtų būti 190 x 230 cm, · 4-vietų, ilgis sofa turėtų būti 235×300 cm Paskirtis:Namų\kambarį\viešbučių ir kt...

Pastabos:

1、Jei ji susideda iš dviejų arba trijų dalių derinys, pvz., L-formos sofa arba modulinės sofos, jums reikia įsigyti 2 ar 3 gabalus. 2、Jei kelis sofos yra sujungti kartu, ilgis kiekvieno sofa turi būti vertinama atskirai,ir pirkti kelis sofa apima pagal ilgį.Tai ne tik pirkti, sofos viršelį visą sofą. 3、Ši sofa cover tinka sofos su atotrūkis tarp sėdynės su atlošais ir porankiai, taip, kad putos velenas gali būti įdėta.

Pls prašome atkreipti dėmesį :

1、Prašome patvirtinti, ar dydis tinka jūsų sofos prieš nustatytą užsakymą. 2、Prašome leisti šiek tiek nukrypimas(1-2cm) matavimui. 3、Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą. 4、Kai gaunate prekes, jei yra koks nors nepasitenkinimas, prašome nesuteikia mums blogai peržiūrėti tiesiogiai, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Skalbimo rekomendacijos:

1、Nuplaukite kambario temperatūros, vandens temperatūra turėtų būti ne mažesnis kaip 30 laipsnių kampu, kad išvengti susitraukimas. 2、Mirkymo laikas neturi viršyti 30 min.

1、tinka sofos su atotrūkis tarp sėdynės su atlošais ir porankiai

2、Jei ji yra L-formos sofa,reikia pirkti 2 vienetų

3、Jei ji yra derinys, sofos ,jums reikia pirkti 3 gabalus ar daugiau,tai priklauso nuo to, kaip daug kartu sofą.

Spalva pasirenka

Žymos: saulė geležies veidrodis, šviesos spindulio r230, perkeliant skriemulys, led tiguan 2012, skydas stiklas bq, dušo putos šuo, ekrano vf 995 n, wrx turbo guage, mokyklos blokuoti a4

Atsiliepimai

Reitingas