Plaukų Šepetys Daugiafunkcinis Plaukų Šukos "Octopus" Šukos Plaukų, Galvos odos Massager Gamtos Garbanotas Drėgnų arba Sausų Plaukų, Tinka Visiems

Plaukų Šepetys Daugiafunkcinis Plaukų Šukos

Plaukų Šepetys Daugiafunkcinis Plaukų Šukos "Octopus" Šukos Plaukų, Galvos odos Massager Gamtos Garbanotas Drėgnų arba Sausų Plaukų, Tinka Visiems

€4.04

Produkto aprašymas

  • Feature4: Masažo Šepetys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: 8 letena masažas šepečiu
  • Prašymas: Įstaiga
  • spalva: Iš viso Black/ Juoda ir Balta/ Žalia/ Rožinė
  • Medžiaga: ABS
  • Feature2: Tiesiai Formavimo Šukos trunka tik 10-12 minučių detangle plaukų
  • Feature1: Patirties Mažiau Praliejimo Ir Skausmas
  • Prekės Pavadinimas: U-Kiss
  • Feature3: Plaukų Šepetys su Ilga Rankena
  • Dydis: 26*5.2cm/ 10.2*2in (appr.)
  • Sertifikavimo: CE

Plaukų Šepetys Daugiafunkcinis Plaukų Šukos "Octopus" Šukos Plaukų, Galvos odos Massager Gamtos Garbanotas Drėgnų arba Sausų Plaukų, Tinka Visiems

Savybės:

1. Patirties Mažiau Praliejimo Ir Skausmas: atgal radialinis ventiliacijos plaukų šepetys turi vėdinamoje patalpoje, kurios leidžia oro srautas juda skyriuje, padaryti savo plaukų vienodą šilumos, sumažinti smūgis džiovinimo laiką, išvengti plaukų žalą nuo perkaitimo, dėl mažiau praliejimo ir Daug Mažiau Skausmo.

2. Išsaugoti papildomo laiko : Tiesiai Formavimo Šukos trunka tik 10-12 minučių detangle plaukus, o kiti šepečiai & šukos užtrukti iki 30 minučių, Mūsų klientams, taip pat praneša, kad teptuku Gabalai Skaičius Nuplauti Per Pusę.Tai puiki revoliucinė plaukų šepečiai moterims.

3. Plaukų Šepetys su Ilga Rankena : naudotojus nustebino su teptuku to jie niekada ir super patogi rankena su gumos rankenos suteikia.Ši medžiaga brush yra geras elastingumas ir gali puikiai atitinka jūsų galvos odą.

4. Masažo Šepetys: Į detangler šukos turi 8 nagus lankstus atskirą šeriai su nuimamas laikiklis.Jūs galite reguliuoti atstumą tarp šerių su laikikliu.Tai garbanotas plaukų šepetys turi 8 eilių lankstus šerių šepetys su nuimamas laikiklis.Jūs galite reguliuoti atstumą tarp šukų šerių .Kai Šukavimas rikošetas ant galvos turi gerą malonumą.

Aprašymas:

Ji ne tik detangle mazgų sparčiau nei vidutinis platus-dantis, šukas, tačiau ji taip pat masažai galvos, kaip ji mano skausmas iš plaukų iššukavimo.Į detangler šepetys yra vaikas draugiškas.

Prekė yra iš patobulintų ABS dervos medžiaga, kuri yra lengvesni nei gumos rankena stiliaus rinkoje.Ne slydimo matinis paviršius rankena, lengviau laikyti be nukristi.

Techniniai duomenys:

Spalva: (pasirinktinai) iš Viso Black/ Juoda ir Balta/ Žalia/ Rožinė

Medžiaga: ABS

Dydis: 26*5.2 cm/ 10.2*2in (leist.)

Tipas: 8 letena masažas šepečiu

Pakuotė:

1 * Medžiaga Šepetys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: brazilijos giliai banga pynimas, giliai banga perukas, ali pluoštas, nadula, alipearl plaukų perukas, paketas, balta, alicoco plaukų, 30 colių garbanoti plaukai, alicoco, 26 colių full nėriniai perukas

Atsiliepimai

Reitingas