Magic LED Šviesos Akiniai, Mobiliojo APP Kontrolės Patogus LED Bluetooth Akiniai Helovinas Kalėdų Vakarėlį Mirksi Akiniai

Magic LED Šviesos Akiniai, Mobiliojo APP Kontrolės Patogus LED Bluetooth Akiniai Helovinas Kalėdų Vakarėlį Mirksi Akiniai

Magic LED Šviesos Akiniai, Mobiliojo APP Kontrolės Patogus LED Bluetooth Akiniai Helovinas Kalėdų Vakarėlį Mirksi Akiniai

€15.50

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: šviečiantys akiniai
  • Tipas Didmeninės: No
  • Rinkinys Tipas: No
  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Medžiaga: ABS Plastiko

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš ABS plastiko medžiagos, kad akiniai turi tvirtą smūgiams ir didelio lankstumo.

2、200 Lemputė Karoliukai: Naudojant 200pcs energijos taupymo, didelio galingumo, "long-life" LED lemputė karoliukai, galima pasiekti įvairių įdomių formų.USB greito įkrovimo, super baterija, vieno įkrovimo, gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip 5 valandas.

3、Patogūs Drabužiai: Silikono nosies pagalvėlės tinka geriau prisitaiko prie veido, ir tiltas į nosį, neslidžios, bei turi angas, todėl jį patogiau nešioti.

4、Mobile APP Valdymas: Mobilusis telefonas sujungtas su "Bluetooth" naudojant APP kontrolės, keturi režimai, norėdami redaguoti tekstą ir modelius (teksto įvesties režimu, modelis režimas, ritmo režimas, "PASIDARYK pats" grafiti režimas).Galima parama anglų, vokiečių, prancūzų, rusų, korėjiečių, olandų , portugalų, prancūzų, ispanų ir kitų multi-kalbos teksto redagavimo.

5、Multi-scena Naudoti: cool šviečiantys akiniai padaryti jums išsiskirti vakarėlio ir tapti dėmesio visiems.Puikus magijos PROGRAMĄ akiniai tinka šalys, teatro ir šokių.

Savybės:

1.Mobiliojo ryšio "Bluetooth" APP kontrolės

2.Paramos PASIDARYK pats tekstas ir modelis

3.Parama multi-kalbos teksto redagavimo (anglų, vokiečių, prancūzų, rusų, korėjiečių, olandų, portugalų, prancūzų, ispanų).

Specifikacija:

Pavadinimas: Magic LED Akiniai

Korpuso medžiaga: ABS plastikas

USB krovimas: 5V/1A

Baterijos talpa: 180mAh

Lemputė karoliukai: 0603 lemputė karoliukai

Skaičius lempos karoliukai: 200

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Naudojimo laikas: 5 valandos

Pakuotės dydis: apie 186*75*48mm/7.32*2.95*1.89 į

Sertifikavimas: CE, ROSH, FCC certification

Instrukcijos:

1. Ilgai spauskite, kad įjungtumėte akinius, telefonas neįsijungia Bluetooth.

2. Atidaryti APP puslapį ir spustelėkite prisijungti prie prietaiso.

3. Kai prietaisas rodo, kad ryšys yra sėkminga, galite pasirinkti režimą naudoti.

Po prisijungimas sėkmingas, puslapis keturių režimų, slinkite aukštyn, žemyn, į kairę, ir į dešinę norėdami pasirinkti įvairius režimus:

1. Teksto režimas (teksto įvesties/static dynamic atrankos)

2. Modelis režimas (11 rūšių animacija, 10 rūšių nuotraukos)

3. Ritmo režimas (išorinių garso arba muzikos ritmu)

4. "PASIDARYK pats" grafiti režimas: (trijų stylus funkcijos gali išsaugoti nuotraukas)

Pakavimo Sąrašas:

Šviečiantys Akiniai*1

USB Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Pakavimo Dėžutė*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: stiklo smart, stiklo garsiakalbis, kamera akiniai, "bluetooth" pilotas, mp3 sunglass, bluetooth akiniai, "bluetooth" sunglass, stiklo huawei smart, kamera akinių, smart sunglass

Atsiliepimai

Reitingas