Atkurti putėsiai su ниацинамидом ir alantoinas, 160 ml, aravia profesinės

Atkurti putėsiai su ниацинамидом ir alantoinas, 160 ml, aravia profesinės

Atkurti putėsiai su ниацинамидом ir alantoinas, 160 ml, aravia profesinės

€7.29

Produkto aprašymas

  • Kilmės: RU(Kilmės)
  • NET WT: 160 ml
  • Modelio Numeris: 1066
  • Elemento Tipas: Po skutimosi
  • Prekės Pavadinimas: Aravia
  • Lytis: Moteris

Oro putėsiai yra specialiai švelnus ir subtilus odos priežiūra po procedūros, depiliacija.Formulė su ниацинамидом ir alantoinas idealiai tinka net jautriai odai.

NGK (vitaminas B3) Skatina stimuliuoja kolageno sintezę ir pagerinti apsaugines funkcijas odą, padeda sumažinti drėgmės praradimo.

Alantoinas Veiksmingai susiaurina poras ir ramina odą, drėkina ir didina odos elastingumą.

Medetkų Ekstraktas Turi antibakterinį poveikį, pašalina paraudimą ir sudirginimą, normalizuoja medžiagų apykaitą ir tonizuojančiu poveikiu.

Odos tipas: jautri oda; oda linkusi į paraudimus; tinka visiems odos tipams.

Tikslas: Pilną veido ir kūno priežiūra po procedūros, depiliacija.

Rekomenduojama naudoti: Tinka valiklis subtilus srityse, veido ir kūno; intensyvaus gaivinimo, mitybos ir odos apsauga po procedūros, depiliacija.

Sudėtis (INCI): Aqua, dinatrio alkylpolyglucose citratas (vandens tirpalas), Natrio Laureth sulfobutandioatas, alantoinas, pantenolis, niacinamidas, calendula Officinalis Flower Extract, Parfum, Hidroksipropilo, Metilceliuliozė, Fenoksietanolis, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol.

Pastaba: Profesionalus produktas.Prieš naudodami, pasitarkite su specialistu.Netaikomi pažeistos odos.Siekiant išvengti atskirų komponentų netoleravimas, prieš taikymas, bandymas nedidelė dalis iš odos.Sertifikuotų produktų.Nebandytas su gyvūnais.

Tūris: 160 ml

Pakavimo aprašymas: Buteliukas su putojimą sukelianti medžiaga, bžūp.

Prekės Nr.: 1066

Žymos: rūgšties žievelės, centella asiatica kremas veidui, magija serumas, kremas veido korėjos, kremas glycerin, tonikas, alantoinas milteliai, centella asiatica kremas, kremas, parafinas, parafino terapija

Atsiliepimai

Reitingas