Veliūras Aksomo Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath Sj5 Dj Stiliaus Ausinės Pakeitimo Gaubteliai

Veliūras Aksomo Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath Sj5 Dj Stiliaus Ausinės Pakeitimo Gaubteliai

Veliūras Aksomo Ausies Pagalvėlės, Pagalvėlės Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath Sj5 Dj Stiliaus Ausinės Pakeitimo Gaubteliai

€7.39

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: earmax
  • Dydis: Standard Size
  • Modelio Numeris: Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath Sj5
  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės

Peržiūrėti

Visus Elementus, Bus Pakuotėje Kartono Dėžutė, Pavyzdžiui, Nuotrauką, Kaip Laikytis:

P ractical Dovana

"Velcro" x 1 Vnt.

Specialiai sukurta ausinių kabelį

Medžiaga Jaučiasi Soft & Willy Paviršiaus

10 mm pločio, 150 mm ilgio, tinka visų rūšių kabeliai

Produkto Aprašymas Pakuotė: 1 Pora Ausų Pagalvėlės Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath Sj5 Dj Stiliaus Ausinės Velcro X 1 Vnt Apibūdinimas Būklė: Nauja Spalva: Juoda Siūlymą Kiekis: 1 Pora (2 Vnt.), Medžiaga: Minkštesnė Veliūras Ir Vidinės Putų Pagalvėlės, Suderinamas Su: Audio Technica Ath Es7 Es9 Es10 Ath-Sj5 Sj5 Dj Stiliaus Ausinės Susiję Produktai

Mokėjimo

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš pateikiant užsakymą.

We will ship prekės per 48 valandas nuo mokėjimo išvalytas

Kartu Laivybos kelių elementų yra, laivybos mokestis padidės $ 0 kiekvieno extra item.

Pagal jūsų pirkti įrašus, aš bus sujungti laivybos mokesčiai ir išsiųsti sąskaitos faktūros jums ARBA grąžinti už papildomą siuntimo mokesčius per paypal po to, kai jūs aiškiai mokėjimą (pirmą prekės nėra komplekte).

Pristatymas

Mes sunkiai dirbome, kad puikus mūsų laivybos paslaugas, ir turėjo užtikrinti, kad mūsų klientai gautų jų elementus, kaip greitai, kaip įmanoma.Klientų pasitenkinimą ir toliau bus mūsų pagrindinis rūpestis.Atsižvelgiant į laivybos išlaidų efektyvumo ir saugos, kad "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" yra geriausias pasirinkimas.

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

Privalumas: Saugos --Visas paketas yra registruoti ir neįmanoma prarasti.

Ekonomika --Laivybos mokesčius tik dešimtadalis arba viena dvidešimtoji, kad ne EMS/UPS/DHL.

Stebėjimo --Remia daugiau nei 60 šalių

Jei paketo paskirties MUMS, aš suteikti E-Paketo Pristatymas Iš Kinijos,Pristatymo laikas, per 7-15 dienų.

Susisiekite Su Mumis

Zinojo.lt online ar offline pranešimą

1.Jei turite kokių nors problemų , skundų, patarti, prašome palikti mums Zinojo.lt online ar offline pranešimą

2.Mes pasistengsime atsakyti kiekvieną pranešimą ir išspręsti jūsų problemą, darbo metu, kaip galima greičiau,prašome nesijaudinkite.

3.Mes stengiamės atsakyti į visus pranešimas paprastai per 24-48 valandos,taip pat savaitgaliais & atostogų

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

1.Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus.

2.Mes tikime, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti

Klientų Aptarnavimas

100% Pasitenkinimas Garantuotas!

100% grąžinimo 14 dienų - jokių klausimų!

Norėdami įrodyti, kad mūsų pasitikėjimą produktai, mes teikiame ir savo vertę jums, mes siūlome 14 dienų pinigų grąžinimo garantija.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atsiųsti mums laišką per 14 dienų nuo pirkimo dienos ir mes atsiųsime jums pinigus atgal.

Jei norite papasakoti, kas nutiko su jūsų pirkti, mes vertiname tai, kaip jis padės mums geriau suprasti jūsų poreikius ir lūkesčius ir ateities klientams, bet ir tai ne kokia sąlyga, kad jums gauti savo pinigus.

Mes visada siekiame sukurti bendrovę, remiantis klientų pasitenkinimą ir ilgalaikius santykius.Pinigų grąžinimo garantija-tai tik dalis priemonių, mes priimame, kad mūsų klientai gauna puikų aptarnavimą, nuo sąžiningas bendrovė be rizikos aplinkai, kai jie pasirinkti savo parduotuvėje.

Žymos: sj9000, ath, audio technica, ath msr7 pagalvėlės, superlux, audiotechnica, es7, "bluetooth" hoco, atveju sj8, laisvų rankų įranga isk

Atsiliepimai

Reitingas