HCZ Trijų ašių linijinis vadovas PAMI 100W 4060 lazerinis graviravimas mašina CO2 lazerio pjovimo staklės 220V/110V DSP sistema Ženklas

HCZ Trijų ašių linijinis vadovas PAMI 100W 4060 lazerinis graviravimas mašina CO2 lazerio pjovimo staklės 220V/110V DSP sistema Ženklas

HCZ Trijų ašių linijinis vadovas PAMI 100W 4060 lazerinis graviravimas mašina CO2 lazerio pjovimo staklės 220V/110V DSP sistema Ženklas

€1 399.52

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Keturių tūkstančių šešiasdešimt
  • sąlyga: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: HCZ
  • CNC arba Ne: cnc

1: Visiškai sukurti platformą, profesionalus lazerinis graviravimas mašina, pjovimo mašina, ląstelienos lazerinio ženklinimo mašinos, parduotuvė, prašome klientai globoti, ne tik pažvelgti į kainą.Pažvelgti į kokybę aparatas, naudojame aukštos kokybės aparato dalys suteikti klientams geriausią kainos ir kokybės paslaugos!Pateikti S/N kodavimo už mūsų mašinos, mašinos eksploatavimo paslaugos

2: Niekada neleiskite kaina tapti tik pagrindiniai veiksnys įmonės verslo rinkodaros.

Išplėskite savo rinkodaros idėjas ir pozicija aukštos kokybės rinkas.

3: Leopardas ir katė yra panašios, tačiau skirtingos kokybės.Jei norite leopard " arba katė, jūs turite galutinį žodį, galiu pateikti tai.Tik kaina skiriasi!

Atsargumo priemonės

1:Mes laivas, krovinių gabenimas jūra į savo bazę uostas savo Šalyje(Jei neturite importo mašina patirtis,jums reikės rasti brokeris padės jums aišku, muitinės, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės klirensas)

2:Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.

3:Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą, savo Papročius bus distroy prekes, ir jūs turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy.

4:Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja.

5:Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jus, kad.

6:suma tarifas priklauso nuo jūsų vietos nacionalinės politikos.Jei turite specialių reikalavimų, galite mums pasakyti

7:Pls patikrinti, ar visos prekės kruopščiai prieš jums pasirašyti priimti paketą ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų.Pls rodo, susijusias nuotraukas ir vaizdo įrašus.

8:, Nes mašina yra specialus produktas, didelis dydis, jei laivybos atgal, laivybos išlaidų ir importo mokesčių bus labai didelis, todėl mes neprisiimame Grįžti, bet mums bus suteikta teisė, kad jis gali gerai dirbti.Metu garantija, galime pakeisti jums atsargines dalis nemokamai (Išskyrus suvartojamas dalys)

9:, Jei reikia, greitas pristatymas, prašome pateikti mums jūsų miestas ir pašto kodas patikrinti, laivybos išlaidų už jus, mūsų bendradarbiavo kurjerį DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, remiantis savo pristatymo adresą ir kaina mūsų produktą.Mes mokesčio dalis, laivybos mokestis atitinkamai.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

1: Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums.

2: Jei yra problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes, kad mūsų pastangos padės jums išspręsti problemą.

Žymos: lazerinis graviravimas co2 100w, vynuogių pjovimo staklės, cnc router, co2 lazeriu įranga, 50w co2 lazeriu, 150w laser cutter, pluošto laser cutter, ym co2 lazeriu, engrav lazeriu, 40w lazeriu

Atsiliepimai

Reitingas