12Pcs Didelis Lankai Kūdikių Kaspinai Naujagimių Rišti Kaspinai ir Lankai Kūdikiams, Vaikiška Vaikas

12Pcs Didelis Lankai Kūdikių Kaspinai Naujagimių Rišti Kaspinai ir Lankai Kūdikiams, Vaikiška Vaikas

12Pcs Didelis Lankai Kūdikių Kaspinai Naujagimių Rišti Kaspinai ir Lankai Kūdikiams, Vaikiška Vaikas

€8.21

Produkto aprašymas

  • Stilius: Mados
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Departamentas Pavadinimas: Vaikai
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Modelio Numeris: 2301
  • Tipas: Kaspinai
  • Prekės Pavadinimas: CELLOT
  • Lytis: Merginos

Paketą Sudaro: 12 vienetų kūdikių kaspinai supakuoti į plastikinį maišą, kuris gali būti naudojamas, kad atitiktų bet kokios aprangos ir tinka įvairiomis progomis, todėl jūsų kūdikio padažu daugiau subtilus ir žavus.

Medžiaga: Ruoželinio audinio ir nailono; kūdikis lankelis yra pagamintas iš minkštos ruoželiniu lankas ir super elastinga lankelis suklijuoti.Šio plataus nailono plaukų juosta yra labai stiprus ir bus ne palikti raudona ženklus, kai dėvėti ilgą laiką.

Lankai Dydis: 5.0 cm ilgio; Juostos Dydis: 6.25 cm ilgio; Juostos plotis: 3.75 cm.Nailono yra pakankamai minkštas, skirtas naujagimiams, kūdikiams, vaikams, vyresnio amžiaus vaikams ir net suaugusiems.Ji augs kartu su jūsų kūdikio galvos.

Gana lankelis su minkštos medžiagos ir gražus dizainas yra geriausias pasirinkimas jūsų mielas kūdikis.Paprasta,bet tegul jūsų vaikai gana pakankamai.

Produkto Išsamiai Medžiagos:minkštasis audinio ir nailono juostų.Lankai Dydis: 5"; Plotis 3.75",geras elastingumas.Pakuotę Įeina: 12 spalvų kūdikių kaspinai.Produkto savybės Aukštos kokybės medžiagų ir gražus spalvų.Fantastinis įvairių spalvų plaukų lankai, merginos plaukų aksesuarai yra toks spalvingas šviesus ir gražus, kad atitiktų jūsų komplektus.Boutique kokybės ir žada, spalvų, kaip parodyta nuotraukoje.suknelė jūsų mažasis numylėtinis kai veržlus kaspinai.Kokybės Garantija ir Grąžinimo Politikos Kiekvieno užsakymo pagal griežtus kokybės kontrolės iki paketą ir laivybos, pažadame, 100% naujas prekės ženklas ir sveika, kol jūs jį gavo.Laisvai keistis dėl neteisingai išsiųsti arba sugadintas daiktas,ne-patiko-stilius, ar ne-fit-dydis priežasties, mes siūlome 90 dienų garantija.Prašome Atkreipti Dėmesį, 1.Ranka wah į normalios temperatūros vandens ir pakabinkite džiūti pavėsyje.Nenaudokite baliklio ir geležies ant mažos ugnies. 2.Prekių spalva gali nežymiai spalvos skirtumas iš sąrašo nuotrauką, nes skirtingų fotoaparato objektyvą, ir įvairių apšvietimo aplinkoje. 3.Prašome leisti 2-3% dydžio skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Žymos: ekrano užsklandą pledas, gražūs kūdikių priedai, kūdikių lankelis už, jaučiausi hairband, ekrano užsklandą vyras, mergina bamblys, nustatyti kaspinai kūdikių, žuvų mazgas, tull hairband, moterų, vaikų, lankelis

Atsiliepimai

Reitingas