15vnt/set Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų rusijos ir korėjos Stiliaus Antgalis Vamzdyno Patarimai Pyragaičiai bei Tortas Dekoravimo Įrankiai

15vnt/set Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų rusijos ir korėjos Stiliaus Antgalis Vamzdyno Patarimai Pyragaičiai bei Tortas Dekoravimo Įrankiai

15vnt/set Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų rusijos ir korėjos Stiliaus Antgalis Vamzdyno Patarimai Pyragaičiai bei Tortas Dekoravimo Įrankiai

€11.94

Produkto aprašymas

  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Antgalis
  • Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai
  • Stilius: Rusijos ir pietų Korėjos Stilius
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Sertifikavimo: SGS
  • Modelio Numeris: Purkštukai-15-DJ
  • Nustatyti Vienetų: 15 vnt.
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Naudojimas: Tortas dekoravimo priemonės,sausainių formavimo priemonės
  • Neto Svoris: 124g
  • Prekės Pavadinimas: HIKUUI
  • Rinkinio Numeris: >12
  • Funkcija: Eco-Friendly

Mieli mano draugai,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Visą kelią, mes stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai vertingų produktų.Su mūsų pastangų,mūsų prekės ženklo "HIKUUI' įgijo pasitikėjimą, daug klientų. *** Mes jau seniai laikomi virš 99% teigiamų atsiliepimų apie mūsų produktus.

Deja, mes rasti, kad yra keletas pardavėjų, kopijavimo mūsų produktus ir juos parduoti už labai mažą kainą Zinojo.lt dabar.Mūsų tyrimas parodė, kad jie yra pigūs, nerūdijančio plieno gaminti vamzdžių antgaliai.Bet tai yra labai sunku, mūsų klientams atskirti nerūdijančio plieno, iš nuotraukos net iš realių produktų.

Kaip mes visi žinome, kiekviena šalis turi privalomus standartus, kurių reikia, kad gamintojai gamina maistą ir indus su saugūs, nerūdijančio plieno, kuris gali susisiekti maisto produktų tiesiogiai.Pigiai nerūdijančio plieno bus kompostuojamos, toksiškos medžiagos, pavyzdžiui, chromo,švino ir kt.padaryti daug žalos žmogaus sveikatai.

Mūsų įmonė Hiku-Namas rimtai pareiškia, kad čia visi antgaliai, mes pardavė--net mažiausias purkštukai yra pagaminti iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno (18/8).Mes niekada apgauti mūsų klientai!!!

Mūsų prekės yra vadinamas HIKUUI , jūs galite ieškoti Zinojo.lt.Mūsų veiklos spektras apima įvairių namų apyvokos ir virtuvės produktai. *** HIKUUI=Kokybe Garantuota!!!

Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų rusijos ir korėjos Stiliaus Antgalis Vamzdyno Patarimai Pyragaičiai bei Tortas Dekoravimo Priemonės 15vnt/set Prekės Pavadinimas: 15vnt antgaliai tešlos nustatyti, Spalva: Sidabro Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno, Nustatyti Vienetų: 15 Vienetų Neto Svoris: 124g Naudojimas: Tortas dekoravimo, slapukai, todėl Jie yra patvarūs ir aukštos kokybės, lengva palaikyti švarą ir naudoti, labai atsparus korozijai.Pirkti šį produktą,mes duos praktinės priemonės: 1 vnt TPU konditerijos maišelį + 1 pc jungtis Šios rūšies antgalis rinkinį sudaro 2 stilius : 8pcs vidutinio Rusija antgaliai ir 7pcs korėjos antgaliai.Prašome pažvelgti per kitą įvadas ir sužinoti daugiau informacijos.Tai 15vnt derinys kostiumas gali ne tik sukurti daugiau tortas dekoravimo modelio, bet taip pat daugiau prieinamomis kainomis.

>> Antgaliai naudojimosi instrukcija:

1. Valyti ir sterilizuoti antgaliai su verdančiu vandeniu daugiau nei vieną minutę, prieš naudojant. 2. Įdėti antgalį į konditerijos maišelį ir nutraukė pernelyg dalis išspręsti antgalis pat. 3. Sugalvoti, grietinėlė, ledo šalinimo, prašome atkreipti dėmesį į savo kietumą.Rusijos Vamzdynų, purkštukų, mes rekomenduojame naudoti sviestas sugalvoti buttercream apledėjimo. 4. Įdėti grietinėlės arba buttercream į konditerijos maišelį, išspausti tinkamai ir tai bus forma formos automatiškai pagal modelį, antgaliai. 5. Jei forma išeina iš antgaliai yra ne taip gerai, šaldyti savo apledėjimo šiek tiek, kol jis gražus ir tvirtas. 6. Po naudojimo, nuplaukite antgaliai su verdančiu vandeniu ir sausu minkštu skudurėliu. 7. Yra smulkių detalių, kai antgalių rinkinys,taigi, prašome laikyti juos atokiau nuo vaikų iki 7 metų amžiaus.

Šio tipo antgalis rinkinį sudaro 2 stilius : 8pcs vidutinio Rusija antgaliai ir 7pcs korėjos antgaliai.

Pirmas stilių - Vidutinis rusijos Antgaliai 8pcs

Dydis : 4.2*3.7 cm / yra 1,65*1.46 į

Antrasis stilius - korėjos antgaliai 7pcs

Dydis: 3.5*1,8 cm / 1.38*0.71 į

1 vnt TPU konditerijos maišelį + 1pc jungtis

Žymos: Mados Korėjos Stiliaus, rusijos kepimo antgaliai, leidimas rusijos antgaliai, kepkite priemonė pyragas, rusijos antgaliai nėriniai, korėjos marškinėliai, korėjos marškinėlius, virtuvės silicio indų, partija rusų antgaliai, rankinis kavos malūnėlis

Atsiliepimai

Reitingas