CooBigo Tec-5 Įmonės Informacija 2 Specialios Mokėjimo

CooBigo Tec-5 Įmonės Informacija 2 Specialios Mokėjimo

CooBigo Tec-5 Įmonės Informacija 2 Specialios Mokėjimo

€8.77

Produkto aprašymas

  • Elemento Tipas: už papildomą mokestį

SPECIALIOS IŠMOKOS IŠ COOBIGO Tec-4

SPECIALIOSIOS IŠMOKOS UŽ ITMES PAVYZDŽIAI IR SPECIALUS UŽSAKYMAS IR PRISTATYMAS MOKESČIŲ !

Mūsų Įmonės Aprašymas :

CooBigo Priedai co.,Ltd

Mes įsteigtas 1994 m.!mes turime daugiau nei 16 metų patirtį mygtukai / sagtys/ Drabužių (Mada)Priedai gamyba ir pardavimas!mes visada stengiamės suteikti puikų produktų, puikus dizainas ir paslaugas; mūsų klientas !Mes tikimės, kad užmegzti verslo santykius su jumis!Jeigu jus suinteresuoti mūsų produktus ,prašome susisiekti su mumis !mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau!!

Prieš perkant ,Prašome perskaityti mūsų transation sąlygų proto.Ypač spalvų šrifto dalys .

Ačiū !

Kitos nuotraukos rodo, apačioje ... ...

Dėmesio : Mes turime Nustatyti Shpping Metodas Nemokamas Pristatymas & $0.00 .Kad neima jokio siuntimo išlaidų iš jūsų.kai pirkėjas perka ne, reikia pasirinkti vieną iš jų.Tačiau atkreipkite dėmesį, kad mūsų shippment sąlygos : ` ` ( Nemokamas Pristatymas ir Krovinių Aiškinamasis Diagramoje: )

Nemokamas Pristatymas Ir Krovinių Aiškinamasis Diagramoje:

Visi mūsų produktai nemokamas pristatymas visame pasaulyje,Bet Tik šių vežimo sąlygų & šiais atvejais reikia papildomos transportavimo išlaidos :

Daiktų svorio mažiau/lygios 2kg FreeShipping pasaulyje registruotu oro paštu.

Beveik visi produktai, Nemokamas Pristatymas į JAV.

Produktų svoris virš 2kg reikia mokėti šiek tiek papildomų krovinių gabenimas DHL/EMS/UPS (Excluing JAV, bet su nuotolinio regione JAV)!kai reikia mokėti už papildomų krovinių,mūsų pardavėjas bus susisiekti su jumis.

Ir Dėmesio : U sually, straipsnius, Nemokamas Pristatymas režimą transporto vežėjo pasirinkimo ir nusprendė pardavėjo.Tai pagal nemokamas pristatymas proucts mažiausios kainos ir siuntimo išlaidų ,be to ,Pirkėjas gali pasirinkti savo naudai, vežėjas ir pastebėti, jav.Bet reikia mokėti protingą papildomą laivybos kaina.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis!

Apie Mokėjimą:

1. Kredito kortelės yra geriausias atlygis už mūsų daiktų !

2. Mes tiesiog priimame visa card,Master card,E-Patikrinti,Money Bookers, "Western Union", Banko pavedimu ir tt...... { Tik pritarti privataus kredito kortelės, nepriima (verslo) įmonių, kredito kortelės }

3. Mes laivo elementus, jums kaip galima greičiau, kai mokėjimo aišku.

Apie items:

1. Jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą!!Mes atsakymą jums greitai!

2. Mes visada stengiamės teikti puikus produktas ir puikus aptarnavimas mūsų klientų.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Nemokamas pristatymas kaina nėra įskaitant draudimo ir Importo/eksporto mokesčiai.taigi, kai prekės kaina viršija $200 reikia Citata tarifus .

Apie siuntos ir Laikas:

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, Mes išsiųsti artimiausiu metu(48 val.).

2. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko mus Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) / Zip Kodas yra teisingas .Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai !Jei jums paliko mus, vienas iš jų yra klaidinga.Tai leis elementus, negali pasiekti jums!Jei taip nutinka,tai nėra pardavėjo atsakomybė.Pagal prekybos politiką ,pirkėjas turi sumokėti krovinių,ir vėl tada pardavėjas bus išsiųsti elementai!Ir produktas negali grįžti į pardavėjas ,pirkėjas turi Kompensavimo išlaidos prekių pardavėjas .

Taip tai yra rimta.Prašome patvirtinti savo Adresą / Telefono Numeris / Pašto Kodas yra teisingas .Ačiū !

3. Paprastai,Nemokamas pristatymas elementus ( mažiau/lygios 2kg ) bus siunčiami į visame pasaulyje registruotu oro paštu(sklypo) iš HongKong Post arba SINGPOST !Registruotu Oro paštu, tiesiog reikia 8-15days pasiekti pirkėjui.{Bet kai kuriose srityse & nuotolinio regione reikia daugiau dienų, 15-25days(išskyrus šeštadienį & sekmadienis)!} .Prašome būti kantriems,Nes defferent vieta įvairių pasiekti laiką!

4. Tuo pačiu metu, Mes teikiame UPS / DHL / EMS / laivybos metodą.

Krovinių vežimo priklauso nuo paskirties.Nemokamas pristatymas produktas ( virš 2kg ) tik Nemokamas pristatymas į JAV .Šiuo Express pristatymas metodas ,Kita šalis pirkėjo pirktų produktą( virš 2kg ) ir produkto ( toliau 2kg )( įskaitant JAV ), gali tekti mokėti daugiau pagrįstų Papildomų siuntimo mokesčių, kai ji nėra pakankamai mokėti už tiesioginius mokesčius UPS / DHL / EMS / .(tuo atveju, kai prekės pardavimo nemokamas pristatymas)!!Konkrečiu atveju ,mes kalbame daugiau su kliento!

5. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Retais atvejais, griežtos muitų padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau.Prašome palaukti.

6. Pleae atkreipti dėmesį .jei jūs perkate produktą iš jav nuo lapkričio ir gruodžio mėn.produktas gali būti pasiektas jums reikia 45days ( neapima šeštadienis &sekmadienis ) arba ilgiau .Paprastai,tą baisią žiemos ir Kalėdų atostogų švino vežimo ir pristatymo blokavimo problemų .Jei tai įvyktų, ant jūsų gaminio,prašome būti kantriems laukia arba susisiekite su mumis!

Žymos: g1 lcd, stabdžių žievės šuo, žievė kontrolės įtaisas, už papildomą mokestį, head kojinių, pramoginių šokių standarto, pet traukinys, ruda jean, jungtis lg, apykaklės šuo led

Atsiliepimai

Reitingas