Eunavi 2 Din 7 Colių Automobilinis DVD Grotuvas, Vauxhall/Opel/Antara/VECTRA/ZAFIRA/Astra G H J Canbus FM GPS Navigacija BT Nemokamai Žemėlapyje

Eunavi 2 Din 7 Colių Automobilinis DVD Grotuvas, Vauxhall/Opel/Antara/VECTRA/ZAFIRA/Astra G H J Canbus FM GPS Navigacija BT Nemokamai Žemėlapyje

Eunavi 2 Din 7 Colių Automobilinis DVD Grotuvas, Vauxhall/Opel/Antara/VECTRA/ZAFIRA/Astra G H J Canbus FM GPS Navigacija BT Nemokamai Žemėlapyje

€179.87

Produkto aprašymas

  • Skaitmeninės Medijos Formatas: JPEG
  • Sąsaja: ISO
  • Modelio Pavadinimas: DK7060
  • Specialios Funkcijos: TV
  • Prekės Svoris: 4kg
  • Ekrano Dydis: 7"
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Galia: 45w
  • Įtampa: 12V
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: opel
  • Din: Dvigubas Din
  • Elemento Dydis: 7
  • Speciali Funkcija: Parama Gali, Autobusų
  • ROM: Kita
  • Rezoliucija: 800*480
  • Prekės Pavadinimas: eunavi
  • RAM: 256Mb
  • Operacinės Sistemos: "Windows Ce"
  • Max Išorinė Atmintis: 32G
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • OSD Kalba: lietuvių

Prieš patvirtinti savo užsakymą, prašome mums atsiųsti keletą nuotraukų, iš savo automobilių konsolė,reikia jį patikrinti.

Pastaba:žemėlapis,mes atsiųsime savo šalies žemėlapį, kaip dovana .bet jei mes neturime savo šalies žemėlapį , mes atsiųsime jums tuščią Kortelę kaip dovana.(tik lango automobilių dvd turi sd kortelę )

DUK:

Kaip atnaujinti GPS Žemėlapis?

Visų pirma, jums reikia atsisiųsti žemėlapių atnaujinimas nuo mūsų svetainėje arba bet kur kitur WINCE.Tada turite nukopijuoti juos į GPS SD Kortelę ir nustatykite naršymo kelią ir į navigacijos programą per parametrą.

Yra galimybė klausytis muzikos ar radijo, naudojant navigacijos ?!

Taip, tai yra įmanoma klausytis radijo arba muzikos, kartu naudojant navigacinę sistemą.Clayton prietaisus, naudojant unikalią technologiją, kuri leidžia klausytis muzikos atsitikti, kai jūs naudojate navigacijos sistema.

Ar šie vienetai remti vairas kontrolės ?!

Taip, žinoma.Kiekvieno skirtingo automobilio modelio, yra įvairių CAN Magistralė ( Pastatytas arba atskiras padalinys ), kuri ateina su vieneto kad atitiktų įrenginį prie transporto priemonės stiprintuvo ir vairo valdymo.

Galime įdiegti DVD Vienetų, mūsų savęs ?

Pageidautina, kad diegimas būtų padaryta profesionaliai asmuo.Mes neatsakome už nuostolius, kurie gali atsirasti, prietaisų skydelio ir automobilio, o įdiegti prietaiso.Taigi, tai yra geriau, kad specialisto įdiegia vieneto ant automobilių.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

PASTABA:

A. Paskelbti vertę ir pavadinimas

Skelbiame 60 JAV dolerių pagal nutylėjimą, Mes paprastai parašykite objekto pavadinimą, automobilių vaizdo sistemos ir sąskaitos Faktūros vertė 60$.jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pranešimą kai jums padaryti užsakymą, tada mes bus patikrinti ir paskelbti pagal tai.

Jei norite rašyti mažiau nei 60 jav dolerių sąskaitoje faktūroje,taip, mes galime padėti jums, bet jūs turite žinoti, turės rizikos,jeigu muitinės nustatė, kad reikia įvertinti, prekių vertė, tada atsakomybė turi būti atsakingas pirkėjas

B. muitai

Sklypai gali tekti išvalyti muitinės ir tai yra pirkėjo atsakomybė, kad tai padaryti, ir gali būti papildomų importo muitų, mokesčių, kiekvienas, kuris importuoja prekes iš užsienio šalis, reikia mokėti mokesčius.ir laivybos kompanija renka po pristatymo.linkiu jums suprasti, kad jis aiškiai.

Pastaba: pirkėjas atlikti mokėjimą dėl kainos,tiesiog apima produkto kainą ir siuntimo išlaidas.neapima mokesčių (PVM,pridėtinės vertės mokesčio).mokesčių reikia sumokėti pirkėjas.

jei pirkėjui nereikia eiti į muitinės sukelti prekės grąžinimo, grąžinimas prekių siuntimo išlaidas moka pirkėjas.mes taip sumažinti grąžinimas prekių kaina,tada grąžinti jums

C. Platinimo tvarka

Jeigu viename užsakyme yra daugiau nei du elementus, tada mes galime pasirūpinti a sklypas.išsiuntė kartu.

D. Siuntimo būdai

Išskyrus Rusiją naudoti SPSR, baltarusija naudoti EMS, Brazilija naudoti EMS, Kita šalis, mes naudojame DHL, " FEDEX, TNT.Mes atsitiktinai pasirinkti šį ( DHL, "FEDEX, TNT) trys express" kompanija.Jei klientai turi specialius reikalavimus, palikite pranešimą, kad jums reikia pasirinkti express " kompanija.

paprastai, mes išsiųsti prekes per DHL, jei jūs pateikiate adresas priklauso atokioje vietovėje, pirkėjas turi papildomai pridėti nuotolinio valdymo mokestis,nesvarbu, šio automobilio dvd nemokamas pristatymas,jei ji yra atokioje vietovėje, reikia papildomai pridėti nuotolinio valdymo mokestį, jūs galite patikrinti adresas DHL svetainę ,patikrinkite, ar ji priklauso atokioje vietovėje, ar ne ?

Grįžti/ Grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas privalo patikrinti sklypo kruopščiai prieš pasirašant sklypas.Kai sklypas yra pasirašyta, pardavėjas manau, kad pirkėjas gavo gaminys gerai būklės.

Žymos: automobilio radijas, astra k radijas, automobilio radijo tiguan 2010 "android", automobilių navi touch, astra g telefonas, z800, astra h ekranas, astra j opc "android", 2 din radijas, eunavi

Atsiliepimai

Reitingas