6Pcs 13KG Galingas Neodimio Įsprausti Magnetas Sugauti D20*7mm Retųjų Žemių NdFeB NiCuNi Kabineto Spyna Nustatyti Magnetinio Kalno Sugauti

6Pcs 13KG Galingas Neodimio Įsprausti Magnetas Sugauti D20*7mm Retųjų Žemių NdFeB NiCuNi Kabineto Spyna Nustatyti Magnetinio Kalno Sugauti

6Pcs 13KG Galingas Neodimio Įsprausti Magnetas Sugauti D20*7mm Retųjų Žemių NdFeB NiCuNi Kabineto Spyna Nustatyti Magnetinio Kalno Sugauti

€10.80

Produkto aprašymas

  • Dydis: 20mm Diameter, 7mm thickness of magnet pot
  • Su plieno strike plokštė: su varžtais
  • Danga: Ni+Cu+Ni Trigubas sluoksnis
  • Prekės Pavadinimas: NUOSTABI-MAG
  • Modelio Numeris: AMZ180020007
  • kabineto durų spyna: baldai, medienos apdirbimo magnetinio skląsčio
  • Formos: Ratas
  • Composite: Neodimio Magnetas
  • Neodimio Magnetas Klasės: N45
  • Prašymas: Pramonės Magnetas
  • Su Skylėmis: Taip
  • Neodimio Magnetas Puodą: Plieno Puodelis ne
  • Tipas: Nuolatinis

Produkto Aprašymas

Produkto Aprašymas

Neodimio Magnetai yra vienas iš retų žemės magnetų ir yra galingiausias nuolatiniai magnetai Pasaulyje.Jie taip pat yra vadinami NdFeB Magnetai, nes jie yra sudarytas Daugiausia iš Neodimio (Tp), Geležies (Fe) ir Boro (B).Šie Magnetai yra labai stipri dėl savo mažo Dydžio ir yra metalo išvaizdą.

Neodimio Magnetai turi labai Aukštą Atsparumą Demagnetization.Üsdinanti (ardanti)-Atsparus Paviršius, siekiant iškęsti atšiaurių aplinkos sąlygų.Tai daro juos idealiai tinka įvairių pramonės srityse.Neodimio Magnetai yra trapus ir gali Lustas arba Sugriauti , bet jei Teisingai Naudojami Jie Turėtų Trukti visą Gyvenimą.Gaminio Parametrų: 1. Dalies Pavadinimas: D20mm Neodimio Plieno Taurės Magnetas Puodą N45 Su Streiko Plokštė. 2. Dydis: D20mm ( Skersmuo) X 7mm ( Storis ) Su Įsprausti Skylę , Tolerancija+/-0.1 mm. 3. Vertikali Trauka galia : 13 KG Horiziontal Traukos jėga: 2.6 KG ant pagrindo iš 10mm Plieno Plokštė, 4, Maks, Darbinė Temperatūra: 80 ° 5. Sudėtyje yra : Vienas Gabalas Magnetas Puodą , Vienas Gabalas Strike Plokštelė , Dviejų dalių Nerūdijančio Plieno Varžtai Produkto Savybės: 1. Super Galinga Magnetinė Jėga , Plieninės dangos, išvengiant bet kokio nulio ir pertrauka neodimio magnetai 2. Įsprausti Skylę Magnetas ir Plieno Strike Plokštė, lengvai Įsukite juos į Medienos apdirbimo arba Sienos. 3. Daug Paraiškos: Durų Spynos ,Spintos,Komodos, Rodo. 4. Kiekis: 6 vnt Magnetai Pakuotėje Pastaba:

