Nešiojamosios Rankinės Kelionės EVA Saugojimo Krepšys Atveju GoPro Hero 9 DJI Osmo Veiksmų DJI Osmo Kišenėje Insta360 One X Veiksmo Kameros

Nešiojamosios Rankinės Kelionės EVA Saugojimo Krepšys Atveju GoPro Hero 9 DJI Osmo Veiksmų DJI Osmo Kišenėje Insta360 One X Veiksmo Kameros

Nešiojamosios Rankinės Kelionės EVA Saugojimo Krepšys Atveju GoPro Hero 9 DJI Osmo Veiksmų DJI Osmo Kišenėje Insta360 One X Veiksmo Kameros

€21.19

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Laikymo paketas
  • Medžiaga: EVA
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: gopro
  • Tipas: Sunku Krepšys
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų: 1、Suderinamumo ir Pajėgumas: sunku PU laikymo lagaminas yra specialiai skirta GoPro Max, dėl GoPro Hero, už DJI Osmo Veiksmų, už DJI Osmo Kišenėje, už Insta360 One X, ir kiti smulkūs sporto kameros ir reikmenys, paketai, tokie kaip selfie lazdos, fotoaparatų stovai, baterijos, Kroviklis atveju, objektyvas, filtras, įkroviklio laidas ir kt.

2、Mados Dizainas: ypatingai elegantiškas dizainas daro šį lagaminą pranašesnis už kitų paprastų mobiliųjų telefonų atvejais rinkoje.Paviršiaus priima deimanto modelis ir minkštas aksominis pamušalas, kad ji atrodo daugiau mados.

3、Puikią Apsaugą ir Vandeniui: Aukštos kokybės vandeniui PU paviršius, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus. 3 sluoksnių minkštas aksominis vidinis skyriuje galite laikyti savo daiktus.Dvigubo sluoksnio elastinga akių maišą numatyta, puikus saugojimo vietos laidams ir kitiems priedams.

4、 "PASIDARYK pats" Vidaus pertvarų: minkšta aksomo pertvara viduje negali būti fiksuotos ir gali būti pritaikyti bet kokio stiliaus, kad atitiktų jūsų saugojimo poreikius, leidžia jums laikyti ir nešiotis kameros ir priedai įvairių dydžių.

5、Lengva Išlaikyti: Išlaikyti savo fotoaparatą ir priedus saugiai ir tvarkingai.Maža ir lengva laikyti kuprinė arba neškite-ant bagažo, rekomenduojama keliauti ir sandėliavimas namuose.

Savybės:

1. Sutirštės gniuždymo medžiagos, reguliuojamas ir plečiama.IPX4 vandeniui ir riebalams atspari, PU ir EVA efektyviai priešinasi vandens ir aliejaus dėmes.

2. Kablio ir kilpos pasiskirstymo dizainas, apačioje skyriuje, 4 nuimamas kablio ir kilpos, kurios gali būti atskirtos lanksčiai patogiai laikyti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Atnaujinti Saugojimo Krepšys

Dydis: apie 24*14.5*12cm/9.45*5.71*4.72 colių

Svoris: apie 305g

Medžiaga: PU ir EVA

Pakavimo Sąrašas:

Saugojimo Krepšys*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: sjcam 7000, gopro 9 herojus, fpv dalis, dome " gopro hero 9, insta360, respublikonų partija, "pasidaryk pats" dji osmo, action cam, insta360 x2, vaizdo kamera

Atsiliepimai

Reitingas