Savarankiškai Pripučiami Čiužiniai, Pripučiami Stovykla Čiužinys Kempingas Čiužinio Miega Trinkelėmis, Lauko Kempingas Kilimėlis, Palapinė, Kilimėlis Nuotykių Kelionės

Savarankiškai Pripučiami Čiužiniai, Pripučiami Stovykla Čiužinys Kempingas Čiužinio Miega Trinkelėmis, Lauko Kempingas Kilimėlis, Palapinė, Kilimėlis Nuotykių Kelionės

Savarankiškai Pripučiami Čiužiniai, Pripučiami Stovykla Čiužinys Kempingas Čiužinio Miega Trinkelėmis, Lauko Kempingas Kilimėlis, Palapinė, Kilimėlis Nuotykių Kelionės

€57.33

Produkto aprašymas

  • Lauko Veikla: Stovyklos
  • pakuotės dydis: 22x12 cm
  • 2 funkcija: Drėgmei atsparus
  • Modelio Numeris: kempingas padas
  • Dydis: 188*58*5 cm
  • spalva: Mėlyna, Oranžinė, Žalia, Tamsiai Mėlyna
  • Medžiaga: TPU Nailonas
  • Pagal Pripučiamos Režimas: Išorės Pripūtimo Siurblys
  • 3 funkcija: Nešiojamieji
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Storis kilimėlis: apie 5cm (2,4 colių)
  • Taikymo Atvejais: Lauko, Stovyklavimui,Iškyloms
  • Svoris: 600g
  • Skaičių taikoma: Vieną
  • Bendro Naudojimo: Pripučiamas čiužinys
  • Dampproof Kilimėlio Tipas: Čiužinys
  • Įrodymas, trinkelėmis tipai: Pripučiami drėgmės padas
  • Funkcija 1: Atsparus vandeniui
  • Atsiskleisti Dydis: 188x58x5 cm

Produkto aprašymas

Naujausias modelis priima išspausti pripučiamas kamuolys infliacija metodas, kuris yra patogiau, greičiau ir paprasčiau

Lengvas pripučiami kempingas kilimėlis, 40D nailono itin lengvas ir kompaktiškas vandeniui oro stovyklavimo kilimėlis, tinka turistinius, kelionės ir žygiai

Miego pagalvėlę patvirtina unikalus ergonomiškas dizainas, kuris gali puikiai dera gamtos kreivė žmogaus kūno ir yra trimatis paviršiaus.Patogus ir malonus.

Miego padėklas gali būti orą per kelias sekundes ir saugomi 22x12cm paketą.Ji yra maža ir nešiojamų.

Miegmaišį bendras svoris apie 600 g ir yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono audinio ir TPU laminatas.Jis yra lengvas ir patvarus.

ypatybė:

Produkto: Pripučiamųjų padas

Taikoma sezonas: 4 sezonai

Pripučiami dydis: 74 x 22.8 x skirti 1,96 cm (188 cm * 58 cm * 5 cm)

Laikymo maišelis dydis: 8.7 x 4,7 colių (22 cm * 12 cm)

Svoris: 600 g

Pakavimo sąrašas:

1 x pripučiamųjų padas

Projektuoti ir gaminti įvairius sporto ir lauko produktų aktyvių žmonių iš visų pasaulio kampelių.Mūsų produktai yra sukurti, siekiant patenkinti klientų poreikius, profesionaliai ir aktyvų gyvenimą, ir pagerinti jų gyvenimo būdą, kaip visai be lėtėja jų gyvenimą.

Neleisk, kad jūsų miego pagalvėlę sukrėsti jums!

Jūs išnaudota nuo vilkdami sunkiųjų miega mat kiekvieną kartą jums eiti kempingas?Su šiuo stovyklavimo kilimėlis, jums nereikės nerimauti apie erdvę kuprinę ir, svarbiausia, jis yra super kompaktiškas, lengvas ir lengvai atlikti!

Naudoti miega pagalvėlės kontroliuoti savo miego!

Po kempingas ant šalto, uolų ar reljefo, yra jūsų miego atimta?Na, tai stovyklavimo kilimėlis bus atnaujinti jus!Visi jūsų lauko nuotykius, jums bus suteikta statinio komfortą ir paramą, siekiant užtikrinti geriausias nakties miegui!

Oro čiužiniai yra universalus ir labai patogus lauko kelionės!

Funkcijų mūsų unikali technologija:

-Super lengvas ir patogus!

-Unikalūs diamond dizaino paliečia visus savo taškų spaudimą, suteikia puikią paramą ir komfortą, ir putotas jaustis.

-Dvipusio veikimo oro vožtuvas, lengva pripūsti ir deflate.

-Izoliacinės medžiagos gali apsaugoti organizmą nuo atšilimo iš šaltos žemės.

-100% atsparus vandeniui, specialiai naudojama lauko veikla.

Atjauninti savo kūną: Mūsų romanas deimantų dizainas yra specialiai pagaminti su kūno atvaizdavimo technologija.Deimantų formos oro pagalvė yra ergonomiškas ir gali palaikyti visas savo taškų spaudimą, nesvarbu, kaip tu miegi, jis gali suteikti jums puikią paramą ir komfortą visą naktį!Kilimėliai taip pat yra prabangos dalykas, kempingas, tiek patogus ir lengvas.Ji yra valcavimo į mažus gabaliukus lengvai vykdyti.

Gyventi kiek įmanoma: Dabar pats laikas planuoti kelionę!Stovykla kilimėliai yra lengviau išpūsti, nei mūsų pripučiami maišeliai.Ji turi dvigubą-veikia ne nuotėkio oro vožtuvas, kuris gali išpūsti ir deflate čiužinys.Pakuotės yra lengvas ir mažas, neturi sukelti nugaros skausmus, dėl svorio, ir yra lengvai susikrauti į kuprinę.Laikykite jį izoliuoti, nesvarbu, bet kokiu oru, nesvarbu, ar ji yra pėsčiųjų, kempingas, turistinius ar kitos nuotykius veikla, tai yra puikus pasirinkimas jūsų geriausia miegoti naktį!

Unikalus ilgalaikį patvarumą: tai yra pagalvėlė visų pagalvėlės!Miego padas yra pagamintas iš tvirtos lauko kokybės medžiagos, tokios kaip tvarkos taisyklių 75d nailono.Tai yra šilumos izoliacijos funkciją, kuri gali išlaikyti savo kūną nuo šalčio žiemos žemės.Tai yra 100% atsparus vandeniui, o tai labai tinka bet kokio lauko veikla.Galite atsisveikinti su nugaros skausmas ir kitų nepatogumų paprastai paliko iškilimų ir uolų pagal palapinės grindų!

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

Žymos: lovos čiužinys inflat, gian čiužinys kempingas, oro lova, žemės lapo palapinė, stovykla čiužinys, stovykla lauko palapinė, stovykla kilimėlis, palapinė turistų, oro čiužinys miega, yerba mate

Atsiliepimai

Reitingas