Storas 1.6 mm PVC Staltiesė Juodo Matinio Vandeniui Lentelė Padengti Alyva-įrodymas, Minkšta Stiklo Apsaugoti virtuvė, Valgomasis Stalas Aukštos Kokybės

Storas 1.6 mm PVC Staltiesė Juodo Matinio Vandeniui Lentelė Padengti Alyva-įrodymas, Minkšta Stiklo Apsaugoti virtuvė, Valgomasis Stalas Aukštos Kokybės

Storas 1.6 mm PVC Staltiesė Juodo Matinio Vandeniui Lentelė Padengti Alyva-įrodymas, Minkšta Stiklo Apsaugoti virtuvė, Valgomasis Stalas Aukštos Kokybės

€20.38

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: Matinio PVC23
  • Prekės Pavadinimas: smilekarawa
  • Funkcija: aukštos kokybės, nėra burbulų, jokių kvapų
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Technics: rankų darbo
  • Naudoti: Pobūvių
  • Stilius: Modernus
  • Formos: Stačiakampis
  • Dydis: 60x120cm, 70x120cm, 80x120cm
  • Storis: 1.6 mm
  • spalva: Juodas, kava
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Sandarinimo metodas: liaukis roll

Produkto aprašymas

Šis pvc lentelės audinys buvo pagamintas iš minkštos ir tvirtos vinilo plastiko, iš PVC su karšto spaudimo į ritinį, storas 1.6 mm, daugiau storesnis stalo dangtis buvo tvirtas, anti-karčios, atsparus vandeniui, naftos atsparios, ne kvepia.Tai tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai.Apsaugoti jūsų stalo arba staltiesės nuo įbrėžimų, scuffs, dėmes, nuotekas, išlaikant jūsų stalas tvarkingas, švarus ir organizuotas.Medžiaga: PVC su gera tamprumas Storis: 1.6 mm

Pakuotės išsamiai

Paketą sudaro: 1x PVC Lentelės, Audinio Storio 1.6 mm Pakavimo metodas: liaukis valcavimo Pasirinktinis dydis: Prašome susisiekti su BALLE Paslaugą, jei norite pasirinktinis dydis.

Pastabos

1. Ši staltiesė bus trauktis po kurio laiko, todėl PVC staltiesė bus palikti, papildomai 1-2 cm staltiesės, kai pjovimo.

PVC medžiaga

Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly PVC vinilo medžiagos, atsparus vandeniui, neslidžios, jokių kvapų, jokių burbuliukų, nekenkia sveikatai.

PVC privalumas

Mūsų PVC su užapvalintais kampe supjaustyti dizainas, keičiasi tradicinis stačiu kampu būdą, o ne kentėti ranką ir apsaugoti jūsų stalo.

Susisiekite Su Mumis:

Jei mūsų produktas neturi standartinio dydžio, kad tilptų jūsų stalo, susisiekite su mumis ir mes galime patarti jums, ar galite rezervuoti didesnis tavo stalo.

Mokėjimo

Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo Pirkėjų sumokėtas importo muitai, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko pavedimu.

Grįžti & Grąžinti

1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas mums.) 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.Ačiū!

Pristatymo laikas

1. 15-25business dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-40 darbo dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 15-50 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrikos respublika) 4. 15-35 darbo dienomis (Rusija)

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2.Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Prekės Ženklo Istorija

Esame profesionalus gamintojas PVC staltiesės.Mūsų produktai yra parduoti visame pasaulyje.Šis produktas buvo kokybiškas ir patikimas materia, tai nekenksmingas žmogaus organizmui.

Žymos: padengti tabl, juoda ir balta staltiesė, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, stalo staltiesė, velykų runner, klijuotė staltiesė, audinio meksikos, pvc, pvc coted, staltiesė tabl

Atsiliepimai

Reitingas