Serumas veido bioaqua 24 k auksu odos priežiūros Serumas 30 ml

Serumas veido bioaqua 24 k auksu odos priežiūros Serumas 30 ml

Serumas veido bioaqua 24 k auksu odos priežiūros Serumas 30 ml

€3.15

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: bioaqua

Bioaqua 24 k auksu odos priežiūros serumas yra serumas veidui su aukso dalelėmis.Ji aktyviai drėkina odą, gydo tai, išlygina ją, mažina riebalų perteklių, patinimas, pigmentacija, atliekų ir ankstyvos amžiaus pokyčiai.

Aktyvios sudedamosios dalys

Hialurono rūgštis.Ši rūgštis sočiųjų riebalų rūgščių odai drėgmės, kovoja raukšles, gerina nuo epidermio ir lėtina senėjimo procesą.

Aukso.Koloidinis auksas padidina odos elastingumą, stiprina ją, pašalina trūkumą, padidina stangrumą ir elastingumą.Jis taip pat stimuliuoja atsinaujinimo ir medžiagų apykaitos procesus, pašalina šlakus, išlygina veido toną, ir pagerina jos spalvą.

Hamamelis ekstraktas. Гамамелис reguliuoja lygio riebalų, sumažina spaudai poodinio Sal, siaurina poras, todėl oda matinė ir sutvarkyta.

Tregalase.Tregolase yra disacharidas, kuri turi labai teigiamą poveikį odos būklę.Ji nuorodų ir išlaiko drėgmę, padeda sukurti optimalų hydrobalance ir apsaugoti odą nuo išdžiūvimo.

Privalumai naudojimo

Integruoto Poveikio.Serumas padeda išspręsti keletą dermatologinių problemų, ne vieną kartą.Sukuria optimalią mikrofloros, intensyviai drėkina odą, pašalina toksinus, kovoja su raukšlėmis ir patinimą, šalina sudirginimą ir lėtina apraiškas amžiaus pokyčiai.

Koncentruotos sudėties.Serumas yra koncentruotos sudėties, kuri ženkliai padidina jos efektyvumą.Visų jo sudedamųjų dalių sustiprinti vieni kitų veiksmų, kurie leidžia jums sukurti didžiausią poveikį odai ir žymiai pagerinti jų bendrą būklę.

Universalumas.Serumo sudėtyje tik saugūs ir patikimi komponentai, todėl jis nesukelia šalutinio poveikio ir tinka bet kokios odos tipui.

Išleidimo Forma

Serumas yra pagamintas stiklinis butelis su auksiniu dangteliu.Produktas yra įrengta pipetės dozatorius su mygtuku, kuris leidžia jums praleisti esmė labai ekonomiškas.Produktas yra uždarytas į kartoninę dėžę ir užklijuoti apsauginį lipduką.

Tomas atsarginių dalių.

Naudojimo būdas

Naudoti paskirstytojo mygtuką ir pipetės užtrukti keletą lašų skysčio ir taikyti į veidą.Tolygiai paskirstyti ir įtrinti į odą, kol visiškai absorbuojamas.Rekomenduojama naudoti du kartus per dieną kartu su kitais rūpintis produktų iš šios serijos.

Žymos: bioaqua kosmetikos, kūdikių veido kaukė, ducat, 24k bioaqua, bioaqua osmanthus, bioaqua kaukė, monetos dangtis, failo mažas, bioaqua akių kaukė, kambodža

Atsiliepimai

Reitingas