1)magnetinės traukos jėga 13KG buvo testuojamas naudojant kompiuteriu kontroliuojamą tempimo testeris, tai yra vertikalios traukos jėga, kuri padaro žvejybos magnetas traukti kaip iš plieno plokštė 10mm storio pagal idealios būklės.Tikrasis traukos jėga bus skirtis, daugiausia priklauso nuo šių kintamųjų :

a: Plieno storis (plonesnis plienas, tuo mažesnė traukos jėga), 13KG vertikalus magnetinės traukos jėga buvo pateko į bazę iš 10 mm storio plieno Plokštės

b: Traukimo kryptimi (didesnis dėl traukimo kryptimi nei 90° , tuo mažesnė traukos jėga, paprastai Traukos jėga horizontalia kryptimi, yra tik apie trečdalį kad vertikalia kryptimi )

c: Pritraukti pozicija (kuo toliau už svorio centro, tuo mažesnė traukos jėga).

Be to, geležies drožlių magnetinio paviršiaus, taip pat sumažinti traukos jėga magnetas ne šiek tiek.

2) Magnetas tik pritraukti geležies , spalvotųjų metalų, nikelio, nepritraukia aukso, sidabro, vario, aluminums ir jų lydinių ir nerūdijančio Plieno

3. Magnetinės jėgos koncentratai ant dugno žvejybos magnetas, vargu ar yra kokia nors magnetinės jėgos iš kitų paviršių .

Įspėjimai:

1. Šis magnetas yra labai galingas, jų dydžių ir gali suimkite pirštais blogai ;

2. Laikyti atokiau nuo įvairaus amžiaus Vaikams.

3. Neleidžia magnetai j ump kartu arba ant metalo paviršiaus , ypatingos priežiūros, visada reikia imtis, kai tvarkymas.

Vežimą:

Paprastai Kinija Paštu, Oro Paštu, Su Sekimo Numeriu.

Užsakymų paprastai tvarkomi ir apdorojami per 1-3 darbo dienas.

Toliau pristatymo laikas jūsų nuoroda:

Rusija : didelis miestas, kaip Maskvos 15-35 darbo dienas ; Dėl tolimųjų rytų miesto 30-45 darbo dienas

Brazilijos ir kitų šalių, Pietų Afrika: 25-45days.

Jungtinės amerikos valstijos: 7-15 darbo dienų

Australija, Jungtinė Karalystė, Ispanija, Prancūzija, Vokietija:7-20working dienų

Kitų šalių: Ne Daugiau kaip 40 darbo dienų.

Prašome Susisiekti su mumis el. paštu arba prekybininkas, vadybininkas, po 30 darbo dienas, jei jūs vis dar gauti savo sklypo.

Klientų Aptarnavimas:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

Jei yra kokių nors problemų su savo sandoris arba prekės gavote kontaktą prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Bet nekokybiška prekė , mes siūlome pakeitimas nemokamas iškart gavusi įrodymų.

APIE MUS:

Mes esame pirmaujanti tiekėjas Kinija specializuojasi gaminant rūšių magnetinio mazgai.Su patyrusių technologija, mes galime kurti ir plėtoti rūšių magnetinių produktų, kurių sudėtyje yra plastiko ,gumos ,metalo apdirbimo ,štampavimo dalys, kurios yra plačiai naudojamas visų rūšių pramonės šakų.

Visi magnetiniai mazgai yra pagamintos pagal griežtus kokybės sistemos ir jų gamybos procedūros yra visiškai kontroliuojama.Beveik visi produktai yra eksportuojami į Šiaurės Amerika, Europa ,Japonija.Jei bet kokią magnetinio projekto ar jūs turite gerą idėją, magnetinio programą, maloniai prašome leiskite mums žinoti, mes kurti, vystyti ir gaminti tai už jus.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybos vadybininkas (Live chat) anglų kalba, mes suteiksime jūsų atsiliepimus iš karto labai Dėkoju.

Žymos: magnetas dėklas, japonija magnetas, magnetas medienos, 6000gs magnetas, magnetas neodimis, magnetas neo, plikas magnetiniai, didžiulis magnetas stiprus, afganistano karoliai, magnetas neodimis žiedas

Atsiliepimai

Reitingas