"PASIDARYK pats" Žvakė Todėl Nustatyti, 550Ml Pilant Puodą su Skale+100vnt Žvakės Dagtis+20Pcs Medienos Natūralios Žvakės Dagtis su Metalo Stovi+100vnt

"PASIDARYK pats" Žvakė Todėl Nustatyti, 550Ml Pilant Puodą su Skale+100vnt Žvakės Dagtis+20Pcs Medienos Natūralios Žvakės Dagtis su Metalo Stovi+100vnt

€20.08

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Metalas + medvilnė
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Kilmės: KN(Kilmės)

ŽVAKĖ KAD PILANT PUODĄ: 550ml 304 nerūdijančio plieno, stiprus, rūdžių, atsparumas aukštai temperatūrai ir korozijai.Ji taip pat atitinka standartą maisto klasės, taigi jis gali būti naudojamas virimo temperatūros kava, puikus melting sviestas, sūris, karamelė, šokoladas, saldainiai, žvakės vaškas, muilas, kosmetika ir kt.

ŽVAKĖ VIKO LIPDUKAI: Apvalus lipdukai taškų-balta spalva, dvipusis, putų ir klijai, pagaminti, priemonių, 0.75 colių skersmens, 1mm storio; puikiai tinka užtikrinti dagčiai apačioje savo žvakė konteinerių.

ŽVAKĖ VIKO CENTRAS ĮRENGINYS: Padeda išlaikyti žvakės dagtis centre jūsų žvakė konteinerių.Su 3 skylutėmis, kuri leidžia jums turėti vieną-viko arba double-viko vienu metu, puikiai tinka laikyti savo dagčiai siekiant užtikrinti, puikiai centre wick.

ŽVAKĖS DAGTIS: Nėra švino ir cinko, todėl nėra blogas kvapas, degimo metu.Ne juodi dūmai, o jokio kvapo, dega ilgiau, o degimo stabilumui, liepsna yra stabilus.

DAUGELĮ KARTŲ - Žvakė, todėl yra gera auginti vaikus, įdomu ir prijungimas glaudžiai su vaikais ir suaugusiaisiais,Ši žvakė priėmimo rinkinys-tai puikus pasirinkimas ir yra puiki dovana gimtadieniams, ypatingomis progomis ir festivaliuose.

Spalva:Sidabrinė

Medžiagos:Metalas + medvilnė

Pakuotės Turinys:

1 * 550ml išlydyto vaško taurė

3 * Viko turėtojas

100 * 10cm wick

100 * viko lipdukai

20 * 15 cm medinių dagčiai su stovu

3 * aliuminio dėžės

1 * kvadratinė galva maišymo šaukštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: candl padaryti, žvakė lydosi priėmimo, žoliapjovės wick, žvakė išlydyti puode, žvakė stikliniame, žvakė ąsotis, snuffer, Medinės, vienkartiniai žvakė priėmimo konteineriai, silikono žvakių formavimo rinkinys

Atsiliepimai

Reitingas