Naujas RC Infraraudonųjų spindulių Indukcijos Nepilotuojamų Skraidymo Flash " Disco Spalvinga Spindi, LED Apšvietimas Kamuolys Sraigtasparnis Gestas-Jutimo žaislas Vaikui

Naujas RC Infraraudonųjų spindulių Indukcijos Nepilotuojamų Skraidymo Flash

Naujas RC Infraraudonųjų spindulių Indukcijos Nepilotuojamų Skraidymo Flash " Disco Spalvinga Spindi, LED Apšvietimas Kamuolys Sraigtasparnis Gestas-Jutimo žaislas Vaikui

€3.82

Produkto aprašymas

  • Savybės: Mirksi
  • Įspėjimas: rūpintis ji
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Amžius: > 6 metų
  • Elemento Tipas: --
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: RC Žaislo Plaukioja Kamuoliukus

Fantastinis produktas, kad visa šeima galėtų mėgautis.Plaukioja diskoteka kamuolys naudoja dvi rotoriaus mentės skristi į orą.Paprastas vieta kamuolys jūsų atviro delno, paspauskite mygtuką kamuolį ir kamuolys skris iš jūsų pusės.Nors galia ir skrydžio metu kamuolį turi daug LED žibintai, viduje, kad suteikti gražus ekranas.Posūkio žibintai žemyn arba žaisti su šioje tamsioje srityje ir kamuolys bus apšviesti tamsoje su spalvinga ekrano apšvietimas!Jūsų vaikai bus meilė jį tiek daug.

Savybės:

Šis žaislas yra skaidraus stiklo kamuolys ir skleidžia nuostabią šviesą, kai naudojamos ir keičia spalvą, o skrydžio metu.Tai šviesus ir gražus plaukioja kamuolys taps jūsų vaiko mėgstamiausias žaislas.

Patobulintos LED infraraudonųjų spindulių jutiklį, užveskite technologija yra judesiui jautrūs, ji aptinka netoliese esančius objektus ir automatiškai juda nuo jų.Saugus ir įdomus visų amžiaus grupių vaikų iki suaugusiųjų.

Ši unikali drone yra labai ryškus LED, kad jis būtų įdomus naudojimui nakties metu.

Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų netoksiška medžiaga.Produkto bandymai pasiteisino gebėjimas atsispirti žalą kamuolį, kai jis patenka.

Nuo tranų, yra super protingas ir skris toli nuo savo rankų, kai jūs pabandykite paimti jį.Galite naudoti savo ranką kontrolės jį aukštyn ir žemyn, arba uždaryti jį išjungti ir patenka į žemę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Stilius: 11 stilius (pasirinktinai)

Baterijos: 1 * 3.7 V 75mAh ličio baterijos (komplekte)

Prekės dydis: 17.5 * 11,5 cm / 6.9 * 4.5 mėn.

Prekės svoris: 35g / 1.2 oz

Pakuotės dydis: 23 * 16 * 4.5 cm / 9.1 * 6.3 * 1.8 į

Pakuotės svoris: 120g / 4.2 oz

Pastaba:

Spalva kabelis atsitiktinai išsiųstas.

Paketų sąrašo:

1 * Fly Ball

1 * Kabelis

Žymos: švyti šaliai dekoro, pirtis marškinėliai, vyras nso, quadcopt, bombos armijos bomba, led gatvės žaislai, anakin skywalker cosplay, led neopixel, losi rc žibintai, automobilių mini rc

Atsiliepimai

Reitingas