Sponge Nutekėjimo stalčiuko Namų Muilo Laikiklį Virtuvės Valymo Skudurus Stovo Kriaukle Stalviršio Stovo Virtuvės Organizatorius Stovo

Sponge Nutekėjimo stalčiuko Namų Muilo Laikiklį Virtuvės Valymo Skudurus Stovo Kriaukle Stalviršio Stovo Virtuvės Organizatorius Stovo

Sponge Nutekėjimo stalčiuko Namų Muilo Laikiklį Virtuvės Valymo Skudurus Stovo Kriaukle Stalviršio Stovo Virtuvės Organizatorius Stovo

€13.57

Produkto aprašymas

Virtuvės Kempinės Laikiklis su Kiaurasamtis Geležies Sponge Nutekėjimo stalčiuko

Aprašymas:

Vienas iš pagrindinių veiksnių, siekiant išlaikyti higienos virtuvė, turintys švarią ir bakterijos-laisvai kempine.Įsitikinkite, kad tegul jūsų kempinės išdžiūti teisingai, siekiant išvengti kaupimosi ir plitimo mikrobų.

Išlaikyti savo virtuvės kempinės švarios ir sutvarkyti naudojant Virtuvės Kempinės Laikiklis su Kiaurasamtis!

NETVARKA-NEMOKAMAI VIRTUVĖ – Ne daugiau purvinas ir bjaurus kempinės, kuriuo iš jūsų kriaukle srityje.Patogus saugojimo kriauklę, kad padeda išlaikyti countertops, aišku, ir ne netvarka aplink kriaukle.

LEIDŽIA LENGVAI DŽIOVINIMO – Atviras ir tuščiaviduriai apačioje dizaino, todėl jūs galite lengvai įrašyti ir saugoti sponge vertikaliai ir leiskite jiems išdžiūti gražiai.Dizainas suteikia greitą oro srautą greitai ir lengvai džiovinimo ir užkirsti kelią pelėsių augimui.

NUIMAMAS ATLENKIAMAS KIAURASAMTIS – Nutekėjimą, lengvai su savo nuimamas vandens nutekėjimo plokštelę ir apsaugoti savo virtuvės countertop nuo vandens dėmių .Taip pat jį galima naudoti atskirai nuo kempinės laikiklis.

NON-SLIP DIZAINAS – Su neslidžia pagalvėlės apačioje, įsitikinkite, kad jis lieka vietoje visą laiką.

KOMPAKTIŠKAS IR STILINGAS – Tai stilingas aksesuaras jūsų virtuvės kriauklės ar vonios kambario erdvę.Paprastas matinis baltas, mažas, elegantiškas, prašmatnus atrodo, kad gamtoje tilptų į virtuvės aplinką ir suteikia daugiau grožio ir taupo erdvę.

PLATUS NAUDOJIMAS – Idealiai tinka naudoti virtuvėje, bet taip pat gali būti naudojamas kaip muilo dozatorius vonios ir skalbyklos patalpa.

HEAVY-DUTY – Pagaminti iš aukščiausios kokybės rūdžių atsparaus ketaus medžiagos, patvarus įstaiga ilgalaikį grožį.

Padaryti jūsų kriaukle srityje daugiau organizuotas, su Virtuvės Kempinės Laikiklis su Kiaurasamtis.Gauti DABAR ir sutvarkyti savo virtuvėje be vargo!

PRODUKTO SPECIFIKACIJA:

Medžiaga: Geležis

Matmenys: 9.5 x 18.3 x 12 cm

Svoris: 389 g

Spalva: Šviesiai Balta

Paketo Įtraukimo: Get 1 vnt.Virtuvės Kempinės Laikiklis su Kiaurasamtis

Žymos: lentynos, kriauklė, 2mm lydmetalis, savininkas virtuvė, organas virtuvė, virtuvės organų, virtuvės countertop, virtuvės storag, baseino plovimo, priedų saugojimo virtuvė, rinkinys tranzistoriai

Atsiliepimai

Reitingas