7Inch/8Inch Europos Stiliaus Foto Rėmelis Sienos Kabo Medinių Vestuvių Pora Rekomendacija Nuotraukų Rėmeliai Stalo Ornamentas Amatai

7Inch/8Inch Europos Stiliaus Foto Rėmelis Sienos Kabo Medinių Vestuvių Pora Rekomendacija Nuotraukų Rėmeliai Stalo Ornamentas Amatai

7Inch/8Inch Europos Stiliaus Foto Rėmelis Sienos Kabo Medinių Vestuvių Pora Rekomendacija Nuotraukų Rėmeliai Stalo Ornamentas Amatai

€17.25

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: 9116
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampis
  • Tipas: Kadro Tapyba
  • su picture card": Taip
  • Medžiaga: Mediena
  • Stilius: Europa

7 colių :

Išorinio rėmo dydis: apytiksl. 17.3 CM x22.4 CM

Nuotraukų Standartinis dydis: apytiksl. 13 CMx 18 CM/ 5 Colių x7 Colių

8 colių :

Išorinio rėmo dydis : apytiksl. 19.8 CM x24.9CM

Nuotraukų Standartinis dydis: apytiksl. 15 CMx 20 CM / 6 Colių x8 Colių

Spalvos: Žalia,Pilka

Ypatybė:

1.100% Brand New ir aukštos kokybės.

2.Tiktų namų Valgomojo, Koridoriaus, svetainės Kambarys, Miegamasis, Veranda,ebs.

3.Tai yra puikus produktas Įrašyti savo atminties su savo šeima ir draugais.

*Šiltas Patarimai:foto popieriaus siųsti atsitiktinai!

Kodėl rusijos pirkėjų turi vardą ir pavardę?

Kaip rusijos pašto politikos koregavimas, pirkėjų vardus reikia užpildyti vardas, pavardė( Pavadinimas + Tėvavardis + Pavardė ) taip, kad jie galėtų pasirašyti sklypas.

Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip,mes galime pasiūlyti didmenines kainas.mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip,mes paramos lašas laivybos.jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį Zinojo.lt, kai jūsų užsakymą,ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.tuo pačiu metu,mes galime priimti užsakymus CSV.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Dydžių & Spalvos:

1. Dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas.Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą.Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra apie 1 - 3cm matavimas.Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

2. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

我们是负责任和诚实的供应商. 您的购物愉快是我们最成功的.

我们将为客户留五颗星,也希望我们能在五颗星中为您全力以赴.

如果您对购买感到满意,请帮助我们写5星并与您的朋友分享我们的产品.

如果您对产品有任何疑问,请在写反馈之前免费与我们联系.

不管有什么问题,我们始终在这里为您解决.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, rėmas sidabro ornamentu, nu rėmelį, dekoro medžio rėmas, apvalus rėmai, plakatas rėmeliai, rėmas ls, drožinėtų paveikslų rėmai, sienos foto rėmelis, p rėmelį, "pasidaryk pats" sagė rėmelį

Atsiliepimai

Reitingas