Kabelių Valdymo Dėžutė Organizatorius Bambuko Dangčio Laidai Maitinimo dėžučių Biuro Stalai Organizatorius Kabelių talpinimo galia Juostelės, Vielos Atveju

Kabelių Valdymo Dėžutė Organizatorius Bambuko Dangčio Laidai Maitinimo dėžučių Biuro Stalai Organizatorius Kabelių talpinimo galia Juostelės, Vielos Atveju

Kabelių Valdymo Dėžutė Organizatorius Bambuko Dangčio Laidai Maitinimo dėžučių Biuro Stalai Organizatorius Kabelių talpinimo galia Juostelės, Vielos Atveju

€11.49

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: JJ2024381
  • Medžiaga: Gumos Medienos + ABS
  • Dydis: 30.3 x 12.4 x 11.6 cm
  • Pavadinimas: Kabelių Valdymo dėžutė
  • Funkcija: Eco-Friendly

Sekite mus džiaugtis Gerbėjų Išimtinė Nuolaida

1.VIP Kainą ir Papildomos Nuolaidos Pasekėjų

2.Žinant nauja siunta,Parduotuvė Skatinimo

3.Laimėti nemokamą Produktų ar didelis Kuponus ir kitų Išmokų iš anksto

Už dropshipping ilgalaikius Partnerystės ryšius , mes pasiūlysime papildomų nuolaidų.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Dear friend s, atsižvelgiant į naujausius epidemija, ten buvo per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po sklypas yra siunčiami, paprastai, logistikos informacija gali būti randama per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad sklypas yra normalus transportas, b ut logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Per specialių laikotarpių, yra ir gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

*1. Medžiaga: guma, mediena + ABS

*2. Dydis: 30.3 x 12.4 x 11.6 cm

*3. Svoris: 570 g

Savybės:

*1. Struktūra šeši lizdai leidžia maitinimo kabelis, tinklo kabelis, įkrovimo kabelį ir t.t būti tvarkingai organizuotas.

*2. Multi-sided tuščiaviduriai aušinimo dizainas, šoninės angos, kad neščiau gerąją vėdinimo ir šilumos išsklaidymo.

*3. Mediniai dulkių nepraleidžiantis dangtelis apsaugo maitinimo kabelį nuo dulkių.

*4. Produktas yra ne tik apsauga nuo dulkių, bet taip pat turi anti-slydimo efektas su pakelta apačioje.

*5. Geras miegamasis, svetainė, kabinetas, valgomasis kabelių tvarkymo užduotis.

Komplektą Sudaro:

1 x Laidas Valdymo Dėžutė

Produktų Nuotraukos

Prekės Informacija

Shippment :

Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

Visi užsakymai yra paprastai išsiunčiamas tą pačią arba kitą darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Tačiau sezono metu užsakymai yra pristatomi per 1-3 darbo dienų nuo gavimo, išskyrus Atostogų ar dienas uždarytas.

Laivyba bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Grįžti :

Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

Garantija :

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija, jei prekė su defektais, 3 Mėnesio, Mes siūlome pakeisti be papildomo Įkroviklio(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių, Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal, Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Pagrindinio situacija sandėlio:

Kartu su charakteristikos įvairių sandėlių, įvairios prekės, dydžio ir svorio, projektavimo ir planavimo multi-layer mansarda platforma lentynos pamažu išsivystė iš vieno prieigos daugiafunkcinis prieigos, iš vienos lentynos kategorijos derinys kelis tinkamumo vartoti kategorijas, taip, kad atitiktų įvairi sandėliavimo e-komercijos poreikius klientams.

Dėl paklausos greitas pristatymas, be to, į projektą hidraulinės kėlimo platformos, skaidrių, taip pat gali būti pridėta prie išvengti poveikio pristatymo greitis nutrūkus maitinimui.

Išvengti įvairių markių nuo judančių ir dizaino specialios dėžės, klasifikacija.

Atsiliepimų:

Žymos: elektros kabelių vadovų, krepšys bubm, vielos organizatorius imdustrial, medinė dėžutė, komiksų pelės mygtukai, bambuko stendas, ika saugojimas, registratūra valdymo kabelis, galia smart juostelės, lauke storag

Atsiliepimai

Reitingas