2018 KATUSHA ALPECIN PRO Komandos Viena Pora Sporto Pusę Piršto Dviračių Džersis Pirštinės MTB Kelių Kalnų Dviratį Dviračiu Gelio Pirštinės

2018 KATUSHA ALPECIN PRO Komandos Viena Pora Sporto Pusę Piršto Dviračių Džersis Pirštinės MTB Kelių Kalnų Dviratį Dviračiu Gelio Pirštinės

2018 KATUSHA ALPECIN PRO Komandos Viena Pora Sporto Pusę Piršto Dviračių Džersis Pirštinės MTB Kelių Kalnų Dviratį Dviračiu Gelio Pirštinės

€16.27

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: WUYAZQI
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Tipas: Pusę Piršto
  • Funkcija: galima skalbti
  • Lytis: VYRAI
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Modelio Numeris: M-XL
  • Medžiaga: Lycra

PRISTATYMAS:

1. Laivybos laikas: 15-45 darbo dienas nemokamas siuntimas paštu po 7 - 15 darbo dienų iki express pristatymas (įskaitant DHL, "Fedex", AVS....)

2. Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausomos nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai

3. Pristatymas apima pašto, tvarkymas.

4. Paprastai, mes išsiųsti per 5-7 darbo dienas, kai užsakymą.

5. Internete sekimo sistema paprastai atnaujinimai per 1-3 darbo dienas (Neįtraukiama šeštadienį Ir Švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

GRĄŽINIMAS:

1. Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar sugedusi, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

2. Jei pf šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad jūs ir tiekėjai gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Pažadame jums, kad mes bus parengti tinkamą sprendimą.

APIE DEKLARACIJĄ SĄSKAITOJE FAKTŪROJE:

1.Siekiant padėti mūsų pirkėjas, norėdami išvengti mokesčio už jūsų muitų.Mes jums parašyti, atėmus vertės sąskaitą faktūrą.

2. Mes pareiškiame Apie: 5 usd už dviračių džersis ir 10 usd už dviračių džersis ir šortai.Kitų dviračių priedai, mes parašyti apie 2-3 usd už vienetą.

3.DEKLARACIJOS, Pls susisiekti su mumis jei jums reikia bet kokios pagalbos.

KONTAKTAI:

Jei Turite Kokių Nors Klausimų, Prašome Susisiekti Su Mumis Laisvai, Galite Mums Pranešimą Trademanager.Mes Atsakyti Į Jūsų Klausimą Eilėje Jie Gavo.Jei Jūs neturite Gavo Atsakymą Per 24 Valandas(neįskaitant Poilsio Ir Švenčių dienomis), Reiškia, Mes Negali Gauti Jūsų Pranešimą.Prašome Padėti paklausti dar Kartą,Ačiū.

ATSILIEPIMAI:

Po To, Kai Jūs Recived Prekes,Pls Suteikti Mums Teigiamų Atsiliepimų, Kai Jūs Patenkinti Mūsų Kokybės.Pls Taip Pat Pateikti Savo Ūgį,Svorį,Krūtinės, Mūsų Referecne.Kad Jūs Galite Padėti Kitiems Klientams Pasirinkti Tinkamą Dydį.Jei Ką nors Padaryti, kad Jūs nesate Patenkinti, Ar Piktas,Prašome Susisiekti su Mumis Tiesiogiai Prieš Išvykstant Atsiliepimus, Mes Stengiamės Išspręsti šią Problemą, Kol Jūs Patenkinti.

Žymos: team katusha dviračiu, orica komanda pirštinės, nimh sub c, komanda lampre dviračių pirštinės, katusha dviračių džersis komanda, alpecin, cycl jersey, dviratininkas rinkinys, bžūp dviračių pirštinės, regbio pirštinės

Atsiliepimai

Reitingas